skirtumas truputi matosi, tik labiau matosi tai, kad blakstienos chemishkai padazytos, o uzrietimas tik truputeli matosi, tikriausiai del to, kad trumputes blakstienos
QUOTE(Lillly @ 2008 08 28, 12:13)
Aš dariausi. Jei parašytumėt mailą galėčiau foto atsiųsti. Dariau Vilniuje, Soliteroj ar Soliferoj. Kaina 70 Lt, papuoliau ant akcijos, tai su blakstienų dažymu ar 40 kainavo
sveika.gal kada bandei prisiaugint blakstienas? tai dabar labai populiaru . idomu kaip tai atrodo ir kaip jas priaugina?ir dar idomu kaip jas uzriecia? aciu
QUOTE(ramunyte-saulyte @ 2009 11 21, 00:56)
sveika.gal kada bandei prisiaugint blakstienas? tai dabar labai populiaru . idomu kaip tai atrodo ir kaip jas priaugina?ir dar idomu kaip jas uzriecia? aciu
priaugint blakstienas galima kokio nori ilgio, sutwarkytos graziai atrodo, bet kad taip butu kasdien reikia priziureti. jei neishshukuotos, tai atrodo nekaip, machiau pati. be to, kai priaugintos blakstienos pradeda ishkritineti irgi waizdas nelabai koks... shiaip plachiau apie priauginima galima pasiskaityt temoje priaugintos blakstienos...
o kaip uzriechia aprashe priesh tai Renatulyte, tai irgi gali pasiskaityt. galiu dar karta pasikartoti, uzrietimas nereikalauja tiek prieziuros kiek priauginimas, o jei blakstienos ne trumpos, tai atrodo ne kiek ne blogiau
QUOTE(kumiko @ 2009 11 17, 16:58)
o cia taip pat ir po cheminio rietimo ar tik cheminiu budu dazytos? saip sios merginos pacios blakstienos labai trumpos..
taip jos pariestos ir padazytos chemiskai. specialiai parinkau pavyzdeli su trumpom blakstienom, kd matytusi, kd po visko jos atrodo ne tik ryskesnes, bt ir truputi ilgesnes
pameginkit per google ivest arba galiu duot kontaktus. Parasykit man i AZ
nu kadangi as labai sia procedura susidomejau, o tema matau visai apmire, tai keliu ja i virsu taigi mergaites truksta jusu pasisakymu, ispudziu, kazkaip visos nutylot ir dar buciau labai dekinga, jeigu kas parasytu tikslu adresiuka to minetojo salono, kur si procedura atliekama
didelis dekui
didelis dekui
Sveika,
Kadangi pati domejausi ir veliau isbandziau, galiu pasakyti, kad nera del ko gaisti laika domintis ir reikia pabandyti - patiks, pakartosit, nepatiks, nekartosit, nera cia jau tokia atsakinga procedura
Mano pacios atsiliepimai tokie - rezultatas tikrai buvo - akivaizdziai riestesnes blakstienos, o kadangi dar padaze chemiskai, tai menesi tuso net nenaudojau, nes efekto pakako.
Bet:
1. mano blakstienos ilgos, todel uzriestos remesi i vokus ir del to negalejau normaliai akiu atmerkti, sioks toks diskomfortas tai jausti
2. blakstienos buvo uzriestos nevienodai - viena akis graziai, o kita - blakstienos taip uzriestos, kad vos ne ratas gavosi (mano kukliomis ziniomis, turbut reikejo didesnio skersmens suktuku ant mano ilgio blakstienu), gal net siek tiek chemiskai pakenktos, nes kai kurios susiraite/susisukiojo visiskai netvarkingai. Bet, manau, kad smulkmena, kitakart pasakysiu, kad buvo tokia problema ir gal pavyks geriau.
Man didziausia baime buvo, kad ar nepakenks savosioms blakstienoms. Esme tokia, kad net jei ir pakenks, po poros menesiu ataugs naujos. Praejo 2 men., uzrietimas nuaugo, blakstienos tokios, kokios buvo.
Pabandyti reikia
Kadangi pati domejausi ir veliau isbandziau, galiu pasakyti, kad nera del ko gaisti laika domintis ir reikia pabandyti - patiks, pakartosit, nepatiks, nekartosit, nera cia jau tokia atsakinga procedura
Mano pacios atsiliepimai tokie - rezultatas tikrai buvo - akivaizdziai riestesnes blakstienos, o kadangi dar padaze chemiskai, tai menesi tuso net nenaudojau, nes efekto pakako.
Bet:
1. mano blakstienos ilgos, todel uzriestos remesi i vokus ir del to negalejau normaliai akiu atmerkti, sioks toks diskomfortas tai jausti
2. blakstienos buvo uzriestos nevienodai - viena akis graziai, o kita - blakstienos taip uzriestos, kad vos ne ratas gavosi (mano kukliomis ziniomis, turbut reikejo didesnio skersmens suktuku ant mano ilgio blakstienu), gal net siek tiek chemiskai pakenktos, nes kai kurios susiraite/susisukiojo visiskai netvarkingai. Bet, manau, kad smulkmena, kitakart pasakysiu, kad buvo tokia problema ir gal pavyks geriau.
Man didziausia baime buvo, kad ar nepakenks savosioms blakstienoms. Esme tokia, kad net jei ir pakenks, po poros menesiu ataugs naujos. Praejo 2 men., uzrietimas nuaugo, blakstienos tokios, kokios buvo.
Pabandyti reikia
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 01 10, 10:21)
nu kadangi as labai sia procedura susidomejau, o tema matau visai apmire, tai keliu ja i virsu taigi mergaites truksta jusu pasisakymu, ispudziu, kazkaip visos nutylot ir dar buciau labai dekinga, jeigu kas parasytu tikslu adresiuka to minetojo salono, kur si procedura atliekama
didelis dekui
didelis dekui
QUOTE(empa @ 2010 01 10, 21:19)
Sveika,
didelis dekui uz ats o gal galetum isduot,kuriam salone dareisi,jei gu tu is VLN?
QUOTE(ramunyte-saulyte @ 2009 11 21, 00:56)
BET AKYTĖS TURI BŪTI NELABAI JAUTRIOS.
IR JEI NORĖSITE JAS PATRINTI-BLAKSTIENOS GALI IŠKRISTI-TRINTI TIK VOKĄ GALIMA...
as padazau blakstienas, su pirstu pakelus palaukau kol tusas uzdziusta ir gaunasi riestos.
tie cheminiai dazymai, rietimai gal ir puse velnio, bet man kazkaip butu baisu jei i akis ta chemija patektu
tie cheminiai dazymai, rietimai gal ir puse velnio, bet man kazkaip butu baisu jei i akis ta chemija patektu
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 01 11, 13:16)
didelis dekui uz ats o gal galetum isduot,kuriam salone dareisi,jei gu tu is VLN?
VLN, pas Renatulyte is SM
Papildyta:
QUOTE(RUNA69 @ 2010 01 11, 15:16)
BET AKYTĖS TURI BŪTI NELABAI JAUTRIOS.
IR JEI NORĖSITE JAS PATRINTI-BLAKSTIENOS GALI IŠKRISTI-TRINTI TIK VOKĄ GALIMA...
jei turi galvoje chemini rietima, tai tikrai nieko panasaus nepastebejau. Sakau, nera ta procedura tokia jau rimta
Papildyta:
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 15, 23:39)
as padazau blakstienas, su pirstu pakelus palaukau kol tusas uzdziusta ir gaunasi riestos.
as irgi taip darau tik visa diena nesilaiko..