Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis blakstienų užrietimas

QUOTE(Stichija @ 2012 07 17, 22:33)
Kazkas kito  4u.gif  Ilgalaikis blakstienu rietimas - tiesiog uzrietimas 2 men ant bigudi ar ant silikoniniu paduku, kuris kainuoja nedaug, o su kolagenu , tai jau Yumi lashes , kai pacios blakstienos apvelkamos keratino sluoksniu, nuo kurio jos atrodo storos ir ilgos ( aisku, jei gerai padaro  blush2.gif ), laiko irgi apie 2 men, kaina triguba , jei ne daugiau, bet reikia atsizvelgti i tai, kad meistres priemones ne uz dyka gauna  4u.gif  Siaip as esu uz paprasta chemini rietima. laiko 2-3 men, uztenka vienintelio tuso sluoksnio. kad blakstienos butu kaip is reklamos , pigu ir efektyvu, o kolagenines blakstienos toms, kurios visai nesidazo, bent as taip manau  blush2.gif

del viskuo drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 07 17, 21:33)
Kazkas kito  4u.gif  Ilgalaikis blakstienu rietimas - tiesiog uzrietimas 2 men ant bigudi ar ant silikoniniu paduku, kuris kainuoja nedaug, o su kolagenu , tai jau Yumi lashes , kai pacios blakstienos apvelkamos keratino sluoksniu, nuo kurio jos atrodo storos ir ilgos ( aisku, jei gerai padaro  blush2.gif ), laiko irgi apie 2 men, kaina triguba , jei ne daugiau, bet reikia atsizvelgti i tai, kad meistres priemones ne uz dyka gauna  4u.gif  Siaip as esu uz paprasta chemini rietima. laiko 2-3 men, uztenka vienintelio tuso sluoksnio. kad blakstienos butu kaip is reklamos , pigu ir efektyvu, o kolagenines blakstienos toms, kurios visai nesidazo, bent as taip manau  blush2.gif

nu, kad ne unsure.gif Yummi lashes riečia keratinu berods ir kaina tikrai didelė, o čia kažkas kito g.gif
čia
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 18 liepos 2012 - 09:54
QUOTE(žvarba @ 2012 07 18, 10:54)
nu, kad ne unsure.gif Yummi lashes riečia keratinu berods ir kaina tikrai didelė, o čia kažkas kito g.gif
čia
čia

na tuomet visai nesiskiria nuo iprasto cheminio rietimo, apart to, kad chemija rietimui papildyta kolagenu smile.gif ir susuka iprastai, ant suktuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 07 18, 09:54)
čia
čia

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tik graziai parasyta, cia elementarus cheminis blakstienu rietimas, pati dirbau su siom priemonem, iki keratininio rietimo kaip su Yumi lashes labai toli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 07 18, 20:20)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tik graziai parasyta, cia elementarus cheminis blakstienu rietimas, pati dirbau su siom priemonem, iki keratininio rietimo kaip su Yumi lashes labai toli  4u.gif

tai va dėl to ir paklausiau, nes pagal kainą ir kaip parašyta, supratau, kad čia būtent tai, apie ką šioje temoje ir kalbate wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidorusultys @ 2012 07 17, 12:26)
kaip manot, geresnis maybelline falsies ar one by one?smile.gif

na va, atėjau pasigirti, kad ir aš šiandien užsiriečiau blakstienas, nu visai neprastai mergaitei pavyko, nors labai bijojau, nes ėjau su Betos kuponu cool.gif reziume, kol kas labai neblogai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal rekomenduotumėte gerą meistrę kaune? ir kaip jums atlaiko net kelis mėnesius jei rašo, kad tik šešias savaites? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2012 09 05, 12:58)
Merginos, gal rekomenduotumėte gerą meistrę kaune? ir kaip jums atlaiko net kelis mėnesius jei rašo, kad tik šešias savaites? blink.gif

Kiek laiko išsilaiko, priklauso nuo to, kaip greitai jums auga blakstienos. nes visos užriestos iškrenta per tam tikrą laiką ir užauga naujos, vėl tiesios, tai visoms tas laiko tarpas skirtingas. Man gražiausiai ir idealiausiai atrodo pirmas dvi savaites, po to pradeda po truputį iškritinėti ir augti naujos, vėl tiesios, tai vaizdas pradeda keistis. negražiausiai atrodo paskutinėm savaitėm, toks "bardakas" lengvai tariant biggrin.gif nes didžioji dalis jau būna naujai ataugusių tiesių blakstienų, o dalis dar likusių užriestų.
Beje, gal kas nors žinote kur Kaune riečia su padukais, o ne su suktukais?.. unsure.gif labai norėtųsi išbandyt ir palygint, bet nelabai randu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serpent: 05 rugsėjo 2012 - 12:03
Man graziausiai gaunasi su tokiom klipsem 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 05 rugsėjo 2012 - 21:57
QUOTE(Rykute @ 2012 09 05, 21:56)
Man graziausiai gaunasi su tokiom klipsem  4u.gif

user posted image

Dirbu su suktukais, bet norėčiau išbandyti su tom klipsėm, jei jos taip vadinasi smile.gif Kolkas mačiau tik ebay, bet iš ten nesinori pirkti, gal išduotum paslaptį kur pirkai ir kiek kainuoja? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2012 09 06, 14:41)
Dirbu su suktukais, bet norėčiau išbandyti su tom klipsėm, jei jos taip vadinasi smile.gif Kolkas mačiau tik ebay, bet iš ten nesinori pirkti, gal išduotum paslaptį kur pirkai ir kiek kainuoja? mirksiukas.gif  4u.gif

Nepaslaptis 4u.gif Pirkau is cia, bet dabar reikia jiems rasyti, nes vadybininke kuri buvo dabar jau nebedirba, o kas nauja nezinau doh.gif

http://www.gmtbeauty...uct/icurl-kit-1

p.s. butent situ ebay neradau schmoll.gif Nes reikejo chemikalu tai neradau. Dabar naudoju kitus chemikalus, bet "klipeses" nepakeiciamos bent jau man thumbup.gif
Atsakyti
as kai ieskojau irgi dairiausi i tas klipses, bet kiek ziurejau rezultatus, man netiko vienas dalykas, kad su siais viduriukas uzsiriecia kiek smarkiau, o blakstienu galai ( prie isorinio ir vidinio akiu kampucio) liekia daug tiesesni, kaip su rietimo znyplem. O su padukais visur vienodai uzsiriecia. Bet sutinku, kad su klipsem daug patogiau sukti ir maciau laiko susinaudoja rolleyes.gif turetu buti smile.gif
http://www.youtube.c...h?v=DfBmwILTJDI
Atsakyti