Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kur siunčiatės filmus?

sveikute, 4u.gif dar nesusitvarkiau iki galo, ritoj jau bandisiu ziuresiu kas ten man gausis.
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2006 10 12, 23:10)
Padėkit... Parsisiunčiau su  torentais filmą , rašo ,kad video trukmė 1val. 40min., o kai paleidžiu- rodo tik 13sek. Ką turiu padaryti?

O gal tu ne 100 proc. parsisiuntei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 10 13, 09:55)
O gal tu ne 100 proc. parsisiuntei  g.gif

tai, kad 100. Siunciau antrą kartą, nes galvojau, kad pirmą kartą ne visą parsisiunčiau
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2006 10 13, 12:02)
tai, kad 100. Siunciau antrą kartą, nes galvojau, kad pirmą kartą ne visą parsisiunčiau

O koks failo dydis, ar su kokia kita programa nebandei paleisti?
Atsakyti
SOS mamytės, esu žalia kompe, bet norėčiau pasidaryti savo mažyliui fonoteką. Man patarė parsisiųsti LDC++ programą. Parsisiunčiau, bet kiek suprantu ten irgi reikia išsirinkti ar kažką panašaus hubus ir t.t. Nieko šitoj vietoj nesusigaudau.
Gal kas turite kantrybės ir galite per SKYPE man padėti susitvarkyti su šita programa iki galo?
Aš būčiau labai dėkinga
Mano nickas draugsese1.
Atsakyti
QUOTE(nerkasa @ 2006 10 13, 14:49)
SOS mamytės, esu žalia kompe, bet norėčiau pasidaryti savo mažyliui fonoteką. Man patarė parsisiųsti LDC++ programą. Parsisiunčiau, bet kiek suprantu ten irgi reikia išsirinkti ar kažką panašaus hubus ir t.t. Nieko šitoj vietoj nesusigaudau.
Gal kas turite kantrybės ir galite per SKYPE man padėti susitvarkyti su šita programa iki galo?
Aš būčiau labai dėkinga
Mano nickas draugsese1.

O gal SIS straipsnis pades g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Cia truputi ne i tema, bet vis tiek panasu smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif kokios programos kompui reikia kad galima butu ziuret zinias pvz, "myli nemyli", "kelias i zvaigzdes" ir t.t. laidas is LNK, TV3..........padekit
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2006 10 14, 20:44)
Sveiki,

Cia truputi ne i tema, bet vis tiek panasu smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif kokios programos kompui reikia kad galima butu ziuret zinias pvz, "myli nemyli", "kelias i zvaigzdes" ir t.t. laidas is LNK, TV3..........padekit

sveikute smile.gif

Jei lietuvoj tai tau reike dekoderi nusipirkti jis montuojasi i kompiuteri jo kaina 100lt. iki 300lt. ir tada rido visas programas.

o jei uzsieni tai eik i toki puslapi WWW.TV.LT smile.gif bigsmile.gif o ten jau viska rasi smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif sekmes ziurint smile.gif
Atsakyti
Kas zinot, is kur galiu parsisiust Aruno Matelio filma "Prieš Parskrendant į Žemę"???????labai aciu
Atsakyti
Nu aisku juoksites visi cia is manes, bet blush2.gif gal kas zinot ar imanoma kur internete surasti filma "Verge Izaura" biggrin.gif Nu tokia nostalgija sueme, bet jauciu be sansu dar kada ta filma pamatyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2006 10 22, 15:42)
Nu aisku juoksites visi cia is manes, bet  blush2.gif  gal kas zinot ar imanoma kur internete surasti filma "Verge Izaura" biggrin.gif  Nu tokia nostalgija sueme, bet jauciu be sansu dar kada ta filma pamatyt  doh.gif

Stai CIA yra. Gali siustis.
Atsakyti
Ar galima is kur nors už dyką parsisųst LOST? 2 arba 3 sezon?
Atsakyti