nu bet kaip keista,as kaip gimdziau liepos 22d,tai palatoj gulejo dviese su kita mama,nes tiek gimdyviu buvo o kaip pirma dukra gimdziau tai viena gulejau
QUOTE(kristucy @ 2008 08 25, 15:21)
nu as irgi noreciau viska suzinoti apie kainas ir t.t. As lankausi pas Barakauskiene ir su ja tarsiuosi kad gimdyciau pas ja. Tik ji nezino dar.gal dar atostogaus ji
pries 11 dienu pagimdziau suneli antroje ligonineje. i ligonine atvykome, su vyru, 1.30, pagimdziau 6:40. su epidurine nejautra. iki ligonines maniau gimdysiu naturaliai, bet kai suzinojau, kad kaklelis atsiveres tik 1 cm, o kur dar 9 cm, ir pasitarus su gydytoja, nusprendziau gimdyti su nejautra.( P. S. visisikai nesigailiu, kad su nejautra ) . tai va....paslaugos tiek sesuciu, tiek akuseres Laimutes, tiek musu ginekologes Ilonos buvo super: vyrui kava, man arbata, daznai teirautasi ar viskas gerai, net muzika parupino. per gimdyma neplysau, manau tai yra labai svarbu. o kainavo mums apie 2000 lt. mes mokejome jau po visko. cia iskaiciuota: epidurine nejautra, torciukas, gelytes ir pan. mes papraseme, kad daktare atsilygintu visoms sesutems. musu gydytoja pasake, kad tai yra per daug ir ji negali tiek priimti, bet kadangi mes tikrai labai patenkinti ir gimdymu, ir tolimesne musu su mazyliu prieziura( vien kad palatoje buvome tik mudu su suneliu), tad mums negaila buvo atsilyginti tokia suma
as pries dvi savaiteles gimdziau II.
gimdziau susitarus, gavosi taip, kad kai atvaziavau i ligonine tai mano gine jau dirbo (lesciova), paruosiamieji darbai vyko labai sklandziai, buvo tiketasi, kad as gimdysiu ilgai bet viskas truko 4 val.......akusere buvo Linute.....tetis gavo kavikes as po visam arbatikes, prieziura superine, neturiu prie ko prisikabinti...........visos seutes malonios, naujagymio skyrius saunus.......niekur kitur negimdyciau tik II.....
palatoje viena buvau, tai pamainom tai vyras tai mama su manim gyveno.....
gimdziau susitarus, gavosi taip, kad kai atvaziavau i ligonine tai mano gine jau dirbo (lesciova), paruosiamieji darbai vyko labai sklandziai, buvo tiketasi, kad as gimdysiu ilgai bet viskas truko 4 val.......akusere buvo Linute.....tetis gavo kavikes as po visam arbatikes, prieziura superine, neturiu prie ko prisikabinti...........visos seutes malonios, naujagymio skyrius saunus.......niekur kitur negimdyciau tik II.....
QUOTE(Audrita @ 2008 10 13, 15:02)
as pries dvi savaiteles gimdziau II.
ir aš noriu jau šitos pasakos
Prieš porą mėnesių ir aš gimdžiau II-oje ligoninėje. Viskas buvo, kaip merginos jau ir minėjo - arbatytė, kavytė, sausainiukai. Smulkmena, bet maloni Svarbiausia personalas malonus, su šypsenom, viską paaiškina, pataria. Jokios bereikalingos įtampos, žodžiu, super Ir be plyšimų-kirpimų pavyko išsisukt, nors dukrytė didelė buvo
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 13, 16:01)
Tai kaip suprantu nutarei gimdyt II, ir jau ant dienu teks Sekmingo, sklandaus ir lengvo gimdymo! Lauksim atsiliepimu
QUOTE(Miranda80 @ 2008 10 13, 16:20)
Tai kaip suprantu nutarei gimdyt II, ir jau ant dienu teks Sekmingo, sklandaus ir lengvo gimdymo! Lauksim atsiliepimu
viskas nutarta, susitarta...iki termino 1 diena...laukiu nesulaukiu
dėkui už palinkėjimus, atsiliepimus būtinai parašysiu
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 13, 22:29)
viskas nutarta, susitarta...iki termino 1 diena...laukiu nesulaukiu
Dar karta sekmes
Kazkoks jauduliukas net jama, lyg paciai jau butu terminas...
Laba, na nutariau ir as aprasyti savo istorija
Pries 2 savaites gimdziau II lig. susitarus su gyd. Jurate Barakauskiene Savo gimdyma vadinu "gimdymas su sypsena" nes viskas buvo super nuo pradzios iki pabaigos, o apie rezultat net nekalbu
Gimdziau skatinama nes mano sunaitelis niekaip nepanoro islisti susipazinti tai pats gimdymas truko nuo 11 val ir jau 15:46 turejau savo stebukliuka..
Tiek savo daktarei tiek akuserei Linutei milijonas ACIU!!! Jei ne jos turbut buciau plysus "nuo ausies iki ausies" nes vaikis gime ne visai mazas (4270 g)
Zodziu tik geriausi zodziai ir atsiliepimai :
Pries 2 savaites gimdziau II lig. susitarus su gyd. Jurate Barakauskiene Savo gimdyma vadinu "gimdymas su sypsena" nes viskas buvo super nuo pradzios iki pabaigos, o apie rezultat net nekalbu
Gimdziau skatinama nes mano sunaitelis niekaip nepanoro islisti susipazinti tai pats gimdymas truko nuo 11 val ir jau 15:46 turejau savo stebukliuka..
Tiek savo daktarei tiek akuserei Linutei milijonas ACIU!!! Jei ne jos turbut buciau plysus "nuo ausies iki ausies" nes vaikis gime ne visai mazas (4270 g)
Zodziu tik geriausi zodziai ir atsiliepimai :
QUOTE(Sandra--mandra @ 2008 10 13, 16:01)
Lengvo gimdymo Gl lialka bus labai punktualus ir ateis šiandien
QUOTE(Laumėnė @ 2008 10 14, 09:24)
Lengvo gimdymo Gl lialka bus labai punktualus ir ateis šiandien
dėkui...
kol kas nepanašu
kas gimdėt 2 lig. - kiek ėmėt vaikui drabužių? jų neduoda ane, reik savų?