Įkraunama...
Įkraunama...

Pelėsis

o dregmes surinkeju nebandete niekas naudoti?? MAno vieni draugai kankinasi su pelesiu, tai pradejo mastyti apie patalpu sausinima. Gal kas bandet ??? Ar padeda??
Atsakyti
sveiki, musu butas ka tik po remonto(daugiabutis,remontas baigesi pries kaledas) remontavom viska,nes pries tai remonto nedaryta nuo namo pastatymo.. Vonios kambaryje iki remonto buvo labai paplytes pelesis,ant vienos sienos ypatingai,valem ,darem ka galejom,bet labai greitai vel atsirasdavo..va,padare mums remonta,nuramino,kad papurske anti pelesiniu purskalu,idejo,ventiliatoriu i lubas,ir ka atsirado pajuodavimas gan greitai vienoj vietoj,prie maisytuvo,kur dazniausiai vanduo prisikaupia,bet siandien atkreipiau demesi,kad ta siena,ant kurios daugiausiai buvo pelesio pries remonta,daug kur jau yra pajuodus biski,mazais juodais taskeliais tarp plyteliu verysad.gif doh.gif verysad.gif siaube,ka daryti????? nepadeda tas ventiliatorius nei velnio,ir rasoja ta siena pastoviai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2010 02 03, 23:02)
o dregmes surinkeju nebandete niekas naudoti?? MAno vieni draugai kankinasi su pelesiu, tai pradejo mastyti apie patalpu sausinima. Gal kas bandet ??? Ar padeda??

mums meistrai sake kad reik kondicionierio rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(meistras1 @ 2010 02 11, 12:48)
Sveiki,
jokios priemones nepades, jei nera geros ventiliacijos. Pirmiausia reiktu issprest vedinimo problema (galima ir www.meistras1.lt), poto jau salinti pelesi. Nes jei ventiliacija prasta, pelesis vel atsinaujins.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif reik suzinoti pirma pelesio atsiradimo priezasti po to ji naikinti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 11, 21:38)
ir rasoja ta siena pastoviai doh.gif  verysad.gif

pas mane taip rasoja virtuveje ,net laseliai krenta (virs lango ) aisku is vidaus buto puses doh.gif

mes susiskambinom su meistrais (firma ) is Klaipedos tai jie sake isnaikina pelesi ,bet reik kaska butui daryti pirma ,nes atsiradimas pelesio (jauciu) yra bloga ventiliacija o pas mus jos ziema isvis nera schmoll.gif (Kai susidejo langai plastikiniai ir prasidejo beda ) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meistras1 @ 2010 02 12, 07:56)
Sveiki,
o ta siena vidine ar isorine, t.y. ar su lauku ribojasi?

Ribojasi ne su lauku o su laiptine bendra g.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 02 12, 08:15)

pas mane taip rasoja virtuveje ,net laseliai krenta (virs lango ) aisku is vidaus buto puses  doh.gif

mes susiskambinom su meistrais (firma ) is Klaipedos tai jie sake isnaikina pelesi ,bet reik kaska butui daryti pirma ,nes atsiradimas pelesio (jauciu) yra bloga ventiliacija o pas mus jos ziema isvis nera  schmoll.gif  (Kai susidejo langai plastikiniai ir prasidejo beda )  unsure.gif

Pas mus ir virtuvej rasoja siena kuri ribojasi su lauku,pakabinom naujas spinteles,sumontavom visus baldus,ir prasidejo... atidarau spintele,o jos siena grynai slapia!!! doh.gif doh.gif su skudureliu reikia sausint doh.gif ir plyteles ant sienos rasoja,vienu zodziu..teko nuimti spineteles iki pavasario,nes jos supus,jei pastoviai slapios bus doh.gif isvejom i bendra laiptine ir pamatem kad ten keli itrkukimai yra is lauko puses.Galvojam pavasari reikes kviesti mesitrus,kad tuos itrukimus sutvarkytu,kai sausa bus,tada gal galesim atgal spyneteles pakabint.nesiseka tai nesiseka..Susimasciau apie dregmes surinkeja,gal tikrai reikia pirkt. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 12 vasario 2010 - 10:21
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 02 12, 09:15)
mums meistrai sake kad reik kondicionierio  rolleyes.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  reik suzinoti pirma pelesio atsiradimo priezasti po to ji naikinti  drinks_cheers.gif
Papildyta:

pas mane taip rasoja virtuveje ,net laseliai krenta (virs lango ) aisku is vidaus buto puses  doh.gif

mes susiskambinom su meistrais (firma ) is Klaipedos tai jie sake isnaikina pelesi ,bet reik kaska butui daryti pirma ,nes atsiradimas pelesio (jauciu) yra bloga ventiliacija o pas mus jos ziema isvis nera  schmoll.gif  (Kai susidejo langai plastikiniai ir prasidejo beda )  unsure.gif

Vissikai teisingai. Pelesis yra pasekme. O isnaikinti pirmiausia reikia priezasti. Mano nuomone, siuo atveju, tai ventiliacija (pritekamoji ir istraukiamoji) ir hidroizoliacija.
Papildyta:
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 02 12, 09:15)
mums meistrai sake kad reik kondicionierio  rolleyes.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  reik suzinoti pirma pelesio atsiradimo priezasti po to ji naikinti  drinks_cheers.gif
Papildyta:

Kondicionierius irgi gerai, nes jis sausina ora, bet pelesio priezasties neisnaikina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meistras1: 12 vasario 2010 - 10:30
QUOTE(Incredible Me @ 2010 02 12, 10:28)
Ribojasi ne su lauku o su laiptine bendra g.gif

Pas mus ir virtuvej rasoja siena kuri ribojasi su lauku,

pas mus lygiai taip pat kaip pas jus ,ir yra siena kuri ribojasi su laiptine ir ta slampa verysad.gif
QUOTE(meistras1 @ 2010 02 12, 10:32)
Vissikai teisingai. Pelesis yra pasekme. O isnaikinti pirmiausia reikia priezasti. Mano nuomone, siuo atveju, tai ventiliacija (pritekamoji ir istraukiamoji) ir hidroizoliacija.
Kondicionierius irgi gerai, nes jis sausina ora, bet pelesio priezasties neisnaikina

gal galit duoti nuoroda kad mazdaug zinoti kaip jin atrodo ??
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kelsimes cia NAUJA TEMA
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 02 12, 12:13)
pas mus lygiai taip pat kaip pas jus ,ir yra siena kuri ribojasi su laiptine ir ta slampa  verysad.gif

gal galit duoti nuoroda kad mazdaug zinoti kaip jin atrodo ??
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
kelsimes cia NAUJA TEMA

Kas atrodo? nelabai supratau. Pelesis ar kondicionierius?
Atsakyti
QUOTE(meistras1 @ 2010 02 12, 13:07)
Kas atrodo? nelabai supratau. Pelesis ar kondicionierius?

kokia rekomenduotumete ventiliacija g.gif (nes kaip suprantu nusimanot sioje srityje )
Atsakyti
Kaip panaikinti pelėsį balkone? Balkonas įstiklintas, pelyja lubos.
Atsakyti
QUOTE(Adelle @ 2010 02 12, 22:57)
Kaip panaikinti pelėsį balkone? Balkonas įstiklintas, pelyja lubos.

daugiau vedinkit balkona
Atsakyti
čia rašo irgi apie drėgmę bei pelėsį:

http://nuopamatu.lt/...pelesis-namuose
Atsakyti
QUOTE(dsiurkute @ 2010 02 13, 09:21)
čia rašo irgi apie drėgmę bei pelėsį:

http://nuopamatu.lt/...pelesis-namuose

man meta nuoroda bloga g.gif
Atsakyti