Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 31

rokoko, tikrai bijūnas labai gražus thumbup.gif
o aš dabar galvoju ar ne visų bijūnų lapai lįsdami iš žemės būna tokie bordiniai, tik pilnai išsiskleidę nužaliuoja g.gif lyg ir maniškis pavasarį panašiai lenda g.gif o gal ir klystu... unsure.gif
Atsakyti
sveikos darbštuolės
4u.gif
vis paskaitau apie jūsų grožius aplinkoje, bet neparašau pati blush2.gif . Žaviuosi sukurtais grožiais, pražydusiais žiedais wub.gif . O dabar pirmiausia tai prašau pagalbos - gal kas susidūrėt unsure.gif - pas mus visur gėlynuose, ant takelių pradėjo augti kažkokia brudna samana. Ką man daryti? kaip ją išnaikinti? nes žiūriu plinta vis tolyn ir tolyn žaibišku greičiu unsure.gif verysad.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2008 08 30, 10:07)
sveikos darbštuolės
4u.gif
vis paskaitau apie jūsų grožius aplinkoje, bet neparašau pati  blush2.gif . Žaviuosi sukurtais grožiais, pražydusiais žiedais wub.gif . O dabar pirmiausia tai prašau pagalbos - gal kas susidūrėt unsure.gif  - pas mus visur gėlynuose, ant takelių pradėjo augti kažkokia brudna samana. Ką man daryti? kaip ją išnaikinti? nes žiūriu plinta vis tolyn ir tolyn žaibišku greičiu unsure.gif  verysad.gif
user posted image
user posted image

Apie sita samana kazkada Knifofija rase, kad ja labai sunku isnaikinti.

O as vakar pasodinau lelijas wub.gif
Atsakyti
pas mus visur gėlynuose, ant takelių pradėjo augti kažkokia brudna samana. Ką man daryti? kaip ją išnaikinti? nes žiūriu plinta vis tolyn ir tolyn žaibišku greičiu unsure.gif  verysad.gif

dar vienas niuansas, kad samanos paprastai veši rūgščioje dirvoje ir dar kur saulės mažiau gauna. Jei kažkur šešėliuota, tai aišku nepašviesi, tačiau gali pabandyti pakalkinti žemę, plius būna trąšų vejoms su priedais nuo samanų, bet aišku trąšos ne trinkelių tarpams tręšti tinka smile.gif Šiaip tai sodo prekių parduotuvėse pasiteirauk, gal būna kokių grynų priemonių samanoms naikinti, nes tos trąšos su priedais yra brangios. Tik jei pirksi tokias priemones pasiteirauk ar nekenkia šalia augantiems augalams, nes pabandysi kur gėlyne ir gėlėms pakenksi, tai būtų liūdna... unsure.gif
Atsakyti
aha.... verysad.gif va, būtent, kad pas mus ji išplito visuose gėlynuose, kur į saulę, pievoje, jos nerasta, visi tarpai tarp gėlių priviso tos sąmanos. neturi ji nei šaknų, nieko, bet dauginasi tai milžinišku greičiu. verysad.gif
Atsakyti
sveikos darbštuolės
4u.gif
vis paskaitau apie jūsų grožius aplinkoje, bet neparašau pati  blush2.gif . Žaviuosi sukurtais grožiais, pražydusiais žiedais wub.gif . O dabar pirmiausia tai prašau pagalbos - gal kas susidūrėt unsure.gif  - pas mus visur gėlynuose, ant takelių pradėjo augti kažkokia brudna samana. Ką man daryti? kaip ją išnaikinti? nes žiūriu plinta vis tolyn ir tolyn žaibišku greičiu unsure.gif  verysad.gif
user posted image
user posted image

Ją labai gerai naikina rundapas, o kitų samanų jis visai neveikia.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 30, 13:09)
Ją labai gerai naikina rundapas, o kitų samanų jis visai neveikia.

tai dabar man žaliai paaiškinkit blush2.gif - tuo rundapu galiu nupurkšti takelį, o kaip su gėlynais g.gif ? jaučiu ir gėlės gali numirt ane?

ir dar klausimukas: turim greta sklypo, tokį niekieno nenaudojamą plotą, ten žolės visokiausios virš galvos. Anądien su dalgiu prasisukom, tai truputį ųšviesiau pasidarė. galvojam, kad pavasarį reiktų kokį mišką praretint blush2.gif ir sau visokių miško medelių užsisodint. tai kažin kada(dabar ar pavasary) ir su kuo reiktų tą pievą nupurkšt ir kaip paruošt medeliams?
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2008 08 30, 13:53)
tai dabar man žaliai paaiškinkit  blush2.gif  - tuo rundapu galiu nupurkšti takelį, o kaip su gėlynais g.gif ? jaučiu ir gėlės gali numirt ane?

ir dar klausimukas: turim greta sklypo, tokį niekieno nenaudojamą plotą, ten žolės visokiausios virš galvos. Anądien su dalgiu prasisukom, tai truputį ųšviesiau pasidarė. galvojam, kad pavasarį reiktų kokį mišką praretint  blush2.gif  ir sau visokių miško medelių užsisodint. tai kažin kada(dabar ar pavasary) ir su kuo reiktų tą pievą nupurkšt ir kaip paruošt medeliams?

ant ko užpurkši, tas ir numirs.
Atsakyti
QUOTE(immm @ 2008 08 30, 13:53)
tai dabar man žaliai paaiškinkit  blush2.gif  - tuo rundapu galiu nupurkšti takelį, o kaip su gėlynais g.gif ? jaučiu ir gėlės gali numirt ane?

ir dar klausimukas: turim greta sklypo, tokį niekieno nenaudojamą plotą, ten žolės visokiausios virš galvos. Anądien su dalgiu prasisukom, tai truputį ųšviesiau pasidarė. galvojam, kad pavasarį reiktų kokį mišką praretint  blush2.gif  ir sau visokių miško medelių užsisodint. tai kažin kada(dabar ar pavasary) ir su kuo reiktų tą pievą nupurkšt ir kaip paruošt medeliams?

misko retinti negalima.. medeliu buna pirkti medelynuose, misku uredijos juos parduoda..
Beje, pasiklausinekit, gal tas sklypas yra kieno nors nuosavybe - liksit nesuprasti, pradeja medelius sodinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice1: 30 rugpjūčio 2008 - 14:54
QUOTE(immm @ 2008 08 30, 09:07)
pas mus visur gėlynuose, ant takelių pradėjo augti kažkokia brudna samana. Ką man daryti? kaip ją išnaikinti? nes žiūriu plinta vis tolyn ir tolyn žaibišku greičiu unsure.gif  verysad.gif
user posted image

bet tarp trinkeliu tai graziai atrodo ax.gif ...
Atsakyti
nu ka as galiu pasakyt-sedziu nugara sopancia,juodom panagem blush2.gif ir valgau sumustinius-o dusioj taip gera,taip smagu-oras siandien darzelio prakilnojimui-kaip uzsakytas papuole-is ryto lietus pavarvijo, o poto saulute isniro-vienas smagumelis knistis-ta proga praretinau kaimynes gelynus ax.gif ,savam perestroika padariau bigsmile.gif ,atradau kur pavasarinius svogunelius sukisti,tik dar nesodinau,nes rugseji zada silta,tada ir pasodinsiu rolleyes.gif

Gal kas zinot,kur gauti dailiu mazu akmenuku pora maisu-bet netinka granito skalda-per smulki,Tomo PHilips maiseliu irgi netinka-per dideli ir vienos spalvos g.gif Buvau nulekus iki karjero-sako tokiu neturim blink.gif negi teks tamsiu paros metu paciai atlekus su sieteliu sijotis ph34r.gif lens.gif bijau.gif
Atsakyti
Merginos patarkit prasau,
ka pasodinti prie putino, kad padaryti perejima prie spygliuociu g.gif ? turiu patvory, koki 1.5 plocio juosta, kuria norejau uzsodinti spygliuociais neaukstais, pramaisiui su zemais daugiameciais augaleliais. bet ten jau ikistas putinas, kurio negalima liesti, man jis prie numatytu kadagiuku nelabai vaizdiskai atrodytu, gal nebent tujyte kokia? arba paleisti po juo kauleni, ka dar? 4u.gif
ar gyvens tas mano planuojamas krumynas pietineje puseje, nelabai derlingoje zemeje?
Atsakyti