QUOTE(Knifofija @ 2008 09 02, 21:43)
Man rodos, kad tų klausimų visada bus visose temose, nes visi visada nori gatavo produkto, o ne ieškoti, užduoda klausimą ir laukia kol atsakys, tingi paieškoti. matytumėt kiek man klausimų ateina į AŽ ir dar kokių kvailų, kad kartais verkt norisi. Pvz. Kaip pasodinti krokus ? Kodėl vazonuose greit nudžiūsta augalai ? (Nugi nesugalvojo, kad nusipirkus dar ir palaistyt reikia).
yra ir geroji pusė, esi
vertinama profesionalė
QUOTE(smth1 @ 2008 09 02, 21:59)
Nesu macius forumo be 'lyriniu nukrypimu', o ir 'kas iesko- tas randa'. Sveika yra informacijos paieskoti. Tuo paciu ir kitu dalyku, kurie kazkada pasidarys aktualus suzinai. Tokia mano nuomone. Bet nesu nusistacius grieztai uz ar pries.
yra kita galimybė - surinkti tikrai vertingus patarimus (
Knifofijos apie augalų priežiūrą,
smth1 apie spalvų/formų derinimą,
jolaxus yra daug pateikus vertingos medžiagos) ir juos skelbti pirmoje temos žinutėje. Sekantys pasisakymai " čia ir dabar" iškilusių klausimų nagrinėjimas.
QUOTE(rokoko @ 2008 09 02, 23:15)
supranti, esu čia šiame forume
taaaip senai ( į šio nick'o prisijungimo datą nekreipti dėmesio), kad galiu drąsiai teigti, jog tik laiko klausimas, kada pradės mūsų šitas temas trinti. Tikrai vertinga info bus šiukšlyne ir jau tada nebus naudos nei vienai
Reikia džiaugtis, kad
Aga ( forumo moderatorė) neturi
namo su kiemu ir šioje temoje neseka pokalbių. Antraip seniai jau būtų tokia situacija kaip pas orchidėjininkes ar daugumoje kitų SM temų - uždaroma tema po kurio laiko negailestingai ištrinama. Bet gi ir vėl, gaus
mūsų prižiūrėtoja nurodymus iš viršaus sutvarkyti "Namo aplinkos" temą ir bus psio, niekas į diskusijas nebesivels
P.S. aš čia tik geranoriškai noriu tvarką įvesti, iki šiol įsivyravusio bendravimo neturiu tikslo ardyti ( žinau žinau, žmonės labiausiai bijo permainų
)