Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis blakstienų užrietimas

QUOTE(serpent @ 2012 10 27, 10:36)
Labai panašu, kad dydžio suktukų neatitaikė tiesiog... bet jeigu nepatiko, tikrai daugiau nesidarykit  smile.gif

tai va ir ieškau padukų... arba gal tie klipsai visai neblogai? g.gif
Atsakyti
sveikos paneles smile.gif gal kuri nors zino, kur vyksta mokymai blakstienu rietimo ir pildymo keratinu? smile.gif
Atsakyti
parekomenduokit kas nebrangia meistre parastam cheminiam uzrietimui Vilniuje. butu puiku Virsulisese, Justuose, Seskineje ar Karoliniskese. Maniske dabar dirba tolokai, o as su lialia maza, tai negaliu ilgam istrukti ax.gif i az. labai aciu:) ir kaina brukstelkit, kad sivaizduoti. notworthy.gif
Atsakyti
Sveikutes. Mano blakstienos gan ilgos ir tiesios. Pries savaite pasidariau chemini uzrietima. Siaip atrodo graziau nei buvo,bet pilnai nesu patenkinta. Blakstienos uzriestos labiau prie galiuku,o noretus kad arciau odos jos kiltu i virsu.Ar taip imanoma padaryti? Panasu buvo,kad sukamos buvo ant biguduku. Ir db atrodo taip: is pradziu tiesios,prie pat voko,o tada uzsisuka i virsu.Na,manau isivaizduojate.
O kur daro rietima su klipsem minetomis auksciau,gal graziau uzsisuks?
Atsakyti
Labutis, labai tingiu skaityti visą temą, tai atsiprašau jei toks klausimas jau buvo.
Noriu pasigražinti ir svarstau prisiaugint ar užsiriesti. Prisiauginti bijau, nes gali nelabai natūraliai atrodyti. Gal galit pakomentuoti tos, kurios ir tai, ir tai bandė? Kas kelia mažiau rūpesčių?
Atsakyti
aš riesčiausi 4u.gif buvau prisiauginus tai nepatiko jog reikia saugoti labai blakstienas, tiek miegant, tiek verkiant (žiauriai akis pradedavo graužti, nei nusivalysi normaliai,nei ką) , norint ryškiau pasidažyti tenka po to vargti kol nuvalai makiažo likučius..ir tai tarpuose tarp balkstienų likdavo šėšėlių ar pravedimo.. o kai užsirieti tai nori daugiau pasidažai, nori mažiau... užsiriesk, nusidažyk, nusipirk ilginamąjį tušą ir turėsi ne ka prastesnes blakstienas 4u.gif

tai vat, mano asmeninė nuomonė tokia smile.gif mėgstu pasidažyti,o priaugintos blakstienos mano manymu skirtos toms,kurios turi labai mažai laiko arba tiesiog nemėgsta dažytis, atsikelia,pasišukuoja jas ir lekia paskui gyvenimą smile.gif man ant kitų labai gražu tos balkstienos,bet iš savo asmeninės patirties tai galiu paskayti,kad kažin ar dar kada prisiauginėsiu smile.gif
Atsakyti
As irgi riesciausi. Pati esu kosmetike - visaziste. Tai tikrai manau maziau kenkia, nes dirbu su abiem. Jei turite ilgas ir grazias blakstienas, manau visada verciau uzsiriesti smile.gif
Atsakyti
Gal kuri zinote meistre Panevezyje kuri riestu su silikoniniais fiksatoriais?
Atsakyti
Sveikos, kazkas klause apie blakstienu rietima Kaune.. Gal kas bandet, atrodo gan patikimas zmogus, jei ji pati visa tai daro..
http://monostilius.l...ienu_uzrietimas
Atsakyti
Dingo visos panos smile.gif
o as vis dar domiuosi apie blakstienu uzrietima... Kaune radau dar toki skelbima...
http://www.grazioda.com/

gal lanketes kuri? 4u.gif
Atsakyti
Labas. išbandžiau ir aš cheminį rietimą, likau patenkinta, atveria akis, nemaniau,kad tiek blakstienų turiu ir tokias ilgas dar biggrin.gif ir išsilaike 4,5 mėn. kažkur, tik matyt buvo netinkamas dydis suktukų, nes susivėlusios kai kurios blakstienos gavosi, bet per laiką išsitiesino. Tikrai blakstienos nenutrupėjo, niekas joms nenutiko, liko tokios pat kaip ir buvo, tik tiesios žinoma biggrin.gif Dabar užsirašiau pas Sandrą iš Jaunystes kodo (tik dirba kitur), na žiūrėsim kaip gausis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **Gin**: 08 gegužės 2013 - 09:02
QUOTE(**Gin** @ 2013 05 08, 09:40)
  biggrin.gif Dabar užsirašiau pas Sandrą iš Jaunystes kodo (tik dirba kitur), na žiūrėsim kaip gausis  smile.gif

Aš pas Sandrą nuolat lankausi, tiek depiliacijai, tiek blakstienų rietimui smile.gif jau gal kokius 7-8 kartus buvau.
Atsakyti