QUOTE(Suomi @ 2008 08 24, 20:56)
Man irgi iš pradžių nelabai patiko Vestuves darėme temines - septintojo dešimtmečio, tad suknelė autentiška iš tų laikų. Iš pradžių abejojau, bet paskui taip įsimylėjau, kad dabar kai žiūriu nuotraukas, į nieką jos nebekeisčiau
Nuostabi suknelė ir labai fainos teminės vestuvės, tik kai kurios nuotraukos tokios persistengtos
QUOTE(Ilva @ 2008 08 25, 11:01)
Nuostabi suknelė ir labai fainos teminės vestuvės, tik kai kurios nuotraukos tokios persistengtos
Ačiū O kuria prasme persistengtos? Jeigu "pervaidintos", tai čia mūsų toks stilius "prie meno", nesiginčysiu Ir dar labai norėjosi išvengti tipiškai saldžios vestuvinės romantikos, nežinau, ar pavyko
QUOTE(Suomi @ 2008 08 25, 18:01)
Ačiū O kuria prasme persistengtos? Jeigu "pervaidintos", tai čia mūsų toks stilius "prie meno", nesiginčysiu Ir dar labai norėjosi išvengti tipiškai saldžios vestuvinės romantikos, nežinau, ar pavyko
Labai grazios originalios nuotraukos, niekas nepersistengta Kaip tik grazu, kad nera "tradiciniu" banaliu kadru
Suomi, labai grazios tavo nuotraukytes..super..gaila, kad man neiseina ikelti savo vestuviu nuotraukyciu..nors buvo jau pernai rugsejo menesi...sekmes jums...
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 08 21, 16:31)
rimti labai jaunieji , bet gražu
Papildyta:
nemanau, kad reikia po kelis kartus dėti tas pačias nuotraukėles
kas norės pagris atgal ir pasižiūrės
Papildyta:
nemanau, kad reikia po kelis kartus dėti tas pačias nuotraukėles
kas norės pagris atgal ir pasižiūrės
pritariu,kad po kelis kartus nereikia deti nuotraukyciu kas bus jie visos vel pradesim rodyti antra,trecia karta tas pacias ?
man suomi vestuviu nuotraukos irgi labai grazios ,labai idomus ju siuzetas
QUOTE(Suomi @ 2008 08 25, 18:01)
Turėjau omeny fotografo darbo ypatumus - sulietus vaizdus ir pan. Žinau, yra žmonių, kuriems tai patinka, bet aš labiausiai vertinu ne pozuotas nuotraukas, o gerai opagautus natūralius kadrus
QUOTE(Ilva @ 2008 08 26, 13:53)
bet aš labiausiai vertinu ne pozuotas nuotraukas, o gerai opagautus natūralius kadrus
ir aš labai vertinus tokias nuotraukas.Pati labai daug fotografuoju ir beveik visada tada kai žmogus to nemato ar nespėja pozuoti
As is esmes pritariu Ilvai Pati nemegstu visu tu isplaukimu ir pan. (bet kad pas mus ju gal kokios dvi nuotraukos, ar ne?..) Bet kai kur, kur to "praso" meninis kadras - kodel gi ne. Beje, cia fotografo nuopelnu ta prasme nedaug:) Kaip jau rasiau, su juo buvo ziaurus konfliktas, tad visas nuotraukas redagavo mano vyras
O del pozavimo - velgi, is esmes dazniausiai mano nuomone irgi tokia, bet kaip darant vestuvine fotosesija gali nezinoti, kad tave fotografuoja? Be to, pozavimas pozavimui nelygu
O del pozavimo - velgi, is esmes dazniausiai mano nuomone irgi tokia, bet kaip darant vestuvine fotosesija gali nezinoti, kad tave fotografuoja? Be to, pozavimas pozavimui nelygu