Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 31

QUOTE(rozamunda @ 2008 08 29, 16:29)

as uz veigela-gali  imti margalapes abi,arba viena margalape kita ne.Tada puslenio bordo spalvyte kaip tik isnirs,
Dar gali buti hortenzijos sluotelines,tos kur aukstos auga
dar gali buti forsitijos-pavasari dziaugsies...
Apskritai puslenis vienas,o kiti du krumai-vienos rusies,tik gali but skirtingu veisliu,kad zydetu ne vienu metu.
dar salia bordo pukeniu ir pusleniu nuostabiai ziurisi sedulos baltai zaliais lapeliais,nelepiios ir grazios,
jei nori kazko labai grazaus rudeniop -ir laikui begant didelio-tada du pusleniai plius puosmedis,kuris kol uzaugs bus didelis krumas nuostabiais lapais.Papigiai juos parduoda raudondvary.

mano puslenis ne bordinis, o paprastas, zalias, is senos gyvatvores sakele isisaknijo, ismest gaila ax.gif , sakau gal panaudosiu, o va su bordine lapija turinciais augaliukais tikrai manau deretu, reiks pagooglint ir paziuret kaip tas puosmedis ir pukenis atrodo, bus klaipedoj paroda gal ka issirinksiu. aciu rozamunda uz ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 09 01, 16:55)
o as čia g.gif  medis su uogom dabar, šiuo laiku???  g.gif  nesu mačiusi ir girdėjusi ...

Liaudis ta medi vadina vitaminu. Tai kaip vyšniukai tik be kotuku ale pukuotukai, o saldus buna kai šalna pakanda panasiai kaip vynuoges.

QUOTE(Tina* @ 2008 09 01, 17:21)
Sobieska, o stai mano derinukas, su pilka spalva smile.gif

Graziai ziurisi, tik ieskok alternatyvos tam pilkam krumeliui. As vietoj jo ikisčiau geltona raugerski ,o salia akmeninio grybuko pasodinciau toki pati bordini, tuo labiau, kad jie nei dideli, nei platus nebus . Cia tik mano tokia vizija butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 rugsėjo 2008 - 17:57
QUOTE(sobieska @ 2008 09 01, 13:52)
o aš va koki skanėsta auginu ax.gif tiesa, uogos bus skanios tik po kokiu 2 savaiciu
user posted image

nu kazkaip nerimtai atrodysiu,jei per muge pareikalausiu medzio vardu vitaminas,bijau,kad neapsikente kas su greitaja nepavezintu,papuose marskiniais siek tiek ilgokomis rankovemis lotuliukas.gif
prasom daugiau informacijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozamunda: 01 rugsėjo 2008 - 18:04
QUOTE(jot.ka @ 2008 09 01, 18:51)
... reiks pagooglint ir paziuret kaip tas puosmedis <...> atrodo,...

puošmedis labai gražus rudenį, o vasarą tiesiog krūmas arba medis (galima auginti ir krūmu ir medžiu), tačiau graži taisyklinga laja, sako jų beveik nepuola kenkėjai ir ligos, žodžiu, teigiamas medis smile.gif
pas kaimynus auga nemažas krūmas, o neseniai pas save netoli nuo kaimynų krūmo kitapus tvoros aptikau atrodo užsisėjęs sodinukas, tai dabar globoju, o galgi medį užsiauginsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 09 01, 19:03)
puošmedis labai gražus rudenį, o vasarą tiesiog krūmas arba medis (galima auginti ir krūmu ir medžiu), tačiau graži taisyklinga laja, sako jų beveik nepuola kenkėjai ir ligos, žodžiu, teigiamas medis smile.gif
pas kaimynus auga nemažas krūmas, o neseniai pas save netoli nuo kaimynų krūmo kitapus tvoros aptikau atrodo užsisėjęs sodinukas, tai dabar globoju, o galgi medį užsiauginsiu ax.gif

dar ,kaip sako mano gera drauge ,pades but lieknesne,nes prancuzes todel tokios ir lieknos,kad geria kava po puosmedziais,uzkasdamos ju aromatu( lapai kvepia karamele).O man ,taip saknt ,ne pro sali kur nors viene kita kg pamesti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2008 09 01, 14:53)
o puslenis kokios spalvos lapais?
jei zali, tai kaip ir noretusi kokiu 2 raudonlapiu ar geltonlapiu, ar su baltais pakrasciais.
be to puslenis turi savybe su amzeliu plikti is apacios. tuomet kaip ir dengti gal kokiu viszaliu reiketu.
Nesiulyciau sedulos (labai didelis krumas uzauga, nebent daug vietos yra),  o veigeles ar lanksvos visai tiktu, tik su veislemis butu galima pazaisti.
ir dar man noretusi, kad skirtusi puslenio ir naujo augalo zydejimo laikas  ....

maciau puslenio ir pilkosios lanksvos kompozicija, labai idomus derinys, didesni puslenio lapai ir siauri pailgesni lanksvos...........seimininke abu netingedavo pageneti pavasari, kad labiau sakotusi ir tankesnis krumas butu.

4u.gif ,lapai zali. o kazi ar puslenis leidzia atzalas? jei ne, gal galima salia jo pvz gelem suzaist, ne vien krumus derint? as tais augalais noreciau tarsi atskyrima nuo sodo padaryt, ir noretusi kad augalai laisvai augtu, t.y. nebutu nukarpyti kaip gyvatvore, lanksva pilkoji irgi mano svajone, o kas aukstesnis auga, puslenis ar lanksva?
Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 09 01, 19:00)
nu kazkaip nerimtai atrodysiu,jei per muge pareikalausiu medzio vardu vitaminas,bijau,kad neapsikente kas su greitaja nepavezintu,papuose marskiniais siek tiek ilgokomis rankovemis lotuliukas.gif
prasom daugiau informacijos ax.gif

Tai uoginė sedula.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 09 01, 20:24)
Tai uoginė sedula.

Aciuuu bigsmile.gif taip mociutei ir pasakysiu. Va truputukas apie ją
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 09 01, 20:24)
Tai uoginė sedula.

aciuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 01, 17:58)
Aciuuu bigsmile.gif  taip mociutei ir pasakysiu. Va truputukas apie ją

kiek daug naudingų augalų, net seilė nutįso kokį šermukšnį pasisodint doh.gif Nors niekada nei vaisių ragavau, nei uogienę iš jų viriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 09 02, 08:35)
kiek daug naudingų augalų, net seilė nutįso kokį šermukšnį pasisodint  doh.gif Nors niekada nei vaisių ragavau, nei uogienę iš jų viriau  lotuliukas.gif

OT: šian tave per Labą rytą rodė su šuniais? Labai jau matytas kiemas pasirodė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 09 02, 07:04)
OT: šian tave per Labą rytą rodė su šuniais? Labai jau matytas kiemas pasirodė  bigsmile.gif

tongue.gif
Atsakyti