Įkraunama...
Įkraunama...

mokinamės norvegų kalbą savarankiškai

QUOTE(justina_r @ 2009 04 28, 11:45)
As tai nukopinau pamokas i worda  mirksiukas.gif  pazymiu tik teksta su pamoka ir keliu i worda  mirksiukas.gif

nezinau tokio miestuko  blush2.gif

Aciu reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms ŠAUNUOLĖMS MERGINOMS!!! 4u.gif

Aš tai visiškai apleidau savo mokymąsi, didžiulė gėda, bet žinau tik tiek, kad vistiek privalėsiu kibti iš naujo į norvegų kalbos mokymąsi.
Visad pasiskaitau kaip Jums sekasi ir labai džiaugiuosi, kad esat ištvermingos ir taip sąžiningai mokotės!!! thumbup.gif

Artemide, sveikinu nuvykus i NO. Linkiu Jums su TB kuo geriausios sėkmės, ir, žinoma, kad visad turėtumėte darbus ir netgi širdžiai mielus darbus, nepriklausomai nuo to, kokioje šalyje begyventumėte!!!

Dar, Artemide, turiu prašymą, žinoma, jei nebus labai sudėtinga, gal galėtum ir man atsiųsti žodyną, mačiau, kad mergaitėms siuntei, tad jei nepasirodysiu labai"nagla", tai būtų labai miela ir didelis AČIŪ Tau, jei atsiųsi blush2.gif
Atsakyti
atsiusk savo pasta i AZ mirksiukas.gif ir aciu uz linkejimus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 05 01, 13:48)
atsiusk savo pasta i AZ  mirksiukas.gif ir aciu uz linkejimus  ax.gif  4u.gif

artemide23, o gal ir as galeciau gauti blush2.gif
Atsakyti
Sekmes visoms isvykusioms ir planuojanciom! Noreciau paklausti, ar cia yra laikiusiu ar planuojanciu laikyti Bergeno testa? Ir ar yra cia medikiu?
Atsakyti
QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 05 01, 15:41)
Sekmes visoms isvykusioms ir planuojanciom! Noreciau paklausti, ar cia yra laikiusiu ar planuojanciu laikyti Bergeno testa? Ir ar yra cia medikiu?

Sveika, o kas cia per bergeno testas? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 01 gegužės 2009 - 14:47
Graziai nepasakysiu, bet tai yra testas parodantis kalbos ziniu lygi. Pries ji bar galima laikyti paprastesnius, bet jo reikia studijuojant ir dirbant kvalifikuota darba. Aisku nevisada
Atsakyti
QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 05 01, 18:30)
Graziai nepasakysiu, bet tai yra testas parodantis kalbos ziniu lygi. Pries ji bar galima laikyti paprastesnius, bet jo reikia studijuojant ir dirbant kvalifikuota darba. Aisku nevisada

Aciu, panasiai ir maniau blush2.gif o jus jau ruosiates ji laikyt? kalba mokinotes savarankistai ar i kursus ejot? smile.gif

As ir jei pasirysiu ilgesniam laikui apsigyventi norvegijoje noreciau ir ten studijas baigti (LT ekonomika studijuoju) tai tokiu atveju ir man bus reikalingas sis egzaminas smile.gif Tad labai idomu butu apie ji kazka daugiau suzinoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 01 gegužės 2009 - 18:10
As dabar gyvenu LT. Nezinau ar prireiks man to testo, kolkas norvegu mokinuosi del saves... Ir gamta ten beprotiskai patinka. Pati neseniai pradejau dometis, bet kadangi man reinkia surinkti virs 500 (o tai turetu buti daug!!!!), tai be kalbos praktikos salyje ner ko svajoti....
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif . sveikinu visas su mamų diena. 4u.gif 4u.gif 4u.gif . Gal priimtumėt tėvelį pasimokyt norvegų kalbos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2009 05 01, 14:37)
artemide23, o gal ir as galeciau gauti  blush2.gif

visi kas nori norvegu-anglu, anglu - norvegu zodyna programele, atsiuskit man savo pasta i kuri jums ji permesti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Marijonas66 @ 2009 05 03, 09:59)
Sveikos mamytes  4u.gif . sveikinu visas su mamų diena.  4u.gif  4u.gif  4u.gif . Gal priimtumėt tėvelį pasimokyt norvegų kalbos? ax.gif

Sveikas 4u.gif mielai prasom jungtis mirksiukas.gif
kuo daugiau, tuo linksmiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 05 03, 13:25)
visi kas nori norvegu-anglu, anglu - norvegu zodyna programele, atsiuskit man savo pasta i kuri jums ji permesti  mirksiukas.gif

Aciu artemide23, siunciu meila i az user posted image
Atsakyti