Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 31

QUOTE(immm @ 2008 08 30, 09:07)
unsure.gif  - pas mus visur gėlynuose, ant takelių pradėjo augti kažkokia brudna samana. Ką man daryti? kaip ją išnaikinti? nes žiūriu plinta vis tolyn ir tolyn žaibišku greičiu unsure.gif  verysad.gif
user posted image
user posted image

Pas mane irgi šiais metais pradėjo tokia augti, bet aš dar vis bandau purenimu dirvos ją naikinti (pas mane tik gėlynuose, ne tarp trinkelių). Rondapu bijočiau purkšti, nes mano vyras tarp trinkelių taip piktžoles naikino, po to veja pradėjo ruduoti doh.gif Gaila būtų augaliukų g.gif O išpurenus gerai mažėja jos mirksiukas.gif
Sobieska, gražiai pamulčiavai, labai tinka prie tvoros mirksiukas.gif
p.s. o pas jus žydi kanai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drieziukas: 01 rugsėjo 2008 - 06:36
QUOTE(kykute @ 2008 08 31, 11:46)
Esat ne viena – aš irgi  lotuliukas.gif O čia kuriam krašte šitiek grybų?  g.gif

Zemaitijoj 4u.gif
sianakt pas mus salnu buvo blink.gif 7 ryte termometras rode 0 doh.gif isvedziau suni pasivaiksciot,rankas nusalau doh.gif masinos langai apsale blink.gif
Atsakyti
QUOTE(damute31 @ 2008 09 01, 07:50)
Zemaitijoj  4u.gif
sianakt pas mus salnu buvo  blink.gif 7 ryte termometras rode 0  doh.gif isvedziau suni pasivaiksciot,rankas nusalau  doh.gif masinos langai apsale  blink.gif

Deja,deja,mano kieme tas pats ... šalna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 08 31, 23:44)
šitie du mažuliai labai vietoje thumbup.gif [tik foto liejasi raudonumas mulčo  ir raugeriškiuko,  turbūt natūroj ok]
tik jau tas mulčias spalvotas... labai sutinku su tuo, kas pavadino plastmasiniais karoliais 4u.gif

Sprigės tai puošnios  wub.gif . tik tų melsvių dar neišretinai.. Perkelk tas margas iš paskutinės -- į priešpaskutinę foto, tiksliau, vietą lotuliukas.gif
lotuliukas.gif

O man mulcas grazu, jis kazkur tai atkartoja tvoros spalva, ale jos drozles, bendrai ziurisi visai neissaukianciai ax.gif
Melsves laukia savo eiles, viena kazkaip ir nelabai speju.Atrodo visa diena triusiau, o reziume tik vienas kampelis sutvarkytas: tai duobe iskask, zemes pervezk, vandens atsinesk, augala i duobe istatyk, paskui ziurek is visu pusiu kokiu rakursu ji ikast, vel toliau seka vanduo ...nu gi jus pacios tai gerai zinot biggrin.gif
O gal gali tiksliau nupasakot, kur tu isivaizduoji reiktu tas margasias melsves ikist, kazkaip buvau joms kita vieta numacius, o gal tavo pastebejimai bus taiklesni bigsmile.gif
Va dar noriu parodyt kaip "koines"ant stulpu mezgasi
user posted image
Papildyta:
QUOTE(drieziukas @ 2008 09 01, 07:35)

Sobieska, gražiai pamulčiavai, labai tinka prie tvoros mirksiukas.gif
p.s. o pas jus žydi kanai? g.gif

4u.gif aciu
Zydi kanai, nu bet taip mizernai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 01, 07:08)
Zydi kanai, nu bet taip mizernai blush2.gif
user posted image

wub.gif
Nesuprantu kodės maniškiai nežydi, tik lapoja g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(drieziukas @ 2008 09 01, 09:06)
wub.gif
Nesuprantu kodės maniškiai nežydi, tik lapoja g.gif  verysad.gif

Gal jiems saulutes mazoka g.gif

Kas pazystat si augaleli, gal kalit placiau ka nors apie ji rolleyes.gif Pradekit nuo pavadinimo biggrin.gif
As zinau, tik kad jie vienmetis
Rokoko, jau pas tave tai tikrai toks turetu augt bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 09 01, 09:39)
Gal jiems saulutes mazoka g.gif

Kas pazystat si augaleli, gal kalit placiau ka nors apie ji rolleyes.gif Pradekit nuo pavadinimo biggrin.gif
As zinau, tik kad jie vienmetis
Rokoko, jau pas tave tai tikrai toks turetu augt bigsmile.gif
user posted image

Čia dekoratyvinis dumplainis.
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 29, 18:46)
“AgroBalt” šiais metais vyks Kaune spalio 2-4 dienomis. -> AgroBalt 2008 – always where the business is  4u.gif

Valio, per pacias atostogas thumbup.gif Tai prasinesiu, be jokiu sazines grauzimu del laiko stokos.

QUOTE(rokoko @ 2008 08 29, 23:42)
Ačiū  4u.gif
Labai jau anksti tokios nuotaikos, Mamce. Ar tik ne tu gyveni ant nuostabaus upės kranto? Negi gamtoje taip jau“ ruduo‘‘? Nepasakyčiau..
Bent jau pas mus šiemet lepinęs lietus tą rudeniuką nustūmė. Krenta lapai, bet būdavo šiuo metu jau ir vyšnių medžiai pliki, o dabar toli gražu.. Viena kriaušė  pas mus sklype numetė lapus, bet jai ir jos draugei brisiaus galas gresia, tiksliau, kirvis.  cool.gif
Ir iš tiesų, pats darbymetis darželiuose, pralinksmėk, marš į daržą, tik nugarą saugokime nuo vėjų, mergaitės 4u.gif

Siaip man labai patinka ruduo-ypac stebeti, kaip gamta keicia "kaili"... wub.gif Laukiu, kol po pirmuju salnu mano vinvytine tvora uzsidegs ryskiai raudonai...
Bet man jau nebera noro ka nors reformuoti, keisti - norisi nurimti, leisti viskam tyliai "uzgest"... Ne taip kaip pavasari - kai tiesiog cirski visas is noro ka nors nuveikti, viskas dar pries akis.
Tik tulpes rugsejo gale sukisiu, pakasiu ir salinsiu nykstancias augalu dalis.... Gal pas mane tiesiog nera rudeniniu augalu, todel man ir atrodo, kad viskas jau "baigiasi"?..

QUOTE(sobieska @ 2008 08 31, 19:41)
cia dar kitoj vietoj ax.gif
user posted image

Klausyk, kodel pas tave melsviu lapai sveiki, kai nera jokios ribos tarp vejos ir ju? Kaip nupjaunat veja nesuzaloje lapu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 01 rugsėjo 2008 - 11:04
Laba 4u.gif . Vakar tarp jau gelstanciu viendieniu lapu pamaciau velyvius thumbup.gif . Iskasiau ir pasodinau i gelyna kol dar zydi, nes veliau nerasiu wub.gif . O dar ruosiausi velyviu pirkt....neblogai isejo blush2.gif

Atsakyti
Anądien grybavau ir į tokią laukymę nublūdinau - grybo nė vieno, ale mėlyna mėlyna wub.gif wub.gif . Čia gal kokis viržis miškinis? g.gif O naminiu padaryt neina? Turiu tuščių plotų užtvartėj - paskleisčiau - lai banguoja mėlynuoja smile.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 01, 12:55)
Anądien grybavau ir į tokią laukymę nublūdinau - grybo nė vieno, ale mėlyna mėlyna  wub.gif    wub.gif .  Čia gal kokis viržis miškinis?  g.gif  O naminiu padaryt neina? Turiu tuščių plotų užtvartėj - paskleisčiau - lai banguoja mėlynuoja  smile.gif  .

kaip graziai atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 09 01, 12:55)
Anądien grybavau ir į tokią laukymę nublūdinau - grybo nė vieno, ale mėlyna mėlyna  wub.gif    wub.gif .  Čia gal kokis viržis miškinis?  g.gif  O naminiu padaryt neina? Turiu tuščių plotų užtvartėj - paskleisčiau - lai banguoja mėlynuoja  smile.gif  .

user posted image

Labai grazu wub.gif . Nepabandzius nesuzinosi, bet man atrodo, kad augtu.
Atsakyti