Sveikos visos
O, Artemide prajuokino, gerąja prasme, šaunuolė, kad susikalbėjai! Beje, ir negali būti kitaip, nes nori nenori turi prašnekti ta kalba, kurioje šaly esi tuo metu. Labai gerai, kad pradėjus mokytis norvegų k. iškart gali po truputį pritaikyti žinias ir lavinti kalbinius igūdžius. Čia didžiulis pliusas!!!
Klausei, kaip mums sekasi mokytis? Nežinau, kaip kitoms, bet man tai sunkiai, nors labai viliuosi, kad kaip nors pasistūmėsiu į prieky
Įdomu būtų sužinoti, Artemide, tavo įspūdžius iš Norvegijos, tu ten pirmąkart? Kas žavi, kas neigiamai nuteikia, beje, kokiam mieste esi ir visa kita? Žinoma, klausiu iš smalsumo, jei nenorėsi paatvirauti, tai tiek to.
Gero laiko tau Norvegijoje!
sveika, aciu, aciu
as esu sarpsborge. norvegijoje jau antra karta, siaip salis grazi, tik man oras nepatinka, saule gan retai pasirodo o siaip kolkas nieko blogo pasakyti negaliu
as esu sarpsborge. norvegijoje jau antra karta, siaip salis grazi, tik man oras nepatinka, saule gan retai pasirodo o siaip kolkas nieko blogo pasakyti negaliu
Sveikutė
Malonu, kad atrašei
Dėl saulės Norvegijoje , na, manau, kad LT jos taip pat mums labai trūksta Tikriausiai norint daug saulės ir šilumos reikėtų vykti į Ispaniją O šiaip, šaunu, kad tau Norvegijoje patinka. Klausinėju dėl to, kad ir pati kada nors norėčiau apsilankyti Norvegijoje, užtat ir atsirado motyvacija pramokti norvegų k.
Malonu, kad atrašei
Dėl saulės Norvegijoje , na, manau, kad LT jos taip pat mums labai trūksta Tikriausiai norint daug saulės ir šilumos reikėtų vykti į Ispaniją O šiaip, šaunu, kad tau Norvegijoje patinka. Klausinėju dėl to, kad ir pati kada nors norėčiau apsilankyti Norvegijoje, užtat ir atsirado motyvacija pramokti norvegų k.
siaip, jeigu neziureti i ora, tai man norvegija patinka, del to tikiuosi kad mane priims oslo universitetas ir galesiu cia studijuoti magistratura
pirmadieni jau busiu lietuvoje tai koki antradieni bus 4 pamokos uzduotys
pirmadieni jau busiu lietuvoje tai koki antradieni bus 4 pamokos uzduotys
Šaunu, kad tau ta šalis patinka ir nuoširdžiai viliuos, kad tavo svajonė tenai studijuoti-būtinai išsipildys!
Lauksim grįžtančios ir pamokėlių Gero ir turiningo savaitgalio!
Lauksim grįžtančios ir pamokėlių Gero ir turiningo savaitgalio!
aciu aciu na as jau lietuvoje tai rytoj bus uzduotys
Sveika sveika sugrįžus
Ir kaip po trumpų atostogų, ką gražaus pamatei, kokių naujienų dėl stojamųjų parsivežei?
Ir kaip po trumpų atostogų, ką gražaus pamatei, kokių naujienų dėl stojamųjų parsivežei?
laba laba
del stojamuju tai jokiu naujienu, tiesiog reikia dokumentus isversti i anglu ir jiems nusiusti, o rezultatai bus tik birzelio men.
maciau daug graziu vietu, juk norvegija ten beveik visur grazu
na reikia prisesti ir uzduotis parasyti, o tai dar po keliones ir gimtadienio kazkokia aptingusi
del stojamuju tai jokiu naujienu, tiesiog reikia dokumentus isversti i anglu ir jiems nusiusti, o rezultatai bus tik birzelio men.
maciau daug graziu vietu, juk norvegija ten beveik visur grazu
na reikia prisesti ir uzduotis parasyti, o tai dar po keliones ir gimtadienio kazkokia aptingusi
My Webpage supermama.lt
Su praėjusiu gimtadieniu Artemide!!!
Su praėjusiu gimtadieniu Artemide!!!
aciu