Įkraunama...
Įkraunama...

"Amerikoniškoji braškė"

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
sveikos paneles, labaipralinksmino sita tema . Geros uogos, kurias baisu kazkur det, kad skonio nepagadintu wink.gif
Bet tiesa sakant tai uzsimaniau ir as tokiu... kur jas perkat, o gal kur issikast daigeli galima butu?
Atsakyti
ieskojau ir as info, taigi prasau nesupykite, gal but pasinaudojau informacija, bet radau taip:
ŠERIUOTOJI AVIETĖ (Rubus Illecebrosus)
Kai kur dar vadinamas hibridine gervuoge, hibridine aviete, braškės - gervuogės hibridu. Uogos ryškiai raudonos, labai stambios, blizgančios. Skonis primena žemuoges. Taip pat jos labai dekoratyvios. Rudenį lapai nusidažo įvairiomis spalvomis. Augalas užauga iki 0,5 m. Pradeda derėti liepos viduryje ir dera iki vėlyvo rudens. Atspari šalčiui. Nuotraukeles neikeliau nes kolkas ji pas mane tik zydi, bet manau kad uogyciu bus labai daug, tad tuomet ikelsiu nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 08 liepos 2010 - 18:24
yra ju pirkti turguje yra ir krumeliu sodinti, bet ir kainuoja, issikast nesigaus, miske ne auga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nuliaX @ 2010 07 09, 08:54)
yra ju pirkti turguje yra ir krumeliu sodinti, bet ir kainuoja, issikast nesigaus, miske ne auga biggrin.gif

pagooglinkit nete, kazkur maciau kad po 5 Lt. uz krumuka siulo 4u.gif
Atsakyti
na pasirodom kaip auga musu braskele:
user posted image
Atsakyti
Kas iš Panevėžio krašto - galiu pasidalint - kaip tik retinu ir tvarkau daržą 4u.gif
tel 8640 45248
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
mano anyta tokias augino, dave paragaut uzsaldytu, tai skonis nepasakyciau , kad man patiko smile.gif
Atsakyti
siom uogoms reikia daug saules, sias metais jos man skanios,
Prirnkau, ir isviriau uogiene, idejau slyvu, skonis labai geras gavosi, kaip avieciu.
Atsakyti
SM buvau skaiciusi,kad i vidu priberia cukraus ir uzsaldo.Tai vakar keleta uogu taip ir pabandziau-priberiau i vidu cukraus,palaikiau iki valandos kol cukrus istirpo ir ikisau i saldikli,tai dabar ragaujame.Na ,zinote visai nieko,ypac kai ta dali su cukraus leduku pradedi skanaut biggrin.gif Zymiai geriau ziema prie kompo pasiimt tokia uoga nei sokolada griauzt ir kcal maziau ir vitaminu daugiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dakora: 09 rugpjūčio 2012 - 09:23
O, geras. Pirma kartą apie šią uoga sužinojau daugiau. Pati šio krūmo taip ir neįsiveisiau (per vyro statybos darbus nebeliko mano daigų doh.gif ). Bet kiekvieną rudenėli džiaugiuosi, kad vyro močiutė palepina mus šiomis neįprastomis uogomis, ir tiesą sakant, man jų skonis labai patiko vien dėl išskirtinumo. Aš pati nesu mėgėja lietuviškų saldžių, rūgščių uogų. ax.gif Todėl šios "beskonės" man, ale kaip gurmanams, paglosto gomurį. Gaila, kad jos konservavimo atžvilgiu nėra praktiškos.
Bet užšaldytos , su cukrumi ar be jo, jos puikiai tinka kaip atgaivinimui kokių gėrimų ar desertų puošimui. O šiaip aš jas suritinu nespėjus nei užšaldyti. biggrin.gif blush2.gif Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurė: 17 rugsėjo 2012 - 20:46