Įkraunama...
Įkraunama...

mokinamės norvegų kalbą savarankiškai

Cia taip lengvai su diplomais nepasisvaistysi pirma reikia issiusti kad patvirtintu. o paskui gal kazka gali padaryti. pati turiu medicinos issilavinika tiksliau kineziterapijos, o kol kalbos nemoku nieko padaryti negaliu, tai jau ir zygiuoju 1,5 metai i kursus.
Man asmeniskai tai sunki ta ju kalba. suprasti suprantu o pasakyti ir sunkoka doh.gif
Atsakyti
del darbu tai taip, visu specialybiu zmonems reikia tvirtinti diplomus
Atsakyti
Kazko cia labai tylu unsure.gif

Hva gjør dere? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 18 gegužės 2009 - 10:13
Alle arbeider biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 05 18, 14:21)
Alle arbeider  biggrin.gif

Hvor du arbeider artemide23? bigsmile.gif

Jeg er glad fordi jeg skal komme til Norge i Jun bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 19 gegužės 2009 - 09:41
Jeg bidrar til å skape online butikker biggrin.gif
O, tai jau greitai busi Norvegijoje thumbup.gif Bra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 05 19, 12:46)
Jeg bidrar til å skape online butikker  biggrin.gif
O, tai jau greitai busi Norvegijoje  thumbup.gif Bra  mirksiukas.gif

Jeg er glad for deg thumbup.gif

Jo birzelio 4 d. su dukrele jau pas teveli busim thumbup.gif
Atsakyti
Tai saunu smile.gif
Sekmadieni su vyru buvom miestely, tai ziurejom , kaip norvegai svencia nepriklausomomybes diena. Beveik visos moteriskos gimines atstoves buvo apsirengusios tautiniais drabuziais, beveik visi vyrai su kostiumais thumbup.gif Mane intrigavo, kad iki siu dienu taip vertina savo nepriklausomybe ir nepamirsta tu dienu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 05 19, 13:02)
Tai saunu  smile.gif
Sekmadieni su vyru buvom miestely, tai ziurejom , kaip norvegai svencia nepriklausomomybes diena. Beveik visos moteriskos gimines atstoves buvo apsirengusios tautiniais drabuziais, beveik visi vyrai su kostiumais  thumbup.gif Mane intrigavo, kad iki siu dienu taip vertina savo nepriklausomybe ir nepamirsta tu dienu.  bigsmile.gif

Jo pas juos geguzes 17 d. labai svarbi ir grazi svente, ir siaip norvegai svarbesnem datom megsta tautinius drabuzius deveti, visi suauge ir vaikai juos turi thumbup.gif . O pas mus tai kas kokiam folklore dainauoja tai tik tie ir turi rolleyes.gif nors ir siaip LT sunkiai gautum tokiu rubu nusipirkti, o Norvegijoje jokiu problemu juos nusipirkt biggrin.gif
O siais metais jiems isvis nereali sita svente buvo: geguzes 16d. eurovizijoj nugalejo norvegai, o 17 d. nacionaline svente thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 19 gegužės 2009 - 12:14
Taip, zinau, ziurejau Eurovizija smile.gif As irgi norejau, kad Norvegai laimetu thumbup.gif dainele liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 05 19, 13:20)
Taip, zinau, ziurejau Eurovizija  smile.gif As irgi norejau, kad Norvegai laimetu  thumbup.gif dainele liux  thumbup.gif

jo man ir ta daina viena is favoriciu buvo, tai labai dziaugiuosi jo pergale thumbup.gif tai labai tikiuos, kad kita met vaziuosim gyvai ziureti eurovizijos thumbup.gif
Atsakyti
Taip, taip, as vyrui sakiau, kad kitais metais vaziuosim i Osla ziureti Eurovizija biggrin.gif
Atsakyti