Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 31

QUOTE(Mamce @ 2008 08 29, 11:56)
Nezinau, merginos, ar cia mane viena atslenkantis ruduo taip veikia, bet as jau net nebetvarkau nei gelynu, nei darzo. Viskas baigia zolem apaugti, o man jau tokos "isnykimo"  nuotaikos, kad net rankos nekyla tas piktzoles apretint....
O taip dar grazu pas jus, Rokoko.

nu kas cia dabar-man kaip tik pats knisimasis,perkelimai,ritualiniai pernesimai wub.gif Dar pas kaimyne ilindau,ten zadejo dali skanumynu atiduoti su salyga,kad pati isiskasiu-as ir pagrebot galiu,by tik dovanu gaunu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(jot.ka @ 2008 08 29, 14:49)
o kaip grupuoti ir derinti krumus? nesinori palei tvora vienodos gyvatvores, turiu pusleni, kas salia jo tiktu? kiek isivaizduoju tai grupele turetu but minimum is 3 augalu, ar gali jie but visi skirtingi, o gal geriau du vienos rusies ir vienas kitoks?kaip manot, ar jazminas i kompanija isirasytu?o gal geriau veigela arba lanksva?

as uz veigela-gali imti margalapes abi,arba viena margalape kita ne.Tada puslenio bordo spalvyte kaip tik isnirs,
Dar gali buti hortenzijos sluotelines,tos kur aukstos auga
dar gali buti forsitijos-pavasari dziaugsies...
Apskritai puslenis vienas,o kiti du krumai-vienos rusies,tik gali but skirtingu veisliu,kad zydetu ne vienu metu.
dar salia bordo pukeniu ir pusleniu nuostabiai ziurisi sedulos baltai zaliais lapeliais,nelepiios ir grazios,
jei nori kazko labai grazaus rudeniop -ir laikui begant didelio-tada du pusleniai plius puosmedis,kuris kol uzaugs bus didelis krumas nuostabiais lapais.Papigiai juos parduoda raudondvary.
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 08 29, 14:48)
O neraso taip apie pentinius? biggrin.gif  bigsmile.gif

nius, negi ir vėl vienas galvoj, o kitą parašiau doh.gif - negarantuoju be knygos, sekmadienį įkelsiu čia failiuką wink.gif

QUOTE(rozamunda @ 2008 08 29, 17:29)
nu kas cia dabar-man kaip tik pats knisimasis,perkelimai,ritualiniai pernesimai wub.gif Dar pas kaimyne ilindau,ten zadejo dali skanumynu atiduoti su salyga,kad pati isiskasiu-as ir pagrebot galiu,by tik dovanu gaunu rolleyes.gif

man taip pat laugh.gif Jau kad prisipirkau mažulyčių tulpių svogūnų, plukę ryškiais raudonais žiedeliais ( tik ji sunkiai pas mus žiemoja, biesas žino, kaip čia seksis dar su ja) ir dar kažko, ko dabar tikrai neprisimenu - sėklos kaip razinkos ir t.t., ir t.p. Pavasarį reiks prašyt, kad atpažintumėt laugh.gif
Atsakyti
Kada simet rudeni bus ta didzioji muge LŽŪU? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 08 29, 18:29)
Kada simet rudeni bus ta didzioji muge LŽŪU?  g.gif

“AgroBalt” šiais metais vyks Kaune spalio 2-4 dienomis. -> AgroBalt 2008 – always where the business is 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smth1 @ 2008 08 28, 23:35)
Bandrenius isimk, tris cukinijas sudek i ju vieta, viena palik apacioj, tik staciai pastatyk. Kairej pusej kiaurymej tiktu kazkas kontrastingo- melyno, violetinio. Oranzine irgi sueis (paieskok gal kokia kaimyne augina dumplunes vaisiu).

Augalelis tikrai grazus. Cia as apie ta vijokli.

O mano pentiniai numirojo  verysad.gif  verysad.gif

Nepergyvenk, pavasarį atžels kaip nauji, jie mėgsta tokias baikas iškrėst.
Papildyta:
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 29, 18:46)
“AgroBalt” šiais metais vyks Kaune spalio 2-4 dienomis. -> AgroBalt 2008 – always where the business is  4u.gif

Kaune didžioji mugė bus rugsėjo 18-19-20 dienomis. O agrobaltas spalio pradžioje.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 29, 19:19)
Kaune didžioji mugė bus rugsėjo 18-19-20 dienomis. O  agrobaltas spalio pradžioje.

Knifofija, o kur bus toji didžioji mugė, ten pat - LŽŪU?
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif O as grizau pas savo geliukus ir nusiminiau verysad.gif . Nesugebejo vyrai mano gelynais pasirupint schmoll.gif , visur piktzoles, fuksija vos gyva, pentinius miltlige uzpuole ir t.t. ir t.t. Bet uztat parsiveziau leliju svoguneliu, o viena ju vamzdeline wub.gif . Kad tik teisingai viska padaryciau. Siemet tai labai nekaip sekesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sraunius @ 2008 08 29, 19:30)
Knifofija, o kur bus toji didžioji mugė, ten pat - LŽŪU?

Taip.
Atsakyti

QUOTE(jolaxus @ 2008 08 29, 07:00)
tai kam vargti su rožėm, dangstyti jas ir t.t. jei piliarožės jas puikiai atstoja

Juokaujam, ar ne? mirksiukas.gif
Žinok, tos rožės nereikia dengti žiemai. Vieną kartą tik dengėme, kai perkėlėme užužpernai, kaip tik ir šaltukas virš 20 paspaudė.

QUOTE(happy @ 2008 08 29, 07:22)
ir nezinojau,kad buna bordavais lapais  Labai noriu ,kad ziedai butu bordo spalvoss,o jei dar ir lapai bordiniai-isvis super 

Būna būna mirksiukas.gif . Maniškis būtent toks, kai žydi, tai dar žiedlapiai toki šilkini žvilgesį turi... wub.gif
Pavasarį lapija ir žiedai :

user posted image

QUOTE(Mamce @ 2008 08 29, 10:56)
Nezinau, merginos, ar cia mane viena atslenkantis ruduo taip veikia, bet as jau net nebetvarkau nei gelynu, nei darzo. Viskas baigia zolem apaugti, o man jau tokos "isnykimo"  nuotaikos, kad net rankos nekyla tas piktzoles apretint....
O taip dar grazu pas jus, Rokoko.

Ačiū 4u.gif
Labai jau anksti tokios nuotaikos, Mamce. Ar tik ne tu gyveni ant nuostabaus upės kranto? Negi gamtoje taip jau“ ruduo‘‘? Nepasakyčiau..
Bent jau pas mus šiemet lepinęs lietus tą rudeniuką nustūmė. Krenta lapai, bet būdavo šiuo metu jau ir vyšnių medžiai pliki, o dabar toli gražu.. Viena kriaušė pas mus sklype numetė lapus, bet jai ir jos draugei brisiaus galas gresia, tiksliau, kirvis. cool.gif
Ir iš tiesų, pats darbymetis darželiuose, pralinksmėk, marš į daržą, tik nugarą saugokime nuo vėjų, mergaitės 4u.gif
O dėl piktžolių, tai jos nuo vasaros vidurio kažkaip nebeauga pas mane. Gal dėl to, kad vis pragrėbliuoju, o ir uošvis mano daržo neapleidžia blush2.gif

QUOTE(Sraunius @ 2008 08 29, 11:25)
Gaila, bet šiuo metu neturiu po ranka knygos, kur apie piliarožes rašo. Šiek tiek pamenu, kad jos linkę kažkuo sirgti ir todėl tikrų gėlininkų nėra mėgiami,

Piliarožes puola rūdys, bet su fungicidais situaciją šiemet kontroliuoju.
Bet, atrodo, pentinius turėjai galvoj, tai laukiam laukiam...

QUOTE(vida777 @ 2008 08 29, 11:28)
radau knygoj apie spalvu derinima toki patarima, gal tai reabilituos tavo kurpele 
"Salia melynosios kurpeles (Aconitum napellus) galima pasodinti plunksnalape rudbekija "Goldball", o pernelyg rysku kontrasta susvelnintu rusvu spalvu plaukuotosios rudbekijos".

Labai ačiū 4u.gif
Žinok, stebėjau [dar tiesiai prieš pagr.langus] kasdien tokį derinį, ir jis man patiko:

user posted image
Tiesiog dėl sportinio intereso noriu baltos kurpeles ax.gif , mėlyna irgi jau pradėjo patikt dėl savo tikro mėlynumo wub.gif [mažai violet.atspalvio]. Pirmąkart pastebėjau šiemet, kad nuo viršūnes ši gėlė žydi. bigsmile.gif

QUOTE(Knifofija @ 2008 08 29, 18:19)
Nepergyvenk, pavasarį atžels kaip nauji, jie mėgsta tokias baikas iškrėst.

Ir mane paguodė šie žodžiai. rolleyes.gif
Atsakyti
keičiu geltonos daugiažiedės margutės keletą svogūnų į oranžinės:

http://i262.photobuc...utegeltona2.jpg

kas išsikasę - dabar laikas sodinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 29 rugpjūčio 2008 - 23:00
QUOTE(rokoko @ 2008 08 29, 23:58)
keičiu geltonos daugiažiedės margutės keletą svogūnų į oranžinės:

http://i262.photobuc...utegeltona2.jpg

kas išsikasę - dabar laikas sodinti.

jei niekas neiskeis,tai ju (raudonu,geltonu,oranziniu) yra pirkti Shetelinge 4u.gif
Atsakyti
Rokoko tavo bijunai wub.gif As pirmadieni skambinsiu i botanikos soda-lyg zadejo bijunais prekiaut thumbup.gif
Atsakyti