vær så god!
Bra. Men jeg tenke "hver dag" må skriver "hverdag"
O jus ir rasyt jau pramokote , o gal mokate, norvegiskai? Domintu ir mane tas zodynellis labai jau kartais prireikia...
na bent jau as dar tik mokausi
i AZ numeskit e-maila i kuri issiusti zodyna
i AZ numeskit e-maila i kuri issiusti zodyna
QUOTE(artemide23 @ 2009 02 19, 22:14)
Bra. Men jeg tenke "hver dag" må skriver "hverdag"
Morn! Hvordan går det?
Bet 8 pamokoj "hver dag" parašyta atskirai.O gal skirtingos reikšmės? Gal kas žino tiksliau? Išvis man tas žodžių rašymas atskirai ar sujungtai norgų kalboj-tamsus miškas.Vienoj vietoj taip,kitur žodžiai sujungti net po 3-4
O "men jeg tenke" turėtų būti "tenker",nes esamasis laikas
Har du likt din reise i Norge?
Jeg har sett mange forskjellige museumer (nezinau kaip daugiskaita rasosi) og fine plassere i Oslo. Jeg var i Vigeland parken,så Kongeborg (karaliu rumai), operahuset, så Fram.Jeg likte Naturhistorisk museum beste av alle. Der så jeg dinosaurer! Også jeg så krabbe i sjøen!
Na va,prirašiau su žodyno pagalba,pataisykit jei ką
Gal dar kas pasidalinsit įspūdžiais?
Man sunkiausia rasti tinkamą žodį reikiamoje vietoje.Kai skaitau,atrodo,kad jau daug suprantu,o kai reikia pasakyti- labai sudėtinga.
Po truputį mokausi
Ha en god dag!
Sveikos merginos, Uzsinorejau labai ir as sita kalba pramokti, ir ieskojau infop nete, ir taip smagiai pasijutau kaip supermamose radau sita tema Dekui didelis temos autorei
Pasirinkau nete ivairiausios informacijos, tik pasiziuriu kad man be galo reikalingas zodynas, nes ne bum bum nei vieno zodelio nezinau
Tad gal galeciau paprasyti kad pasidalintumete tuo zodyneliu, butu didelis didelis dekui
Pasirinkau nete ivairiausios informacijos, tik pasiziuriu kad man be galo reikalingas zodynas, nes ne bum bum nei vieno zodelio nezinau
Tad gal galeciau paprasyti kad pasidalintumete tuo zodyneliu, butu didelis didelis dekui
Sveika prie musu prisijungusi
cia yra zodynu => http://www.zodynai.o...uorodos_en.html
cia yra zodynu => http://www.zodynai.o...uorodos_en.html
Artemide, didelis dekui uz zodyneli, super
Ner uz ka. Naudokis i sveikata
sveikos,ir as labai noreciau prisijungti prie jusu mokintis norvegu kalbos