QUOTE(VIP_MAMA @ 2011 07 07, 21:21)
sveikos,esu pasidariusi pries puse metu rietima,tai jei vaikscioti nesidazyti tai grazu,bet kai bandziau dazyti blakstienas,siaubas,jos per stipriai uzriestos ir kai bandziau dazyti jos uzsiriesdavo dar daugiau ir atrode trumputes visai ir istepdavo visa voka,o kai pradejo ataugineti savo tiesios,tai is viso tragedija,padazai,puse uzsirietusios o kita puse tiesi,atrode tragiskai,kaip visai be blakstienu.Daugia nedarysiu,gerai prietaiselis riesti blakstienas.pora metu ji naudojau,buvau patenkinta.
As jau rieciuosi gal 3 karta, bet dazniausiai tai kaip korekcija sau darausi, didziausias privalumas, tai kad nebereikia riesti su tuo rietilliu, susitaupo laikas, galiu naudoti paparasta tusa, o ne vandeniui atsparu, nes tik uzrietus ir padazius su paprastu tusu, blakstienos grizdavo i savo pozicijas
tik dabar supratau kodel man iskrisdavo kuokstais tos blakstienos, o gi nuo vandeniui atsparaus tuso ir nuolatinio rietimo, nes suspausdavau kuo smarkiau, ir kuo dazniau, o jos uzsirietusios buvo labai trumpai.
Kaip didziausia trukuma, paminesiu tai, kad pats sauniausias efektas buna pirmas 3-4 savaites, aisku kaip kam greit auga blakstienos, bet kai pradeda naujos blakstienos augti, tai chem. uzriestos buna uzriestos, o naujai augancios tiesios, tai is sono gana juokingai atrodo, kad blakstienos pukuotos
kities tai jau darosi pastebima apie 1,5 men. nuo ch. uzrietimo.
Nai ir kaip trukumas, tai padazius su tusu tokiu laikotarpiu, tai dar labiau isryskeja.
As manau, kad chemiskai patogu riesti, kai vaziuoji prie vandens, pvz. i kelione, ar pries svente kokia, nes kitaip tampi priklausomas nuo proceduru lygiai taip pat kaip su blakstienu priauginimu