QUOTE(troja3030 @ 2008 08 19, 23:19)
dar yra nemieganciu

o as vis dairausi po supermamos platybes ir nerandu kokios nors temeles apie lauko zidinius, vaiku zaidimo aiksteles...na zodziu tokius lauko statinius
apie vaiku aiksteles kazkada plepejom,pasidairyk ezerelio vaivorykstes pslp,o lauko zidiniai-butent kas domina-dizainas,gamintojas,panaudojimas?
Papildyta:
QUOTE(Knifofija @ 2008 08 19, 22:59)
Nežinau, bet pas mane tikrai labai mažai supuvusių obuolių, o pas kaimynę buvo daug, ji stebėjosi kodėl pas mane nepūna, kai pasakiau, kad sąžiningai išrenku puvėsius ir sunaikinu, ji dabar irgi taip daro, tai šiemet praktiškai nei pas ją nei pa mane nėra puvėsių. Gal kokius 5 obuolius iš viso sodo surinkau, na o su vaisėdžių pažeistais obuoliais jau sudėtingiau,nes vabzdžiai skraido plačiai, o štai chemijos aš nenaudoju, taigi kovoju tik mechaniškai.
tai reiskia,kad jei siemet saziningai renku puvekus,tai kitais metais bus maziau?-pas mus senas sodas,kuris eile metu buvo nepriziuretas,
atleke geneti diedukai kai pamate-sako,butumet telefonu pasake "senos uzleistos obelys", o ne graziai-"kelios obelaites"-butume tikrai neapsieme.
Pernai prameciavo,siemet obuoliu

bet visi maziukai ir tai kirmeletas,tai papuves.Sesuo patare zydinciai obeliai ziedus praretint,literaturoj skaiciau,kad reikia vaisius praretint.
O kaip geriau?