Įkraunama...
Įkraunama...

mokinamės norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(artemide23 @ 2008 09 10, 15:39)
sveikute  bigsmile.gif as i kursus irgi nevaikstau, savarankiskai kolkas mokinuosi  ax.gif na vytis kolkas nedaug, taigi prasom prisijungti  4u.gif o kaip susijusi su norvegais? jeigu nepaslaptis?  ax.gif

drinks_cheers.gif Nepaslaptis, gyvenu Bergene NO 4u.gif , o jus saunuoles, negirdedama tos kalbos gyvai, vargu ar ismokciau kada doh.gif
QUOTE(artemide23 @ 2008 09 12, 15:34)
taip buvau idejusi, tik pas mane kitaip adresas rasomas, o siaip tas pats http://fcim.vdu.lt/~...du.lt/index.htm  4u.gif

thumbup.gif ir as sitam puslapely mirkstu karsta.gif

Siaubingai nerandu laiko, visa turima info kompe, o prie kompo, kaip zinia turint vaika, sunku prisest doh.gif

Einu dar syk pirma pamoka permest akim 4u.gif
Atsakyti
tai jeigu jau pirma moki eik prie antros pamokos mirksiukas.gif as turiu mp3 norvegu kalbos pamokas, tai girdziu kaip ji skamba biggrin.gif be to dar cia esu idejusi puslapiuka, kur yra tektsas ir jis igarsintas, tai galima skaityti ir klausytis ax.gif as buvau karta norvegijoje, bet spalio menesi jau ilgesniam laikui vaziuosiu i norge ax.gif as lietuvoje studijuoju neakivaizdziai, o dar sugalvojau stoti i magitsratura i Oslo universiteta. tik ten teises magistrai kazkodel tik 1 metus trunka, bijau, kad veliau del to problemu nekiltu doh.gif bet vistiek siusiu dokumentus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2008 09 12, 17:00)
tai jeigu jau pirma moki eik prie antros pamokos  mirksiukas.gif as turiu mp3 norvegu kalbos pamokas, tai girdziu kaip ji skamba  biggrin.gif be to dar cia esu idejusi puslapiuka, kur yra tektsas ir jis igarsintas, tai galima skaityti ir klausytis  ax.gif as buvau karta norvegijoje, bet spalio menesi jau ilgesniam laikui vaziuosiu i norge  ax.gif as lietuvoje studijuoju neakivaizdziai, o dar sugalvojau stoti i magitsratura i Oslo universiteta. tik ten teises magistrai kazkodel tik 1 metus trunka, bijau, kad veliau del to problemu nekiltu  doh.gif bet vistiek siusiu dokumentus  rolleyes.gif

Saunuole tu kokia 4u.gif pavydu rolleyes.gif

Vis skubu, blaskau nuo vieno prie kito doh.gif nesigauna nuosekliai mokintis, na gal kaip nors, jei matysiu, kad nieko gero, mausiu i kursus smile.gif

Tusen takk 4u.gif 4u.gif 4u.gif prabus mazoji paklausysiu kokios medziagos idejus su garsu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šalnė: 12 rugsėjo 2008 - 16:06
kai as turejau daug medziagos tai sunkiausia buvo viska sudelioti, kad bent koks nors eiliskumas butu, bet nelabai isejo, gerai, kad gavau vadoveli, ten pagal pamokas jau daug lengviau mokintis, nereikia paciai sisteminti biggrin.gif
Atsakyti
artemide23 tu esi auksine kaip fainiai kad yra tokiu geranorisku zmoniu kurie mielai padeda thumbup.gif cia tau 4u.gif 4u.gif
kazkur skaiciau kad kazkuri forumiete turi zodyna anglu- norvegu kalba gal galetu man ta programele atsiusti? ax.gif
Atsakyti
sveikos visos. aciu uz aciu biggrin.gif as dabar vilniuje, man studijos sia savaite, tai kai busiu namie, o tai bus sekmadieni, atsiusiu tau zodyna, as ji ir turiu mirksiukas.gif parasyk man savo e-maila i AZ smile.gif

kodel uzleista tema? doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes...
prisidedu ir as prie jusu 4u.gif

mokaus ir as sios kalbeles, tik vis va to laiko nera.. du maziukai namie, tai kartais tenka naktim pasiskaitinet doh.gif o kur dar mokslai neakivaizdziai verysad.gif ech blink.gif

as taip pat turiu NO - LT ir LT- NO zodynus, taip pat keleta programeliu mokintis bigsmile.gif jei kam reiks galiu atsiust biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(makaciuke @ 2008 09 16, 23:31)
sveikos mamytes...
prisidedu ir as prie jusu  4u.gif

mokaus ir as sios kalbeles, tik vis va to laiko nera.. du maziukai namie, tai kartais tenka naktim pasiskaitinet  doh.gif o kur dar mokslai neakivaizdziai  verysad.gif ech  blink.gif

as taip pat turiu NO - LT ir LT- NO zodynus, taip pat keleta programeliu mokintis  bigsmile.gif jei kam reiks galiu atsiust  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

labas, na tavo programeles tikrai domina - ypac jei jos efektyvios. pradejau lankyti kursus, bet ta norvegu kalba vis vien man dar "pauksciu kalba" ax.gif kas galit patarti kaip zodzius geriau isiminti...?
Atsakyti
taip, taip, ir as noreciau programeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2008 08 21, 13:20)
sugalvojau del to kad vyras jau metus vazineja uzdarbiauti i norvegija, o jo sese ten jau 3 metus gyvena ir dirba, gali buti, kad ir as ten vaziuosiu truputi padirbeti, o as labai nemegstu kai nesuprantu ka aplinkiniai zmones kalba  biggrin.gif be to man patinka kalbos, kuo daugiau zinosiu tuo geriau, gal kada gyvenime pravers  mirksiukas.gif o tu del ko nori ismokti?  smile.gif beje turiu Ny i Norge kompe, knygos lapai nuskanuoti ir kasetes prie tos knygos  bigsmile.gif bet, ta knyga kuria noriu cia naudotis manau geresne, vadinasi På vei. stai adresas kuris padarytas pagal sia knyga http://pavei.cappelen.no

arba siandien arba rytoj pasistengsiu perasyti knygos 1 pamokos turini  4u.gif

Aciu labai tau uz nuoroda! Mokantis labai pravercia ypac tai,kad galima pasiklausyti tarimo.
Del paties mokymosi-man pvz geriausiai atmintis vakare dirba-tai vakare kalu zodzius,o diena mokausi gramatikos ir pratimus darau-kad tai,kas iskalta,uzsitvirtintu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilnera: 19 rugsėjo 2008 - 14:54
QUOTE(vilnera @ 2008 09 19, 14:29)
Aciu labai tau uz nuoroda! Mokantis labai pravercia ypac tai,kad galima pasiklausyti tarimo.
Del paties mokymosi-man pvz geriausiai atmintis vakare dirba-tai vakare kalu zodzius,o diena mokausi gramatikos ir pratimus darau-kad tai,kas iskalta,uzsitvirtintu smile.gif

visada prasom 4u.gif as irgi vakare mokausi, nes esu tikru tikriausia peleda biggrin.gif
na gal jau reikia kitos pamokos? g.gif sekmadieni jau busiu namie, tai galesiu prisesti prie kompo, jeigu jau reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2008 09 19, 21:49)
visada prasom  4u.gif as irgi vakare mokausi, nes esu tikru tikriausia peleda  biggrin.gif
na gal jau reikia kitos pamokos?  g.gif sekmadieni jau busiu namie, tai galesiu prisesti prie kompo, jeigu jau reikia  ax.gif

oi tai zinoma, kad reikia - vis kazka naujo suzinau ir ismokstu smile.gif
Atsakyti