na ka, treciadieni vaziuoju 2 men. i norvegija, ziuresiu kaip ten bus man su kalba, ar iseis geriau ja ismokti
OHO!!! Nustebinai. Čia tik grįžai, o dabar jau ilgam pabėgi į Nor. Gal nusprendei padirbėti, ar tiesiog nusprendėt būti kartu su SB? Aš smalsutė
O dėl kalbos, tai neabejoju, kad per 2 mėnesius tikrai padarysi didelę pažangą, juk būsi toje terpėje, bendrausi, o tai ir yra svarbiausia. Beveik pavydžiu Tau, tik baltai žinoma Pati turėjau grand planų nuo rugsėjo išvažiuoti i NOR, bet deja planai kol kas pakrypo i kitą pusę Bet dar tikiuos, kad išvyksiu.
Šiaip tai nuoširdžiai Tau artemide linkiu sėkmės! Šaunuolė, kad išnaudoji visas galimybes!!!
O dėl kursų Vilniuje, ačiū merginos už info-tą žinau, tiesiog negyvenu nei Klaipėdoje, nei Vilniuje, tad man kursus pasiekti problematiška. O mano mieste, kai skambinau rugpjūčio mėn. tai nustebinau administratorę, kad užsgeidžiau Nor.k. kursų kaimas yra kaimas
O dėl kalbos, tai neabejoju, kad per 2 mėnesius tikrai padarysi didelę pažangą, juk būsi toje terpėje, bendrausi, o tai ir yra svarbiausia. Beveik pavydžiu Tau, tik baltai žinoma Pati turėjau grand planų nuo rugsėjo išvažiuoti i NOR, bet deja planai kol kas pakrypo i kitą pusę Bet dar tikiuos, kad išvyksiu.
Šiaip tai nuoširdžiai Tau artemide linkiu sėkmės! Šaunuolė, kad išnaudoji visas galimybes!!!
O dėl kursų Vilniuje, ačiū merginos už info-tą žinau, tiesiog negyvenu nei Klaipėdoje, nei Vilniuje, tad man kursus pasiekti problematiška. O mano mieste, kai skambinau rugpjūčio mėn. tai nustebinau administratorę, kad užsgeidžiau Nor.k. kursų kaimas yra kaimas
Labiausiai vaziuoju del kalbos, jeigu iseis truputi uzsidirbti, bus gerai, na ir aisku su vyru buti
p.s. aciu uz linkejimus
jus sakykit kada bus reikalinga 5 pamoka arba gal yra kokiu klausimu? klauskite, bendrom jegom gal padesime
p.s. aciu uz linkejimus
jus sakykit kada bus reikalinga 5 pamoka arba gal yra kokiu klausimu? klauskite, bendrom jegom gal padesime
Ačiū, kad patenkinai smalsumą Kažkaip neabejoju, kad tikrai pramoksi kalbą, gi Tu taip sąžiningai mokais ją ir čia būdama, tai ten dar labiau pasistengsi ir viskas bus OK
Aš tai dar atsilieku su pamokomis, tačiau jeigu Tau nesunku gali įdėti jau ir kitą pamokėlę.
Aš tai dar atsilieku su pamokomis, tačiau jeigu Tau nesunku gali įdėti jau ir kitą pamokėlę.
pirmadieni bus 5 pamoka
labutis visoms besimokancioms
na kaip sekasi krimsti norvegu kalba?
na kaip sekasi krimsti norvegu kalba?
sveika, na as dabar truputi pristabciau nes ruosiuosi isvaziuoti ir uz poros menesiu man sesija prasides, tai kolkas labiau laika skiriu studijoms bet kai tik busiu norvegijoje vel pradesiu mokintis norvegu o kaip tau? ar kursai padeda?
zinoma, kad padeda kursai - nors ganetinai sunku mokytis kalba nuo nulio (noretusi, kad viskas eitu spartesniu zingsniu ) minimalius sakinukus jau galima sukurti, bet kai reikia pradeti kalbeti prasideda sunkumai zodziai nelabai risasi - na tiesiog gyvos praktikos stoka.
bandau nete susirasti kokiu klausymo pratimuku, radija nelabai padeda, nes suprantu ir isgirstu tik viena kita zodi
kaip tau norvegijoj - ar pradedi isgirsti tai ka jie sako?
na apsisarvuokim kantrybe ir dideliu darbu - tada gal ir susidraugausim su norvegu kalba
bandau nete susirasti kokiu klausymo pratimuku, radija nelabai padeda, nes suprantu ir isgirstu tik viena kita zodi
kaip tau norvegijoj - ar pradedi isgirsti tai ka jie sako?
na apsisarvuokim kantrybe ir dideliu darbu - tada gal ir susidraugausim su norvegu kalba
Artemide,i kokiam mieste gyvensi?osle?
Papildyta:
Ziwa,gal turi is kursu kokios medziagos,gal galetai pasidalint?
Papildyta:
Ziwa,gal turi is kursu kokios medziagos,gal galetai pasidalint?
sveikos, gyvensiu nuo Oslo apie 120 km, miestelyje Skjeberg
ziwa , as ten busiu tik poryt beje bandei tuos dialogus skaityti, kur atsiunciau?
siandien nutaikysiu valandele ir parasysiu 5 tema
ziwa , as ten busiu tik poryt beje bandei tuos dialogus skaityti, kur atsiunciau?
siandien nutaikysiu valandele ir parasysiu 5 tema
nevisus dialogus, bet skaitinejau:)
siandien is ryto kaip tik buvau isijungusi viena pamokyte kur atsiuntei tai visa diena vienas sakinys ausyse skambejo
kai isgirsti daug paprasciau atsiminti frazes...
siandien is ryto kaip tik buvau isijungusi viena pamokyte kur atsiuntei tai visa diena vienas sakinys ausyse skambejo
kai isgirsti daug paprasciau atsiminti frazes...
tai taip, sutinku