Įkraunama...
Įkraunama...

mokinamės norvegų kalbą savarankiškai

na ka, treciadieni vaziuoju 2 men. i norvegija, ziuresiu kaip ten bus man su kalba, ar iseis geriau ja ismokti biggrin.gif
Atsakyti
OHO!!! g.gif Nustebinai. Čia tik grįžai, o dabar jau ilgam pabėgi į Nor. Gal nusprendei padirbėti, ar tiesiog nusprendėt būti kartu su SB? Aš smalsutė blush2.gif
O dėl kalbos, tai neabejoju, kad per 2 mėnesius tikrai padarysi didelę pažangą, juk būsi toje terpėje, bendrausi, o tai ir yra svarbiausia. Beveik pavydžiu Tau, tik baltai žinoma mirksiukas.gif blush2.gif Pati turėjau grand planų nuo rugsėjo išvažiuoti i NOR, bet deja planai kol kas pakrypo i kitą pusę verysad.gif Bet dar tikiuos, kad išvyksiu.
Šiaip tai nuoširdžiai Tau artemide linkiu sėkmės! Šaunuolė, kad išnaudoji visas galimybes!!! 4u.gif

O dėl kursų Vilniuje, ačiū merginos už info-tą žinau, tiesiog negyvenu nei Klaipėdoje, nei Vilniuje, tad man kursus pasiekti problematiška. O mano mieste, kai skambinau rugpjūčio mėn. tai nustebinau administratorę, kad užsgeidžiau Nor.k. kursų biggrin.gif kaimas yra kaimas unsure.gif
Atsakyti
Labiausiai vaziuoju del kalbos, jeigu iseis truputi uzsidirbti, bus gerai, na ir aisku su vyru buti biggrin.gif
p.s. aciu uz linkejimus blush2.gif 4u.gif

jus sakykit kada bus reikalinga 5 pamoka mirksiukas.gif arba gal yra kokiu klausimu? klauskite, bendrom jegom gal padesime doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 24 spalio 2008 - 20:55
Ačiū, kad patenkinai smalsumą mirksiukas.gif Kažkaip neabejoju, kad tikrai pramoksi kalbą, gi Tu taip sąžiningai mokais ją ir čia būdama, tai ten dar labiau pasistengsi ir viskas bus OK thumbup.gif

Aš tai dar atsilieku su pamokomis, tačiau jeigu Tau nesunku gali įdėti jau ir kitą pamokėlę. blush2.gif
Atsakyti
pirmadieni bus 5 pamoka 4u.gif
Atsakyti
labutis visoms besimokancioms 4u.gif
na kaip sekasi krimsti norvegu kalba? blush2.gif
Atsakyti
sveika, na as dabar truputi pristabciau nes ruosiuosi isvaziuoti ir uz poros menesiu man sesija prasides, tai kolkas labiau laika skiriu studijoms ax.gif bet kai tik busiu norvegijoje vel pradesiu mokintis norvegu mirksiukas.gif o kaip tau? ar kursai padeda? bigsmile.gif
Atsakyti
zinoma, kad padeda kursai - nors ganetinai sunku mokytis kalba nuo nulio (noretusi, kad viskas eitu spartesniu zingsniu ax.gif ) minimalius sakinukus jau galima sukurti, bet kai reikia pradeti kalbeti prasideda sunkumai verysad.gif zodziai nelabai risasi - na tiesiog gyvos praktikos stoka. doh.gif
bandau nete susirasti kokiu klausymo pratimuku, radija nelabai padeda, nes suprantu ir isgirstu tik viena kita zodi 4u.gif
kaip tau norvegijoj - ar pradedi isgirsti tai ka jie sako? rolleyes.gif
na apsisarvuokim kantrybe ir dideliu darbu - tada gal ir susidraugausim su norvegu kalba thumbup.gif
Atsakyti
Artemide,i kokiam mieste gyvensi?osle?
Papildyta:
Ziwa,gal turi is kursu kokios medziagos,gal galetai pasidalint? ax.gif
Atsakyti
sveikos, gyvensiu nuo Oslo apie 120 km, miestelyje Skjeberg smile.gif
ziwa , as ten busiu tik poryt mirksiukas.gif beje bandei tuos dialogus skaityti, kur atsiunciau?
siandien nutaikysiu valandele ir parasysiu 5 tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artemide23: 27 spalio 2008 - 13:17
nevisus dialogus, bet skaitinejau:)
siandien is ryto kaip tik buvau isijungusi viena pamokyte kur atsiuntei tai visa diena vienas sakinys ausyse skambejo g.gif
kai isgirsti daug paprasciau atsiminti frazes... rolleyes.gif
Atsakyti
tai taip, sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti