As padariau rietima pries menesi. Rezultatas tikrai geras menesi. Dabar jau ne taip ispudingai atrodo. Noreciau daryti dar, bet nezinau kaip daznai galima? Kas kenkia daugiau rietimas rietikliu ar cheminis rietimas? o gal geriau priauginti?
tikrai labai idomu ar po keliu tokiu rietimu,paskui dar lieka ka riesti
Na realiai, blastienos pilnai pasikeicia per 2-3 men. Tai jei daryti kas 2-3 men,gal nieko blogo ir nebutu?
QUOTE(Luandra @ 2010 01 25, 09:25)
As padariau rietima pries menesi. Rezultatas tikrai geras menesi. Dabar jau ne taip ispudingai atrodo. Noreciau daryti dar, bet nezinau kaip daznai galima? Kas kenkia daugiau rietimas rietikliu ar cheminis rietimas? o gal geriau priauginti?
Graziai atrodo, tik pirmas 3 savaites, po to, kadangi blakstienos keiciasi, senos iskrenta, o naujos atauga, todel, jos pradeda kerotis i visas puses. o blakstienu chemini rietima galima daryti ne dazniau kaip 3 menesiai! kadangi, jos turi pilnai pasikeisti iki kito karto, kai desite ant ju chemija. o blakstienu "gyvenimo" trukme - 3 menesiai!
ps. pati dirbu su blakstienom
dariau blakstienų užrietimą prieš mėnesį dar ir šiandien užsirietusios, kosmetologė sakė po poros mėnesių galiu vėl ateit, bet dabar tai bandysiu prisiaugint, nes labai įspudingai atrodo blakstienos be tušo
QUOTE(zliagiria @ 2010 03 08, 14:37)
Graziai atrodo, tik pirmas 3 savaites, po to, kadangi blakstienos keiciasi, senos iskrenta, o naujos atauga, todel, jos pradeda kerotis i visas puses. o blakstienu chemini rietima galima daryti ne dazniau kaip 3 menesiai! kadangi, jos turi pilnai pasikeisti iki kito karto, kai desite ant ju chemija. o blakstienu "gyvenimo" trukme - 3 menesiai!
to ir bijau. mano blakstienos nėra labai ilgos, bet kažkaip neramu, kad po pirmo mėnesio iš viso baisiai neatrodytų,kai vienos bus riestos, kitos žemyn žiūrės o suvienodinti su paprastom rietimo žnyplėm kažin ar išeis..? merginos,kaip jums tas ataugimo laikotarpis?
QUOTE(disiel @ 2010 03 09, 01:23)
merginos,kaip jums tas ataugimo laikotarpis?
tiesa pasakius net nežinojau kad blakstienos taip atauga nejaučiu jokių pasikeitimų kokias visad turėjau tokias ir turiu, visos į viršų žiūri
gal dar kas nuotraukyčių turit su chemiškai užriestom blakstienom? domintų ir kaip tušu padažytos atrodo
Man labai patiko užriestos blakstienos, tiesą sakant irgi bijojau, kad atauginėjant baisiai atrodys ir susivels (nes natūralios maniškės beveik žemyn ir žiūri ), bet nepajutau jokių tokių nemalonumų. Blakstienų užrietimas tik palengva silpnėjo silpnėjo ir galiausiai jos liko tokios kaip buvo mielai riesčiausi vėl
Man si karta labai blogai uzriete. Labai stipriai, negalejau dazytis. Kai kuriu blastienu galus uzlaze ir jos gavosi kaip uzsuktos , o kitos nukreiptos ne tiesiai o i sona. Vienu zodziu.... Siaip labai man ta procedura patiko pirma karta, po antros, kazkaip ne labai. Nors dariau ten pat. pasakykite kur jus rieciate blakstienas?
Sveikutes, gal kas daresi blakstienu uzrietima Klaipedoje? Ar kur pajuryje? Mano blakstienos ilgos, plonos ir tiesios kaip lopetos, priedo ir susivelusios, manau, uzrietimas butu gera iseitis buciau dekinga, jei kas nepasididziuos pasidalinti kontaktais
QUOTE(Cukrė @ 2010 05 07, 16:27)
Sveikutes, gal kas daresi blakstienu uzrietima Klaipedoje? Ar kur pajuryje? Mano blakstienos ilgos, plonos ir tiesios kaip lopetos, priedo ir susivelusios, manau, uzrietimas butu gera iseitis buciau dekinga, jei kas nepasididziuos pasidalinti kontaktais
jau buvau rašius dariausi, vivoje D.vandens g. ir dabar paskutinį kartą dariausi kamėjoje , prie Jono kalnelio