Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis blakstienų užrietimas

QUOTE(Märchen @ 2011 10 27, 17:03)
O kažin galima vienu kartu ir chemiškai riestis blakstienas, ir jas dažyti? Kažkur esu girdėjusi, kad po rietimo lyg 10 d. negalima chemiškai dažyti, bet ne per seniausiai nustebau pamačiusi parduodamą kuponą, kuriame į procedūrą įeina ir blakstienų rietimas, ir dažymas.

As manau tai nuo firmos priklauso, ta su kuria as dirbu tai rekomenduoja para laiko ju neslapinti ir nedazyti, kolege dirba su kita fra, bet taip pat para laiko nurodyta...
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 10 27, 23:06)
As manau tai nuo firmos priklauso, ta su kuria as dirbu tai rekomenduoja para laiko ju neslapinti ir nedazyti, kolege dirba su kita fra, bet taip pat para laiko nurodyta...

Na bent man pirma siule nusidazyti blakstes, o paskui riesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(billabong @ 2011 09 28, 00:12)
O tai tikrai nėra tokių, kurios darėsi cheminį užrietimą Kaune ir yrapatenkintos meistrės darbu? wink.gif

QUOTE(Rani @ 2011 10 23, 18:34)
Na tai negi Kaunietes neriete blakstienu?

Gal kas koki grea meistra rekomenduotu?  ax.gif

As Kaune rieciausi,jau rasiau cia man atrodo.Pirma karta rieciausi su Yumi Lash pries metus beveik,rasiau kad man labai patiko,nuo to laiko vis kartoju sia procedura.Su Yumi lash blakstienos ne tik parieciamos,bet ir pripidomos keratinu,bei nudazomos.Jos tampa tikrai storesnes,aisku riestos ir juodos juodos.Paskutini karta rieciausi rugpjucio pradzioje,sekantis parietimas bus lapkricio 24d thumbup.gif Paprasto cheminio rietimo,nesu bandziusi,nes man labai patinka tas storu blakstienu (del keratino) efektas.
Yra akcija Yumi lash procedura,senamiestyje,dviems draugems tik po 149,50 lt o siaip ji kainuoja apie 230-270lt
Atsakyti
mergaites o tai kiek jums atlaiko cheminis lenkimas? siaip turiu tiesias blakstienas, kai turejau priaugintas labai dziaugiausi, akys kaip lelytes, bet kad sumenko blakstienos tai tikrai... bijau ta chemini darytis, vien zodis cheminis gasdina g.gif
Atsakyti
QUOTE(gegu @ 2011 11 02, 19:15)
mergaites o tai kiek jums atlaiko cheminis lenkimas? siaip turiu tiesias blakstienas, kai turejau priaugintas labai dziaugiausi, akys kaip lelytes, bet kad sumenko blakstienos tai tikrai... bijau ta chemini darytis, vien zodis cheminis gasdina  g.gif

Man asmeniskai laikosi tris menesius, va kaip tik praejo trys menesiai ir vaziuoju i kelione, tad riesiuos vel thumbup.gif
Cheminis rietimas kazkiek pakenkia blakstienom, bet kadangi jos iskrenta ir atauga naujos tai nematau pas save jokiu pakitimu, gal del to, kad darymosi tarpai ilgi g.gif o ir naudoju blakstienas skatinanti augti seruma biggrin.gif

Manau tusas ir rietiklis kiekviena diena daugiau kenkia nei jis metodas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 11 03, 11:29)
Man asmeniskai laikosi tris menesius, va kaip tik praejo trys menesiai ir vaziuoju i kelione, tad riesiuos vel  thumbup.gif 
Cheminis rietimas kazkiek pakenkia blakstienom, bet kadangi jos iskrenta ir atauga naujos tai nematau pas save jokiu pakitimu, gal del to, kad darymosi tarpai ilgi  g.gif  o ir naudoju blakstienas skatinanti augti seruma  biggrin.gif 

Taip ilgai? Neįtikėtina, sakyčiau smile.gif Gal su kokiom stipresnėm priemonėm jums riečia, nes paprastai ir kosmetologės sako, kad rietimas laikosi iki 1,5 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 11 03, 09:29)
Man asmeniskai laikosi tris menesius, va kaip tik praejo trys menesiai ir vaziuoju i kelione, tad riesiuos vel  thumbup.gif 
Cheminis rietimas kazkiek pakenkia blakstienom, bet kadangi jos iskrenta ir atauga naujos tai nematau pas save jokiu pakitimu, gal del to, kad darymosi tarpai ilgi  g.gif  o ir naudoju blakstienas skatinanti augti seruma  biggrin.gif 

Manau tusas ir rietiklis kiekviena diena daugiau kenkia nei jis metodas  g.gif

Man laikosi apie 2-3 men, cia aplamai dar priklauso nuo to, kaip greitai vyksta naturalus organizmo atsinaujinimas , jaunoms panelems - viskas daug greiciau, todel ir blakstienos greiciau atauga, man kaip tetai blush2.gif , jos taip greitai jau nebeatsinaujina...
Papildyta:
QUOTE(Märchen @ 2011 10 27, 16:03)
O kažin galima vienu kartu ir chemiškai riestis blakstienas, ir jas dažyti? Kažkur esu girdėjusi, kad po rietimo lyg 10 d. negalima chemiškai dažyti, bet ne per seniausiai nustebau pamačiusi parduodamą kuponą, kuriame į procedūrą įeina ir blakstienų rietimas, ir dažymas.

Siaip tai yra norma uzriesti ir pasiulyti klientui pasidazyti chemiskai mirksiukas.gif , tikrai nieko blogo nenutinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 03 lapkričio 2011 - 22:28
Gal Kaune kuri išbandėt „Lordina“ saloną? Kaip tik dabar akcija rietimui. Neapsisprendžiu, ar pirkt kuponą. Neblogai būtų išgirst kokių atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2011 11 08, 10:56)
Gal Kaune kuri išbandėt „Lordina“ saloną? Kaip tik dabar akcija rietimui. Neapsisprendžiu, ar pirkt kuponą. Neblogai būtų išgirst kokių atsiliepimų  4u.gif

Zinot, man juokingiausia, kai raso 110 Lt vertes procedura uz 49 Lt, kai realiai sita procedura 45-50 Lt ir kainuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2011 11 10, 22:38)
Zinot, man juokingiausia, kai raso 110 Lt vertes procedura uz 49 Lt, kai realiai sita procedura 45-50 Lt ir kainuoja  doh.gif

Na, truputi perspaudė lotuliukas.gif bet dar priklausė antakių tvarkymas.
Bet taip ir susilaikiau (nors šiandien vėl kuponą įdėjo). Paskaičiau vienos mamytės atsiliepimą apie tą procedūrą, kur dar keratino pripildo ir kažkaip gal labiau šitos norėčiau g.gif
Atsakyti
Sveikutės merginos, reikia naudoti šituos http://www.beautyexp...t-Kit-PF263.htm, tai niekada ir nepersiries jos, o bus idealiai pakeltos nuo šaknų ir ne per daug užsuktos, kaip kad skaičiau daugumai panelių buvo padaryta. Man asmeniškai, irgi taip padarė pirmąjį kartą. smile.gif.
Va kaip su šitais dirba http://www.youtube.c...h?v=2awxNQzk1ZM
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2011 11 03, 10:29)

Manau tusas ir rietiklis kiekviena diena daugiau kenkia nei jis metodas  g.gif

gal isduotumet, koki seruma naudojat blakstienu augimui skatinti?
Atsakyti