na as su graziom ir nelabai nuotraukom.
Kas mano BIJUNAMS - ruduo ar liga?
jei tai Lapu demetlige ir purksiu fungicidu ''score'' - ar nepakanksiu?
Vakaro darbas - perkeliau si didziuli daugiam. astro kruma desiniau prieky, reikejo atlaisvint vieta kitur. Aisku, kvailoka paciam prieky, galejau apskritai kitur sklype laikinai ikist, betgi noriu panosej matyt ziedus
rudeni, kurie iki sniego stovi [tikiuos baisiai nesupyks uz perkelima]. siaip pavasari ji vel perkelsiu - i gelyno centra.
pirmasis pilnai issiskleides ratilis ''Janina''
nesu ratiliu gerbeja,bet si rusis man labai zavi del subtilios svelnios spalvos ir ''apvytusio'' efekto:
tiesa, matot desinej apacioj gaures lapus, saulej pas mane [pavesis trumpai per pietus], pasodinau daigeli galima sakyt, o kaip bujoja nuostabiai
lieju, aisku.
cia pas kaimyne ziedu jura, nuostabus derinys
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2008 08 22, 17:50)
Noriu dar imest jums pasigrozet tuo kas siuo metu zydi
Cia viena is mano rozyno, po apkarpymo:
Nuostabioji misurine nakvisa :
Maniske violet. roze niekada taip nebujojo.. per sezona isspaudzia kokius 5 ziedus,ir viskas
. Dovanosiu kam nors.
Jau kaip tikiuos is savo daigeliu kitamet siu gražuoliu nakvisu
QUOTE(smth1 @ 2008 08 22, 18:50)
. Tikra ta zodziu prasme ju kieme- miskas. Tokia egzotika ir kartu naturalumas... Nei sodint reikejo, nei labai kaip nors priziuret, o grozis
Papildyta:
merginos, kas išsikasusios
daugiažiedes margutes, laikas jas sodinti. Iš ''rojaus sodų'':
Daugiažiedžių margučių svogūnai laikomi sausoje, gerai vėdinamoje vietoje, į dirvą sodinami rugpjūčio pabaigoje. Jie jau būna išleidę ilgas šaknis ir 1-2 ūglius. Ūglių stenkitės nepažeisti, o šaknis patrumpinkite augalas nuo to nenukentės, o šaknys sutankės.
Turiu nemažai
geltonų margučių svogūnų, mielai dalį
išsikeisčiau i oranžines.
taip pat
narcizai: ''Į lysvę sodinami 10-20 cm gyliu rugpjūčio mėn. ir rugsėjo pradžioje, kad iki žiemos spėtų įsišaknyti''