QUOTE(Hiver @ 2013 07 27, 00:48)
As esu darius pora kartu rietima, viskuo likau patenkinta, ir tai tikrai patogumas vaziuojant i kokia kelione, tik vienas didelis ir man pagrindinis minusas sitos proceduros - tas laikas kada vienos blakstienos dar yra uzsirietusios, o kitos jau ataugineja tiesios. Is viso tas procesas trunka 3 menesius - pirmaji menesi grazios riestos blakstienos, apie tusa galima pamirsti nes jos jei dar chemiskai padazytos tai ir taip ryskios, o likusieji du menesiai vargio vakariene, paprastai padazyt neiseina nes blakstienos styro i skirtingas puses, tiesiosios ziuri i apacia, riestosios i virsu. Bandant uzriest, tiesiosios uzsiriecia nepakankamai, o riestosios jau per daug, isvis susisuka i voleli... Na zodziu po menesiuko pabuvimo grazia, likusieji du toks atkentejimas.
Tad nors ir labai butu smagu tureti nuolat riestas blakstienas ir nevargt kas ryta su rietikliu, manau pasiliksiu sia procedura tiems atvejams kai ji tikrai bus labai reikalinga kazkokiam trumpam laikotarpiui.
Tad nors ir labai butu smagu tureti nuolat riestas blakstienas ir nevargt kas ryta su rietikliu, manau pasiliksiu sia procedura tiems atvejams kai ji tikrai bus labai reikalinga kazkokiam trumpam laikotarpiui.
Gal kas galite daugiau savo nuomonių pasakyti? Galvoju darytis ar ne Gal neverta...
Sakykit kur Kaune daro su silikono padekliukais?
QUOTE(Adrinėja @ 2012 05 26, 20:22)
Taip, su suktukais kazkur nuo blakstienu viduriuko riestai gaunasi,
pvz http://www.youtube.c...h?v=vFRRFTCLsB8
o su padukais nuo saknu labiau
http://www.gizmodiva...r-bold-eyes.php
pvz http://www.youtube.c...h?v=vFRRFTCLsB8
o su padukais nuo saknu labiau
http://www.gizmodiva...r-bold-eyes.php
Palyginau šiuos du variantus,tai su suktukais man gražesnis variantas. Su padukais labai galai styro.
QUOTE(Hiver @ 2013 07 26, 23:48)
As esu darius pora kartu rietima, viskuo likau patenkinta, ir tai tikrai patogumas vaziuojant i kokia kelione, tik vienas didelis ir man pagrindinis minusas sitos proceduros - tas laikas kada vienos blakstienos dar yra uzsirietusios, o kitos jau ataugineja tiesios. Is viso tas procesas trunka 3 menesius - pirmaji menesi grazios riestos blakstienos, apie tusa galima pamirsti nes jos jei dar chemiskai padazytos tai ir taip ryskios, o likusieji du menesiai vargio vakariene, paprastai padazyt neiseina nes blakstienos styro i skirtingas puses, tiesiosios ziuri i apacia, riestosios i virsu. Bandant uzriest, tiesiosios uzsiriecia nepakankamai, o riestosios jau per daug, isvis susisuka i voleli... Na zodziu po menesiuko pabuvimo grazia, likusieji du toks atkentejimas.
Visiškai pritariu, man buvo tas pats . Plius po trijų mėnesių pradėjo labai krist jos. Antrą kartą nebesidaryčiau
Merginos, pasakykite savo nuomonę kaip jums labiau patiko: su padukais ar suktukais? Ir kodėl? )
na kad užrietus po mėnesio vienos blakstienos dar yra užriestos o kitos jau po truputėli tiesinasi- tiesa. Bet, aš kai visada dažausi tušu,tai man tai problemų nesukelia užsiriečiau rugsėjo mėn tai jos dar matosi riestos riečiuosi su padukais su suktukais nebandžiusi, kažkaip atrodo jog suktukai tiktų tik trumpom balkstienom,arba jau pakankamai riestom,kad jas pakelt nuo šaknų. Man kai reikia rietimo bent per pusės blakstienos ilgio, geriau su padukais
QUOTE(Grantee @ 2013 11 25, 10:20)
su suktukais nebandžiusi, kažkaip atrodo jog suktukai tiktų tik trumpom balkstienom,arba jau pakankamai riestom,kad jas pakelt nuo šaknų. Man kai reikia rietimo bent per pusės blakstienos ilgio, geriau su padukais
Na mano blakstienios labai ilgos ir labai tiesios man riete su suktukais, tai rezultatu tikrai patenkinta nzn kaip su padukais butu bet tie suktukai puikiai atliko darba ir blakstienos tikrai pastebimai uzriestos
na tada reikės kitą kartą suktis su suktukais, ir parašysiu tada atsiliepimus
QUOTE(bittersweett @ 2013 11 25, 23:04)
Na mano blakstienios labai ilgos ir labai tiesios man riete su suktukais, tai rezultatu tikrai patenkinta nzn kaip su padukais butu bet tie suktukai puikiai atliko darba ir blakstienos tikrai pastebimai uzriestos
Mano irgi ilgokos ir labai tiesios užsirašiau aš su suktukais, ten juk atitaiko jų dydį ir pan. pagal blakstienas
nustebau, kai pasakė, kad išsilaiko 3-4mėn., kaip suprantu čia pagal blakstienų atsinaujinimą, bet manau pirminis rezultatas tikrai tiek neišsilaikys, ir kažin kaip bus su mano itin tiesiom blakstienom, ar nesipriešins ''bigudukams''