Cia taip lengvai su diplomais nepasisvaistysi pirma reikia issiusti kad patvirtintu. o paskui gal kazka gali padaryti. pati turiu medicinos issilavinika tiksliau kineziterapijos, o kol kalbos nemoku nieko padaryti negaliu, tai jau ir zygiuoju 1,5 metai i kursus.
Man asmeniskai tai sunki ta ju kalba. suprasti suprantu o pasakyti ir sunkoka
del darbu tai taip, visu specialybiu zmonems reikia tvirtinti diplomus
Kazko cia labai tylu
Hva gjør dere?
Hva gjør dere?
Alle arbeider
QUOTE(artemide23 @ 2009 05 18, 14:21)
Alle arbeider
Hvor du arbeider artemide23?
Jeg er glad fordi jeg skal komme til Norge i Jun
Jeg bidrar til å skape online butikker
O, tai jau greitai busi Norvegijoje Bra
O, tai jau greitai busi Norvegijoje Bra
QUOTE(artemide23 @ 2009 05 19, 12:46)
Jeg er glad for deg
Jo birzelio 4 d. su dukrele jau pas teveli busim
Tai saunu
Sekmadieni su vyru buvom miestely, tai ziurejom , kaip norvegai svencia nepriklausomomybes diena. Beveik visos moteriskos gimines atstoves buvo apsirengusios tautiniais drabuziais, beveik visi vyrai su kostiumais Mane intrigavo, kad iki siu dienu taip vertina savo nepriklausomybe ir nepamirsta tu dienu.
Sekmadieni su vyru buvom miestely, tai ziurejom , kaip norvegai svencia nepriklausomomybes diena. Beveik visos moteriskos gimines atstoves buvo apsirengusios tautiniais drabuziais, beveik visi vyrai su kostiumais Mane intrigavo, kad iki siu dienu taip vertina savo nepriklausomybe ir nepamirsta tu dienu.
QUOTE(artemide23 @ 2009 05 19, 13:02)
Tai saunu
Jo pas juos geguzes 17 d. labai svarbi ir grazi svente, ir siaip norvegai svarbesnem datom megsta tautinius drabuzius deveti, visi suauge ir vaikai juos turi . O pas mus tai kas kokiam folklore dainauoja tai tik tie ir turi nors ir siaip LT sunkiai gautum tokiu rubu nusipirkti, o Norvegijoje jokiu problemu juos nusipirkt
O siais metais jiems isvis nereali sita svente buvo: geguzes 16d. eurovizijoj nugalejo norvegai, o 17 d. nacionaline svente
Taip, zinau, ziurejau Eurovizija As irgi norejau, kad Norvegai laimetu dainele liux
QUOTE(artemide23 @ 2009 05 19, 13:20)
Taip, zinau, ziurejau Eurovizija As irgi norejau, kad Norvegai laimetu dainele liux
jo man ir ta daina viena is favoriciu buvo, tai labai dziaugiuosi jo pergale tai labai tikiuos, kad kita met vaziuosim gyvai ziureti eurovizijos
Taip, taip, as vyrui sakiau, kad kitais metais vaziuosim i Osla ziureti Eurovizija