Įkraunama...
Įkraunama...

mokinamės norvegų kalbą savarankiškai

God dag!I dag går jeg på kino. Hva driver dere med i fritida?
Atsakyti
Ei ,merginos kur jus?Juk cia tiek daug mokosi g.gif ,o meginti paplepet(ir kt pataisyt)nera?????
Atsakyti
QUOTE(Elada:) @ 2008 12 06, 15:16)
God dag!I dag går jeg på kino. Hva driver dere med i fritida?

Gal turetu buti på g.gif
Jeg gikk på trening i morges.Jeg koser meg med glas vin nå rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elada:) @ 2008 12 05, 21:03)
Det er forferdelig vær i dag.Det er fire varmegrader.Jeg liker ikke å gå på regnet.(jauciu klaida?).Jeg likker drikke vann in hjeme.

Sveikutes.Manau,kad turetu but "Jeg likker a drikke vann hjemme".(neturiu norvegisko raidyno,tai supraskit,kad a turi but su burbuliuku).
Papildyta:
QUOTE((mirtise) @ 2008 12 06, 18:29)
Jeg koser meg med glas vin nå  rolleyes.gif

O gal "et glass",nes reikalingas artikelis,arba jei vartojam jau zinoma daiktavardi,tada butu "glasset"?
Papildyta:
QUOTE((mirtise) @ 2008 12 06, 18:29)
Gal turetu buti på  g.gif

Kazkur buvau radus,kad su 'fritida' vartojamas 'i',tai butu "i fritida"
Atsakyti
QUOTE(dovaira @ 2008 12 06, 18:40)
Sveikutes.Manau,kad turetu but "Jeg likker a drikke vann hjemme".(neturiu norvegisko raidyno,tai supraskit,kad a turi but su burbuliuku).
Papildyta:

O gal "et glass",nes reikalingas artikelis,arba jei vartojam jau zinoma daiktavardi,tada butu "glasset"?
Papildyta:

Aha,praleidau artikeli

Kazkur buvau radus,kad su 'fritida' vartojamas 'i',tai butu "i fritida"

Aisku tada.As sio zodzio nenaudoju,tik zodyne isiverciau reiksme.Ir su naudojimu nesusiduriau 4u.gif
Atsakyti
norėjom i kursus eit, bet nėra tokių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 12 06, 22:37)
norėjom i kursus eit, bet nėra tokių  verysad.gif

Tai junkis prie musu,cia visai neblogi kursai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2008 12 06, 19:29)
Gal turetu buti på  g.gif
Jeg gikk på trening i morges.Jeg koser meg med glas vin nå  rolleyes.gif

Visgi radau ,kad vartojamas i,o ka med ,nereikalingas?O kodel sako tada Hva driver dere med i fritida?
Ka gal yra skirtumas su kuo med vartojamas?Nebesuprantu,gal kas paaiskintumete?
Atsakyti
Sveikos tongue.gif uzsispyriau ismokt norvegu kalba tai pradedu mokintis dabar smile.gif gal galit kasnors atsiust i email tuos visus cd ir mp3 buciau labai dekyngas smile.gif bambalt@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(coxsas @ 2008 12 07, 22:28)
Sveikos  tongue.gif  uzsispyriau ismokt norvegu kalba tai pradedu mokintis dabar  smile.gif  gal galit kasnors atsiust i email tuos visus cd ir mp3 buciau labai dekyngas  smile.gif  bambalt@yahoo.com

Manau pirmiausia pats megink pasieskot tongue.gif ,ne taip paprasta ja gaut ,kad metyt ja i desine ir i kaire,mano pastas toks ir toks siuskit doh.gif
Atsakyti
visi sveiki hi.gif kiek jau cia musu daug! clap_1.gif man sesija ne uz kalnu tai kolkas neprisedu prie norvegu kalbos, o jus neapleiskyte jos mirksiukas.gif jau rasyti uzduotis? ax.gif

Har det bra!
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2008 12 09, 02:06)
visi sveiki  hi.gif kiek jau cia musu daug!  clap_1.gif man sesija ne uz kalnu tai kolkas neprisedu prie norvegu kalbos, o jus neapleiskyte jos  mirksiukas.gif jau rasyti uzduotis?  ax.gif

Har det bra!

na jei turi laiko tai zinoma, kad parasyk g.gif
Atsakyti