Įkraunama...
Įkraunama...

mokinamės norvegų kalbą savarankiškai

Sveikos visos 4u.gif
O, Artemide prajuokino, gerąja prasme, šaunuolė, kad susikalbėjai! Beje, ir negali būti kitaip, nes nori nenori turi prašnekti ta kalba, kurioje šaly esi tuo metu. Labai gerai, kad pradėjus mokytis norvegų k. iškart gali po truputį pritaikyti žinias ir lavinti kalbinius igūdžius. Čia didžiulis pliusas!!! thumbup.gif
Klausei, kaip mums sekasi mokytis? Nežinau, kaip kitoms, bet man tai sunkiai, nors labai viliuosi, kad kaip nors pasistūmėsiu į prieky tongue.gif
Įdomu būtų sužinoti, Artemide, tavo įspūdžius iš Norvegijos, tu ten pirmąkart? Kas žavi, kas neigiamai nuteikia, beje, kokiam mieste esi ir visa kita? Žinoma, klausiu iš smalsumo, jei nenorėsi paatvirauti, tai tiek to. mirksiukas.gif
Gero laiko tau Norvegijoje! 4u.gif
Atsakyti
sveika, aciu, aciu 4u.gif
as esu sarpsborge. norvegijoje jau antra karta, siaip salis grazi, tik man oras nepatinka, saule gan retai pasirodo smile.gif o siaip kolkas nieko blogo pasakyti negaliu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutė 4u.gif
Malonu, kad atrašei mirksiukas.gif
Dėl saulės Norvegijoje smile.gif , na, manau, kad LT jos taip pat mums labai trūksta smile.gif Tikriausiai norint daug saulės ir šilumos reikėtų vykti į Ispaniją smile.gif O šiaip, šaunu, kad tau Norvegijoje patinka. Klausinėju dėl to, kad ir pati kada nors norėčiau apsilankyti Norvegijoje, užtat ir atsirado motyvacija pramokti norvegų k. blush2.gif
Atsakyti
siaip, jeigu neziureti i ora, tai man norvegija patinka, del to tikiuosi kad mane priims oslo universitetas ir galesiu cia studijuoti magistratura blush2.gif biggrin.gif

pirmadieni jau busiu lietuvoje tai koki antradieni bus 4 pamokos uzduotys 4u.gif
Atsakyti
Šaunu, kad tau ta šalis patinka ir nuoširdžiai viliuos, kad tavo svajonė tenai studijuoti-būtinai išsipildys! thumbup.gif
Lauksim grįžtančios ir pamokėlių blush2.gif Gero ir turiningo savaitgalio! 4u.gif
Atsakyti
happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(artemide23 @ 2008 10 13, 22:27)

TAI SU TORTADIENIU ARTEMIDE vacation4.gif
Atsakyti
aciu aciu ax.gif na as jau lietuvoje tai rytoj bus uzduotys mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika sveika sugrįžus mirksiukas.gif
Ir kaip po trumpų atostogų, ką gražaus pamatei, kokių naujienų dėl stojamųjų parsivežei? smile.gif
Atsakyti
laba laba smile.gif
del stojamuju tai jokiu naujienu, tiesiog reikia dokumentus isversti i anglu ir jiems nusiusti, o rezultatai bus tik birzelio men. doh.gif
maciau daug graziu vietu, juk norvegija biggrin.gif ten beveik visur grazu bigsmile.gif
na reikia prisesti ir uzduotis parasyti, o tai dar po keliones ir gimtadienio kazkokia aptingusi biggrin.gif
Atsakyti
My Webpage supermama.lt
Su praėjusiu gimtadieniu Artemide!!! 4u.gif
Atsakyti
aciu blush2.gif
Atsakyti