Įkraunama...
Įkraunama...

mokinamės norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(KibirVibir @ 2009 06 15, 17:51)
Ne ta zmogu pacitavau, atsiprasau labai jlclove blush2.gif  ax.gif  4u.gif
Bet manau, tas, kuri norejau cituoti, supras  rolleyes.gif

pasitaiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2009 06 15, 17:05)
kaip sekasi mokytis norvegu kalbos, kai net dvieju forumu dalyviai idarbinti jusu uzduociu vertime? Uz jus niekas kalbos neismoks, jei pastangu savu nebus ideta  smile.gif

Tikiuosi, ir ne man pastabele-tiesiog problema ta,kad gal zmogus zodyno neturi-ju gi tik 2 lietuviski,o kaineles ojojoi kokios-ir kazin ar jie verti tu pinigu..Vat didysis norvegu-rusu-tikrai vertas demesio ..
Atsakyti
kaip tik cia, kur as gyvenu, yra sis didysis zodynas, rusu-norvegu ir norvegu-rusu smile.gif tikrai labai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 06 16, 12:46)
kaip tik cia, kur as gyvenu, yra sis didysis zodynas, rusu-norvegu ir norvegu-rusu  smile.gif tikrai labai geras  thumbup.gif

sveikos, bukit geros isverskit sita sakinuka. de går på norskkus,og de leser norsk. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesve @ 2009 06 16, 14:34)
sveikos, bukit geros isverskit sita sakinuka. de går på norskkus,og de leser norsk.  blush2.gif

jei neklystu, tai rolleyes.gif :

jie vaiksto i norvegu kalbos kursus ir jie skaito norvegiskai.

Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2009 06 16, 16:47)
jei neklystu, tai rolleyes.gif :

jie vaiksto i norvegu kalbos kursus ir jie skaito norvegiskai.

aciukas
Atsakyti
Labas vakarėlis :)Esu naujokė, jūs net neįsivaizduojat, kaip man čia įdomu biggrin.gif Nesu jauna panelė, bet labai noriu išmokti norvegų kalbą, paskaitinėjau čia truputį ir taip užsispyriau išmokti, kad oho...Nežinau tik, ar sugebėsiu... smile.gif
O dabar turiu vieną prašymą. Gal jūs galėsite man padėti? Neseniai siunčiau cv, kad norėčiau gauti lietuvių kalbos pamokėlių dvikalbėje mokykloje. Štai kokį gavau atsakymą:

Vi ønsker deg velkommen som søker på stilling Tospråklig assistent i litauisk ved Senter for flerspråklig barn og ungeog bekrefter med dette å ha mottatt din søknad.
Saksbehandlingen vil ta til etter søknadsfristens utløp.

Vi takker for interessen!

Sakykit, ar dar reikia man kur nors kreiptis, ar pakvies, ar jau niekas nepakvies?lotuliukas.gif Ir dar. Kas ten per darbas?Mokyti lietuvių kalbos ar versti lietuviukui, kas sakoma norvegiškai?
Ačiū visiems.. 4u.gif

P.S. Labai labai ačiū visoms merginoms, o ypač - artemide23 smile.gif
Papildyta:
unsure.gif Vaje, gal ne į čia atsiunčiau???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule.K.: 16 birželio 2009 - 19:45
Sveiki 4u.gif Manau galima ir cia klausti mirksiukas.gif
Parase, kad Jusu prasyma i pareigas jie gavo ir Jus patvirtinta kaip kandidatas, bet rezultatu reikes laukti, kai baigsis skelbimo laikas. Ir dekoja uz susidomejima. smile.gif O del pareigu, tai kiek suprantu asistento pareigos su dvikalbiais vaikais g.gif
Bet manau, jeigu dvikalbiai vaikai, tai reikia gerai zinoti ir norvegu kalba ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 16 birželio 2009 - 20:03
Ačiū už tokį greitą atsakymą smile.gif Aš, kaip dabar pergalvojau, esu keista:kalbos nemoku, dar tik pradėjau (tavo, artemide23, dėka), o jau į mokytojo asistentus taikau lotuliukas.gif
Galiu pasigirt, kad pirmą pamoką išmokau per pusę valandos blush2.gif Paskui, nusižengdama pamokų eiliškumui,pradėjau mokytis skaičius iki 12, tai tuos per 10 min išmokau...Lengviausia sekėsi mėnesiai lotuliukas.gif Įtariu, kad žinot, kodėl biggrin.gif
Tai va, į senatvę norvegiškai papostringaut panorau :)Bet kaip įdomu, tikrai nesitikėjau thumbup.gif
Atsakyti
vel prasau kas galit, tai padekit su vertimu is 5 pamokos ax.gif :

brod - ?
servitøren - padavejas?
pils - ?
både - ir?
midt på dagen - vidurdienis?
ettermiddag - popiet ar pavakariai?
huset - namas?
kaka - pyragas, tortas?
hele - visas?

aciukas 4u.gif

artemide23, kaip ten su mano 4 uzduotimi blush2.gif ? gal tu nelabai laiko turi, tai sakyk, as tuomet cia idesiu, tai gal atsiras kas pagelbes mirksiukas.gif
Atsakyti
jau galima sakyti issiunciau, buvau istaisiusi, tik pamirsau issiusti 4u.gif
gali ir cia ideti, gal kas gales irgi tikrinti, kai daugiau nuomoniu, tai geriau smile.gif nes jau yra dalyviu kurios daugiau moka bigsmile.gif

brod - turbut brød - duona
pils - alaus pavadinimas
både - taip ir (kiek supratau is zodyno biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 17 birželio 2009 - 21:02
QUOTE(artemide23 @ 2009 06 17, 21:51)
jau galima sakyti issiunciau, buvau istaisiusi, tik pamirsau issiusti  4u.gif
gali ir cia ideti, gal kas gales irgi tikrinti, kai daugiau nuomoniu, tai geriau  smile.gif nes jau yra dalyviu kurios daugiau moka  bigsmile.gif

brod -  turbut brød - duona
pils - alaus pavadinimas
både - taip ir  (kiek supratau is zodyno  biggrin.gif )

aciu tau labai 4u.gif

taip ir padarysiu, idesiu 5 uzduoties savo varianta cia, tai ir padiskutuoti galesime visos bigsmile.gif
Atsakyti