Įkraunama...
Įkraunama...

mokinamės norvegų kalbą savarankiškai

Tai kad kolkas vienkemy gyvenu, ner su kuom bendrauti, be to dar tik irgi mokausi ax.gif pas norvega, pas kuri gyvenam pasiklausineju to ko nezinau, tai taip po truputi gal ismoksiu kalbeti biggrin.gif
kaip jums visiems sekasi su kalba? pasistumejot i prieki? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms! 4u.gif
Dar neperskaiciau visos temos, bet noriu prie jusu prisijungti. Pradejau studijuoti kalba lapkriti. Paskui neturejau laiko, nes gimdem, zyndem, augom. Dabar vel nusprendziau testi. Sunkokai sekasi su sakinio struktura ir jungtukais... Kartais kiekvienas zodis sakiny buna aiskus, bet kartu niekaip nesusijungia.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 04 24, 22:08)
Sunkokai sekasi su sakinio struktura ir jungtukais... Kartais kiekvienas zodis sakiny buna aiskus, bet kartu niekaip nesusijungia....  blush2.gif

Sveika!
Ir man pradzioj taip buvo.Nenusimink,viskas susistatys i savo vietas.
O as dabar tokiam etape,kai skaitant lyg ir suprantu,o kai reikia paciai sugalvot pasakyt,painiojasi zodziai blush2.gif Pamirstu kartais gerai zinomus zodzius. Kadangi kursu nelankau,tai bandau pasirasinet po keleta sakinuku kokia nors tema pati sau. biggrin.gif
Atsakyti
O tu LT? Ar Norge? Kai esi salyje daug lengviau persilauzai.
Atsakyti
QUOTE(dovaira @ 2009 04 25, 21:35)
Ir man pradzioj taip buvo.Nenusimink,viskas susistatys i savo vietas.
O as dabar tokiam etape,kai skaitant lyg ir suprantu,o kai reikia paciai sugalvot pasakyt,painiojasi zodziai blush2.gif Pamirstu kartais gerai zinomus zodzius. Kadangi kursu nelankau,tai bandau pasirasinet po keleta sakinuku kokia nors tema pati sau. biggrin.gif

O man tai noris vis anglu kalba naudot is ipratimo doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
ka tik uztikau sita tema,kaip samgu,kad atsirado,ikurejai zemai lenkiuosi 4u.gif
esu norvegijoj jau 3metai bet dar nemoku tik kelis zodzius.3metus sedejau namie su dukra,o vyras dirbo,jis moka laisvai.taip kad dabar jau kai eina mergaite i darzeli noretusi ismokti ir man, nes geda tiek laiko prasedejus neismokti. blush2.gif
Kazkaip tai reiks jus vytis,gal atsispausdinti pamokas. g.gif
Atsakyti
Kiek skaiciau forumuose- benrduomenes ten turi kalbos mokyklu.
Atsakyti
QUOTE(*gl-s* @ 2009 04 26, 19:44)
Sveikos,
ka tik uztikau sita tema,kaip samgu,kad atsirado,ikurejai zemai lenkiuosi 4u.gif
esu norvegijoj jau 3metai bet dar nemoku tik kelis zodzius.3metus sedejau namie su dukra,o vyras dirbo,jis moka laisvai.taip kad dabar jau kai eina mergaite i darzeli noretusi ismokti ir man, nes geda tiek laiko prasedejus neismokti. blush2.gif
Kazkaip tai reiks jus vytis,gal atsispausdinti pamokas. g.gif

Sveikute 4u.gif

As zinok visas artemides23 surinktas pamokas atsispausdinau thumbup.gif aisku pradek mokintis mirksiukas.gif , kai vyras kalba laisvai norvegiskai tau bus zymiai lengviau ismokti, paprasyk jo kad kartais ka tau sako lietuviskai tai sakytu norvegiskai mirksiukas.gif

Beje kokiam norvegijos gale randiesi? blush2.gif

QUOTE(rimtas eziukas @ 2009 04 26, 20:30)
Kiek skaiciau forumuose- benrduomenes ten turi kalbos mokyklu.

Taip, daug kas eina ten i norvegu kalbu kursus, bet kiek atsiliepimu girdejau nieko ten jau stebuklingo nera, viskas vyksta laaabai letai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justina_r: 27 balandžio 2009 - 11:01
QUOTE(justina_r @ 2009 04 27, 13:00)
Sveikute  4u.gif

As zinok visas artemides23 surinktas pamokas atsispausdinau  thumbup.gif  aisku pradek mokintis  mirksiukas.gif , kai vyras kalba laisvai norvegiskai tau bus zymiai lengviau ismokti, paprasyk jo kad kartais ka tau sako lietuviskai tai sakytu norvegiskai  mirksiukas.gif

Beje kokiam norvegijos gale randiesi?  blush2.gif

Labukas,
Na as randuosi tokiam miestelyje ÅL jis vadinasi,tarp Gol miestelio ir Geilo.Nuo Oslo 350km
O kaip atsispausdinai tik pamokas,nes vakar bandziau tai man spausdina visus pokalbius,kol davaro iki tu pamoku.Tai kazkur apie 10 lapu turiu atspausdinti kol pamoka pasiekiu doh.gif Gal kaip paprasciau galima butu kad ant tos pamakos uzejus ,ar ja nukopintkazkur ir tik tada atsispausdinti blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*gl-s* @ 2009 04 27, 22:03)
Labukas,
Na as randuosi tokiam miestelyje ÅL jis vadinasi,tarp Gol miestelio ir Geilo.Nuo Oslo 350km
O kaip atsispausdinai tik pamokas,nes vakar bandziau tai man spausdina visus pokalbius,kol davaro iki tu pamoku.Tai kazkur apie 10 lapu turiu atspausdinti kol pamoka pasiekiu doh.gif Gal kaip paprasciau galima butu kad ant tos pamakos uzejus ,ar ja nukopintkazkur ir tik tada atsispausdinti blush2.gif  g.gif

As tai nukopinau pamokas i worda mirksiukas.gif pazymiu tik teksta su pamoka ir keliu i worda mirksiukas.gif

nezinau tokio miestuko blush2.gif
Atsakyti
Artemide 23, aciu laaabai tau uz pamokeles. As jau metai norvegijoj, kazkiek pramokau pagrindines frazes, daugmaz suprantu, ko manes klausia, bet siaip tai jokiu pagrindu neturiu ir dazniausia tenka naudoti anglu kalba doh.gif Siandien visai netycia uztikau sia temele ir labai apsidziaugiau. Jei priimsit ir as bandysiu jungtis prie jusu 4u.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif mielai prasom jungtis mirksiukas.gif kuo daugiau, tuo linksmiau.
ir ner uz ka ax.gif smile.gif
Atsakyti