Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis blakstienų užrietimas

QUOTE(superseima @ 2012 03 26, 09:24)
Išbandžiau ir aš šią procedūrą. Ir nieko.. blakstienos visiškai neužsirietė.
Dariausi pas gera meistrę. Tai dabar suabejojau, ar meistrė iš tikrųjų ne tokia gera, ar mano blakstienos neįveikiamos

Gali buti keli variantai - menesines ( kaip bebutu keista, plauko rietimuisi jos turi itakos ), antra - blogai nuriebalino, trecia - per trumpai palaike, jei mate, kad plaukas storas, as jusu vietoje prasyciau perriesti, man paciai yra teka susidurti, kad panelei 20 min aktyvatoriaus neuzteko, tai po poros dienu paskambino, pasake , kad jai nepatinka rezultatas, ir perrieciau nemokamai iki idelaus varianto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2012 05 02, 11:12)
Ieskau patikimos meistres Siauliuose, kas rekomenduosit ?

Riecia Bonasforcoj bei Miraze 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 05 03, 11:56)
Riecia Bonasforcoj bei Miraze  4u.gif

dekui smile.gif
4u.gif
Atsakyti

Labai noriu pasidaryt blakstienų rietimą, bet pasižiūrėjau vienam Vilniaus salone - 180 Lt blink.gif
Gal kas nors gali į AŽ parašyt kur, pas ką galima pasidaryt procedūrą kokybiškai ir ne už tokią drakonišką kainą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2012 05 09, 19:46)
Labai noriu pasidaryt blakstienų rietimą, bet pasižiūrėjau vienam Vilniaus salone - 180 Lt  blink.gif
Gal kas nors gali į AŽ parašyt kur, pas ką galima pasidaryt procedūrą kokybiškai ir ne už tokią drakonišką kainą?  4u.gif

Tai ten turbūt "yumi Lashes" procedūra už tokią kainą 4u.gif kad paprastas cheminis rietimas tiek kainuotų tai jau nežinau unsure.gif aš dabar Kaune antrą kartą pas tą pačią merginą darysiuos, tai su nuolaidėle už 45lt padarys. manau maximum ką gali kainuot, tai iki 100lt, net pačiam geriausiam salone. bet gal ir klystu...
Atsakyti
QUOTE(serpent @ 2012 05 09, 20:30)
Tai ten turbūt "yumi Lashes" procedūra už tokią kainą  4u.gif  kad paprastas cheminis rietimas tiek kainuotų tai jau nežinau  unsure.gif  aš dabar Kaune antrą kartą pas tą pačią merginą darysiuos, tai su nuolaidėle už 45lt padarys. manau maximum ką gali kainuot, tai iki 100lt, net pačiam geriausiam salone. bet gal ir klystu...

kiek pamenu, tai auksciau pamineta procedura daugiau kainavo, bet gal dabar tiek g.gif o paprastas rietimas tiek ir kainuoja, pagooglinus randu nuo 50 - 80 lt iprastine, beje, radau kur si procedura 180 rolleyes.gif
http://www.kosmedija...uzrietimas.html
Atsakyti
jkreipiuosi į tas, kurios balkstienytes riečiatės pačios 4u.gif

kadangi uždžiuvo klijai, ieškau pirkti arba klijų arba tų lipnių suktukų. Kaip manot,kas geriau ? kliju sradau 4 ml už 41lt, o suktukai 36 vnt irgi 41 lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2012 05 15, 18:39)
jkreipiuosi į tas, kurios balkstienytes riečiatės pačios  4u.gif 

kadangi uždžiuvo klijai, ieškau pirkti arba klijų arba tų lipnių suktukų. Kaip manot,kas geriau ? kliju sradau 4 ml už 41lt, o suktukai 36 vnt irgi 41 lt  4u.gif

jei turit tuos silikoninius padukus, tai geriau klijus, nes tie vienkartiniai suktukai, tai ne taip graziai uzriecia kaip padukai. Kliju galima atsisiusti daug pigiau, nebent jus apie ka kitka kalbat.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2012 05 15, 18:02)
jei turit tuos silikoninius padukus, tai geriau klijus, nes tie vienkartiniai suktukai, tai ne taip graziai uzriecia kaip padukai. Kliju galima atsisiusti daug pigiau, nebent jus apie ka kitka kalbat.

Klijų kaina žiūrėjau Lt parduotuvėse, patį rietimo rinkinį siunčiausi iš ebay, klijai sudžiuvo po pusės metų. Ta kaina nėra jau tokia ir didelė,tiesiog norisi kas praktiškiau ir geriau, nes klijų liko nemažai-tik sudžiuvusių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2012 05 17, 18:23)
Klijų kaina žiūrėjau Lt parduotuvėse, patį rietimo rinkinį siunčiausi iš ebay, klijai sudžiuvo po pusės metų. Ta kaina nėra jau tokia ir didelė,tiesiog norisi kas praktiškiau ir geriau, nes klijų liko nemažai-tik sudžiuvusių  g.gif

paprastu suktuku yra pas mus, LT, bet ka as zinau, man tai daug graziau atrodo pariestos su tais padukais, tiesiai nuo pat saknu ax.gif
Atsakyti
Įkyrėsiu aš jums biggrin.gif o tai su tais suktukais nepasikelia nuo šaknų? klijų nelabai noriu nes kai tik sau riečiuosi , bent tie,kur turiu šiuo metu, greita išdžiūna.. o tada tepi tepi tuos klijus ir paskui tą chemiją ant tų klijų ir nieko nesigauna biggrin.gif

su suktukais, kaip įsivaizduoju, patys galai blakstienų labai užriesti gaunasi,ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Ar esat girdeje api chemini blakstienu rietima kai uzpildoma keratinu? Man paprastas rietimas rezultato praktiskai nepadare jokio, tai galvoju gal pavyktu uzriesti isbandzius sita kaip suprantu nauja buda. Kokios kainos , kas ten kitaip nei senasis paprastas budas. ? Ir gal zinot kokia gera mmeistre kaune?
Atsakyti