Įkraunama...
Įkraunama...

mokinamės norvegų kalbą savarankiškai

Labas rytas, nezinau-gal kuriai nors pravers-kalbos mokymuisi man dar padeda situaciju ir dialogu kurimas-vat pvz paimu naujus zodzius,kuriuos numatau ismokti-ir kuriu koki nors pasakojima,kuriame visus tuos zodzius pavartoju-pasakojimai dazniausiai apie mano seima,gimine,darba smile.gif (vat kazkaip lengviau man taip-tas situacijas dar besimokant vokieciu klb mokytoja labai skatino kurti).Tik vat zodziu eiliskumas kliuva dar..Jei sakinys is pvz 4 zodziu-viskas aisku,kas po ko,bet vat jei su jungtukais noriu..
Na,bet svarbiausia kad visos norim mokytis-ir kai pasiskaitau,kad jus ryztingai stumiates i prieki-ir paciai daug linksmiau ir tvirciau pasidaro smile.gif
O pamokeliu labai laukiu-kuo daugiau saltiniu ir pratimu-tuo ivairiapusiskiau mokslai vyksta:) Aciu jums visoms:)
Atsakyti
Sveikutes ! Niu saunuoles, zaviuosi 4u.gif
Imesiu viena nuorodele, kuri, manau, labai pravers, nes sunkioji norvegu kalbos puse- tarimas smile.gif
Dar vienas patarimas- kol esate Lietuvoje, tai labai gerai pagrindus gauti is "lietuvisko" mokytojo - gaila, kad tokios galimybes as neturejau sad.gif
Sekmes dideliausios ! gathering.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo špokulia: 20 rugsėjo 2008 - 12:23
QUOTE(špokulia @ 2008 09 20, 13:22)
Sveikutes ! Niu saunuoles, zaviuosi  4u.gif
Imesiu viena nuorodele, kuri, manau, labai pravers, nes sunkioji norvegu kalbos puse-  tarimas smile.gif
Dar vienas patarimas- kol esate Lietuvoje, tai labai gerai pagrindus gauti is "lietuvisko" mokytojo - gaila, kad tokios galimybes as neturejau sad.gif
Sekmes dideliausios !  gathering.gif

Spokulia,dekui labai..Beda viena-Kaune uzsienio klb mokykloj norvegu klb destytoja isvykusi ir nezinia kada grys, o i vilniu truputi sudetinga nusigaut..Nera tiek daug tu mokytoju,kad visiems uztektu:(
Atsakyti
Labai noriu i jusu buri....bet jus labai toli pazenge
Papildyta:
QUOTE(makaciuke @ 2008 09 16, 23:31)
sveikos mamytes...
prisidedu ir as prie jusu  4u.gif

mokaus ir as sios kalbeles, tik vis va to laiko nera.. du maziukai namie, tai kartais tenka naktim pasiskaitinet  doh.gif o kur dar mokslai neakivaizdziai  verysad.gif ech  blink.gif

as taip pat turiu NO - LT ir LT- NO zodynus, taip pat keleta programeliu mokintis  bigsmile.gif jei kam reiks galiu atsiust  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

as labai noriu daugiau klausymo MP3
Papildyta:
QUOTE(artemide23 @ 2008 09 12, 18:00)
tai jeigu jau pirma moki eik prie antros pamokos  mirksiukas.gif as turiu mp3 norvegu kalbos pamokas, tai girdziu kaip ji skamba  biggrin.gif be to dar cia esu idejusi puslapiuka, kur yra tektsas ir jis igarsintas, tai galima skaityti ir klausytis  ax.gif as buvau karta norvegijoje, bet spalio menesi jau ilgesniam laikui vaziuosiu i norge  ax.gif as lietuvoje studijuoju neakivaizdziai, o dar sugalvojau stoti i magitsratura i Oslo universiteta. tik ten teises magistrai kazkodel tik 1 metus trunka, bijau, kad veliau del to problemu nekiltu  doh.gif bet vistiek siusiu dokumentus  rolleyes.gif

O jei tu isvyksi kas mus mokys?
Atsakyti
sveikos smile.gif interneta tureciau ir norvegijoje, taigi pamokos nenutruktu mirksiukas.gif
na, ka, jau esu namie, tai rytoj parasysiu 3 pamoka 4u.gif
turiu mp3 norvegu kalbos pamokas, galeciau pabadyti po viena ar po kelis mp3 atsiusti i e-pasta, norincioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2008 09 21, 21:19)
sveikos  smile.gif interneta tureciau ir norvegijoje, taigi pamokos nenutruktu  mirksiukas.gif
na, ka, jau esu namie, tai rytoj parasysiu 3 pamoka  4u.gif
turiu mp3 norvegu kalbos pamokas, galeciau pabadyti po viena ar po kelis mp3 atsiusti i e-pasta, norincioms  smile.gif

tikrai noreciau blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(ziwa @ 2008 09 21, 21:21)
tikrai noreciau blush2.gif

noriu labai ta kalba ismokti, bet kol kas sunkokai sekasi - o ir to laisvo laiko nelabai turiu
Atsakyti
kai yra mazai laiko tikiu, kad sunku, bet svarbiausia nepasiduoti thumbup.gif
as irgi buvau apleidusi pamokas, nes man praejusia savaite buvo sesija, bet nuo rytojaus vel kibsiu i mokslus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2008 09 21, 21:27)
kai yra mazai laiko tikiu, kad sunku, bet svarbiausia nepasiduoti  thumbup.gif
as irgi buvau apleidusi pamokas, nes man praejusia savaite buvo sesija, bet nuo rytojaus vel kibsiu i mokslus  ax.gif

noreciau ir as tik mokintis ax.gif
bet dabar bandau ir kitaip savo laika susiplanuoti.
kaip tau sekesi mokslai, jau laiminga ir laisva iki ziemos? g.gif
gal kas zinot kur butu galima gauti ny i norge knyga - ji kiek zinau turetu buti su irasais...?
Atsakyti
taip, iki sausio 3 dienos laisva, o tada jau bus linskma biggrin.gif beje turiu ny i norge ir su mp3 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2008 09 21, 21:53)
taip, iki sausio 3 dienos laisva, o tada jau bus linskma  biggrin.gif beje turiu ny i norge ir su mp3  blush2.gif

o tai ka studijuoji siuo metu?

maz galetum suselpti, a? - net nezinau kaip atsidekoti reiktu...
Atsakyti
As labai labai noriu 4u.gif mano e-pastas violeta.gud@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(benta @ 2008 09 21, 22:06)
As labai labai noriu  4u.gif mano e-pastas violeta.gud@gmail.com

kaip malonu matyti vis daugiau prisijungianciu i musu bury mirksiukas.gif
kaip sekasi krimsti norvegu kalbos mokslus?
Atsakyti