aciu uz patarimus
na tikrai ne vaiku zaidimo aikstele idejau
imetu dar karta
http://public.fotki....i/dscf0869.html
na ji dar nebaigta, dar truksta siokiu tokiu supyniu, bet tai veliau...
na o del jos ireminimo, as ir kartais pagalvoju, kad vaikai gali sumindzioti man geles, o jei padarysiu tvorele, tai per ta butinai vaikscios
tada paliksiu kol kas taip, nebent ka veliau sugalvosiu
o rozynas nemaisys niekam vaikscioti, kitoje vietoje numatytas takelis, del rozyno tai pasidarius ta forma ilgai taip laikiau ir pastebejau, kad jis niekam nemaiso. o tos malkos tai tik kol kas matosi, veliau ten bus namo apdaila medine ir ju pasiimti mes vaikstom is kitos puses, is ten kur yra katiline...zodziu rozynas gerai apgalvotas
o nesodinu roziu, nes godule mane savotiskai atkalbejo....sake geriau is pavasario tai mazesne tikimybe, kad jos nusals dabar pasodintos. tai kol ateis pavasaris....as dar pasiziurinesiu kas prekiau graziomis rozemis. gal jus kuri zinote, nes internete tik 2 rozynus radau
o kampas kuri noriu apsodinti yra kitas, ne ten kur langas o namo kampas stai sis
http://public.fotki....i/dscf0899.html
ir takeliu pas mane kol kas nera, nusipirkau A1 formato lapa ir imsiu pagal masteli braizyti, nes kitaip nieko nebus....intensyvias ir pasyvesnes vietas zinau, tai manau susideliosiu takelius ir kitus pastatus....tik tie augalai ramybes neduoda
Papildyta:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 09 03, 11:05)
o as tai kol nebus baigtas namas is isores ir terasa nesiimciau nieko tvarkyti aplink nama keliu metru spinduliu, nes statybininkai viska isdergs..........
pagalvociau tik del didesniu medziu, kur toliau uz vaiku aiksteles ar busimos pirties aplinkoje. Vistiek augalas letai auga, tai kol pasibaigs namas, bent jau prigis ir dar spes siek tiek paaugti. Kai atsikelsite gyventi, kazkokie pagrindai jau bus, o daugiametes gelytes jau paskui galima pasiderinti.
na va ir as taip kartais galvoju, bet sakiau bent pasidarysiu norimas formas ir nusiimsiu velena is ju, tada matysiu ar gerai ar ne. ir siaip mes ten jau gyvenam
tai posakis kai atsikelsit gyventi...., nelabai tinka
vidus isremontuotas
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2008 09 03, 11:08)
As tai patariu isiklausyti i tai ka pasake rokoko. Pradek nuo brezinuko, pasizymek takelius ir t.t.
Apskritai, rokoko, pasakei viska ka ir as norejau.
Ir dar- tas kampelis salia namo- jei jau padarei ne staciakampe forma kitoje nuotraukoje esancio plotelio, tai pavinguriuok ir salia namo- vienybe tebuna:)
jo, brezinuka jau siandien pradesiu daryti, o palei nama tai tikrai vinguriuosiu, nes man ir atrodo bus graziau...vienoda tasa