God dag! na kol dar nedirbu dar ne taip daznai juos sutinku o siaip visada kazkuom patenkinti buna orai geri, diena saule sviecia, tik va naktimis saltoka buna. uztat zvaigzdziu kiek daug!!! grazu!!! kaip tau sekasi norvegu kalba mokintis?
Har det bra!
kankinu ta kalba ir tiek - tik kazkaip persilauzti neina vis dar
tokie dalykai greitai ir nesidaro
jei tik giedras dangus tai spalio skliautas bei rugpjucio pats graziausias buna
o saltukas dar nepradejo spausti?
tau pati geriausia mokykla mokytis kalbos toje terpeje . beje ar seniai emei mokytis norvegu kalba?
na sekmes ir kantrybes besimokant
tokie dalykai greitai ir nesidaro
jei tik giedras dangus tai spalio skliautas bei rugpjucio pats graziausias buna
o saltukas dar nepradejo spausti?
tau pati geriausia mokykla mokytis kalbos toje terpeje . beje ar seniai emei mokytis norvegu kalba?
na sekmes ir kantrybes besimokant
Sveikutės.Aš irgi jungiuosi prie jūsų.Stengiuosi neatsilikti.Jau mokinuosi 5 pamoką,tik norėtųsi pratimų.Tada kažkaip geriau susigaudau.
Tiesa,pagal šias pamokas internete yra ir daugiau pratimų,ir net įgarsintų.
http://pavei.cappelen.no/
Tiesa,pagal šias pamokas internete yra ir daugiau pratimų,ir net įgarsintų.
http://pavei.cappelen.no/
dovaira, sveika prisijungusi ta adresa as rasiau kelis kartus temos pradzioje, bet dabar galvoju jeigu ji visi uzmirsta gal kiekviena karta prie pamokos ji tvirtinti rytoj bus pratimai net linksmiau pasidare, kad musu vis daugiau
ziwa, norvegu pradejau mokintis galima sakyti savaite ar pora iki pradejau sia tema as tik keliom pamokom pries jus esu, nes dar ruosiuosi sesijai saltukas buna nakti, bet dar nedidelis, gyventi galima ir tau sekmes ir kantrybes, kaip ir visom kitom
ziwa, norvegu pradejau mokintis galima sakyti savaite ar pora iki pradejau sia tema as tik keliom pamokom pries jus esu, nes dar ruosiuosi sesijai saltukas buna nakti, bet dar nedidelis, gyventi galima ir tau sekmes ir kantrybes, kaip ir visom kitom
QUOTE(artemide23 @ 2008 11 04, 00:08)
dovaira, sveika prisijungusi ta adresa as rasiau kelis kartus temos pradzioje, bet dabar galvoju jeigu ji visi uzmirsta gal kiekviena karta prie pamokos ji tvirtinti rytoj bus pratimai net linksmiau pasidare, kad musu vis daugiau
artemide, o gal zinai koki internetini puslapiuka is kurio butu imanoma parsisiusti knyga på vei?
zinok kiek ieskojau neradau, man pasiseke, kad vyro sese nusipirko ja norvegijoje ir as spejau ja atsisviesti
QUOTE(artemide23 @ 2008 11 03, 23:08)
Galbūt ne visos pastebėjo,kad pamokos iš to psl.atitinka su tomis,kurias pateiki šioje temoje.
Jei nebūčiau radus šios temos,kažin ar būčiau pasiryžus mokytis kalbą savarankiškai.Labai atrodė sudėtinga,bet po truputį einu į priekį,nors kuo toliau,tuo labiau painiojasi trumpieji žodeliai.
Ačiū visoms,kurios dalinatės žiniomis
tai savarankiskai mokytis imanoma, tik kad su gramatika jau sunkiau, kuo toliau tuo daugiau neaiskumu iskyla
svarbiausia neskubeti ir eiti zingsnis po zingsnio, mokintis sekancia pamoka kai jauti kad neblogai zinai pamoka buvusia pries ja dabar visa laika desiu nuorada i ta pamoka kuria busiu parasiusia cia
dziugu kad padedu
dziugu kad padedu
QUOTE(ziwa @ 2008 11 04, 00:22)
tai savarankiskai mokytis imanoma, tik kad su gramatika jau sunkiau, kuo toliau tuo daugiau neaiskumu iskyla
tai pastebejau kad pamokos atitinka, bet be vadovelio tenais ne visas uzduotis atliksi...
QUOTE(ziwa @ 2008 11 03, 22:22)
tau truputi lengviau, nes gali pasiklausti per pamoka ko nezinai o man tenka paciai aiskintis na bet pradzia visada sunkiausia
labai dekui artemide tau uz pastangas ir sugaista laika...