QUOTE(Mamce @ 2008 08 29, 11:56)
Nezinau, merginos, ar cia mane viena atslenkantis ruduo taip veikia, bet as jau net nebetvarkau nei gelynu, nei darzo. Viskas baigia zolem apaugti, o man jau tokos "isnykimo" nuotaikos, kad net rankos nekyla tas piktzoles apretint....
O taip dar grazu pas jus, Rokoko.
O taip dar grazu pas jus, Rokoko.
nu kas cia dabar-man kaip tik pats knisimasis,perkelimai,ritualiniai pernesimai Dar pas kaimyne ilindau,ten zadejo dali skanumynu atiduoti su salyga,kad pati isiskasiu-as ir pagrebot galiu,by tik dovanu gaunu
Papildyta:
QUOTE(jot.ka @ 2008 08 29, 14:49)
o kaip grupuoti ir derinti krumus? nesinori palei tvora vienodos gyvatvores, turiu pusleni, kas salia jo tiktu? kiek isivaizduoju tai grupele turetu but minimum is 3 augalu, ar gali jie but visi skirtingi, o gal geriau du vienos rusies ir vienas kitoks?kaip manot, ar jazminas i kompanija isirasytu?o gal geriau veigela arba lanksva?
as uz veigela-gali imti margalapes abi,arba viena margalape kita ne.Tada puslenio bordo spalvyte kaip tik isnirs,
Dar gali buti hortenzijos sluotelines,tos kur aukstos auga
dar gali buti forsitijos-pavasari dziaugsies...
Apskritai puslenis vienas,o kiti du krumai-vienos rusies,tik gali but skirtingu veisliu,kad zydetu ne vienu metu.
dar salia bordo pukeniu ir pusleniu nuostabiai ziurisi sedulos baltai zaliais lapeliais,nelepiios ir grazios,
jei nori kazko labai grazaus rudeniop -ir laikui begant didelio-tada du pusleniai plius puosmedis,kuris kol uzaugs bus didelis krumas nuostabiais lapais.Papigiai juos parduoda raudondvary.