Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno II klinikinė ligoninė

QUOTE(elfyte @ 2008 10 07, 14:02)
priezasciu yra daug, ju cia viesai nenoriu aptarineti. Apskritai as apie pacia daktare Valyte esu geros nuomones. Man 2 ligonines tvarka,akuseres, personalas nepatiko. Buvau visaip negraziai isvadinta ant gimdymo stalo ir veliau, zodziu, likau iskaudinta. O kai blogi prisiminimai, tai kaip galeciau vel vaziuot? Linkiu visom sekmes, lengvo gimdymo ir geru ispudziu. Ir nepulkit dabar manes, ok  mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif Pulti taves ner del ko, kaip pries mane rase, kiekvienos patirtis yra asmeniska. mirksiukas.gif Zinoma butu gerai suzinot konkreciau apie tavo patirti, nes cia naudinga visa informacija butent apie II ligonine 4u.gif
Atsakyti
nestuke.gif sveikos mamytes nestuke.gif nuo kada reiktu jau tartis su gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(RenataTam @ 2008 10 10, 11:17)
nestuke.gif  sveikos mamytes  nestuke.gif  nuo kada reiktu jau tartis su gydytoja?

Jeigu nori pas ta gyd lankytis dar iki gimdymo, gali ir anksciau, o jei tik gimdymui ir viskas normaliai su nestumu, tada manyciau kai jau bus koks men likes, pvz. 34 sav gali eit tartis, nes kiek zinau II ligoninej nelabai anksciau ir tarsis nes jei iki 34 sav pas tave prasidetu prieslaikinis, tai veztu i klinikas ir tarimasis netenka prasmes... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miranda80 @ 2008 10 10, 12:12)
Jeigu nori pas ta gyd lankytis dar iki gimdymo, gali ir anksciau, o jei tik gimdymui ir viskas normaliai su nestumu, tada manyciau kai jau bus koks men likes, pvz. 34 sav gali eit tartis, nes kiek zinau II ligoninej nelabai anksciau ir tarsis nes jei iki 34 sav pas tave prasidetu prieslaikinis, tai veztu i klinikas ir tarimasis netenka prasmes... mirksiukas.gif

nu jo...jei lankaisi nuo nėštumo pradžios, tai galima ir tartis iš karto...aš tai pasakiau, kad norėsim pas jus jau iki galo... bigsmile.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif ačiū mamytėms už patarimus nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, gal kas kartais gali patart ir rekomenduot pas ka kreiptis lankytis ir gimdyt II ligoninej? gal kokiu kontaktus turi ir dabartinius ikainius gali daug maz nusviest unsure.gif
is aksto dekoju
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Pries 3 sav. II pagimdziau suneli. Bucvau nesitarus, bet likau viskuo labai patenkinta. Nzn. kas butu kitaip susitarus, nes ir gydytoja uzeidavo p-akankamai daznai, ir akuseres budavo dar dazniau. O saremiaujant man net netruko demesio, kartu buvo vyras, bet ir tai, kaip labai skauda, nei kalbeti, nei masazai nelengvina. Gimdziau 13 val. tad keitesi ir pamainos, bet ir akuseres, ir gydytoju prieziura tikrai super patenkinta. Po gimdymo irgi viskas thumbup.gif Super, kad guli palatoj viena su lelium ir vyru. Tirai salygos geros ir maistas valgomas. Aisku, namiskiai atvezdavo is namu, bet buvo, kad ir ligonines ragavau. Taigi jei nuspresim tureti kada antra leliuka, tikrai gimdysiu II ligoninej. Sekmes visoms, kurios dar neapsisprende lotuliukas.gif nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 10 12, 17:55)
Sveikutes  4u.gif Pries 3 sav. II pagimdziau suneli. Bucvau nesitarus, bet likau viskuo labai patenkinta. Nzn. kas butu kitaip susitarus, nes ir gydytoja uzeidavo p-akankamai daznai, ir akuseres budavo dar dazniau. O saremiaujant man net netruko demesio, kartu buvo vyras, bet ir tai, kaip labai skauda, nei kalbeti, nei masazai nelengvina. Gimdziau 13 val. tad keitesi ir pamainos, bet ir akuseres, ir gydytoju prieziura tikrai super patenkinta. Po gimdymo irgi viskas  thumbup.gif Super, kad guli palatoj viena su lelium ir vyru. Tirai salygos geros ir maistas valgomas. Aisku, namiskiai atvezdavo is namu, bet buvo, kad ir ligonines ragavau. Taigi jei nuspresim tureti kada antra leliuka, tikrai gimdysiu II ligoninej. Sekmes visoms, kurios dar neapsisprende  lotuliukas.gif  nestuke.gif  4u.gif

dėkui už aprašymą, aš apsisprendus. o gal gali parašyt, kokia gyd. priėmė gimdymą
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 10 12, 17:55)
Sveikutes  4u.gif Pries 3 sav. II pagimdziau suneli. Bucvau nesitarus, bet likau viskuo labai patenkinta. Nzn. kas butu kitaip susitarus, nes ir gydytoja uzeidavo p-akankamai daznai, ir akuseres budavo dar dazniau. O saremiaujant man net netruko demesio, kartu buvo vyras, bet ir tai, kaip labai skauda, nei kalbeti, nei masazai nelengvina. Gimdziau 13 val. tad keitesi ir pamainos, bet ir akuseres, ir gydytoju prieziura tikrai super patenkinta. Po gimdymo irgi viskas  thumbup.gif Super, kad guli palatoj viena su lelium ir vyru. Tirai salygos geros ir maistas valgomas. Aisku, namiskiai atvezdavo is namu, bet buvo, kad ir ligonines ragavau. Taigi jei nuspresim tureti kada antra leliuka, tikrai gimdysiu II ligoninej. Sekmes visoms, kurios dar neapsisprende  lotuliukas.gif  nestuke.gif  4u.gif

thumbup.gif smagu thumbup.gif Sveikinam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele.A @ 2008 10 12, 18:55)

Didziausi sveikinimai user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutuxxx @ 2008 10 13, 07:13)
Didziausi sveikinimai user posted image

Sveikinimai susilaukusioms:) As ir jau nusprendziau gimdyti sioje ligonineje smile.gif tikiosi viskas praeis sklandziai ax.gif
Atsakyti
Jurgitele A., SVEIKINU!!! 4u.gif wub.gif
Atsakyti