Įkraunama...
Įkraunama...

mokinamės norvegų kalbą savarankiškai

vær så god! 4u.gif
Bra. Men jeg tenke "hver dag" må skriver "hverdag" ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 19 vasario 2009 - 21:15
O jus ir rasyt jau pramokote , o gal mokate, norvegiskai? Domintu ir mane tas zodynellis 4u.gif labai jau kartais prireikia...
Atsakyti
biggrin.gif na bent jau as dar tik mokausi ax.gif
i AZ numeskit e-maila i kuri issiusti zodyna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2009 02 19, 22:14)
Bra. Men jeg tenke "hver dag" må skriver "hverdag"  ax.gif

Morn! Hvordan går det?
Bet 8 pamokoj "hver dag" parašyta atskirai.O gal skirtingos reikšmės? Gal kas žino tiksliau? g.gif Išvis man tas žodžių rašymas atskirai ar sujungtai norgų kalboj-tamsus miškas.Vienoj vietoj taip,kitur žodžiai sujungti net po 3-4 doh.gif
O "men jeg tenke" turėtų būti "tenker",nes esamasis laikas biggrin.gif

Har du likt din reise i Norge?
Jeg har sett mange forskjellige museumer (nezinau kaip daugiskaita rasosi) og fine plassere i Oslo. Jeg var i Vigeland parken,så Kongeborg (karaliu rumai), operahuset, så Fram.Jeg likte Naturhistorisk museum beste av alle. Der så jeg dinosaurer! Også jeg så krabbe i sjøen!

Na va,prirašiau su žodyno pagalba,pataisykit jei ką blush2.gif
Gal dar kas pasidalinsit įspūdžiais?
Man sunkiausia rasti tinkamą žodį reikiamoje vietoje.Kai skaitau,atrodo,kad jau daug suprantu,o kai reikia pasakyti- labai sudėtinga.
Po truputį mokausi mirksiukas.gif

Ha en god dag!

Atsakyti
Museer. Tarptautinių žodžių, kurie baigiasi -ium, -eum, nukrenta galūnės, kai kitas formas darai:

museum - museet, museer, museene
auditorium - auditoriet, auditorier, auditoriene
Atsakyti
[quote=Wim,2009 02 20, 23:12]
Museer. Tarptautinių žodžių, kurie baigiasi -ium, -eum, nukrenta galūnės, kai kitas formas darai:...

Ačiū už atsakymą,tikrai nebuvau dar to girdėjusi.Dabar žinosiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif Uzsinorejau labai ir as sita kalba pramokti, ir ieskojau infop nete, ir taip smagiai pasijutau kaip supermamose radau sita tema smile.gif Dekui didelis temos autorei bigsmile.gif
Pasirinkau nete ivairiausios informacijos, tik pasiziuriu kad man be galo reikalingas zodynas, nes ne bum bum nei vieno zodelio nezinau blush2.gif doh.gif
Tad gal galeciau paprasyti kad pasidalintumete tuo zodyneliu, butu didelis didelis dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika prie musu prisijungusi 4u.gif
cia yra zodynu => http://www.zodynai.o...uorodos_en.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 26 vasario 2009 - 15:05
Artemide, didelis dekui uz zodyneli, super thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ner uz ka. Naudokis i sveikata smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Gal ka domina 10CD mokintis NORVEGU KALBOS?
CD keisciau i alaus taures ar bokalus,kitu saliu monetas! smile.gif

waliunas@gmail.com

Mano alaus tauriu puslapiukas:www.waliunas.dar.lt

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos,ir as labai noreciau prisijungti prie jusu mokintis norvegu kalbos wub.gif
Atsakyti