Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai - 5-oji tema

blush2.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 24, 20:56)
Man irgi iš pradžių nelabai patiko lotuliukas.gif Vestuves darėme temines - septintojo dešimtmečio, tad suknelė autentiška iš tų laikų. Iš pradžių abejojau, bet paskui taip įsimylėjau, kad dabar kai žiūriu nuotraukas, į nieką jos nebekeisčiau mirksiukas.gif
4u.gif

Nuostabi suknelė wub.gif ir labai fainos teminės vestuvės, tik kai kurios nuotraukos tokios persistengtos smile.gif
Atsakyti
Suomi plauku spalva labai patiko. Ir suknele patiko, tik noretusi kad pasijonis butu ilgas. Ir fotografo darbo stilius patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilva @ 2008 08 25, 11:01)
Nuostabi suknelė  wub.gif  ir labai fainos teminės vestuvės, tik kai kurios nuotraukos tokios persistengtos  smile.gif

Ačiū smile.gif O kuria prasme persistengtos? Jeigu "pervaidintos", tai čia mūsų toks stilius "prie meno", nesiginčysiu smile.gif Ir dar labai norėjosi išvengti tipiškai saldžios vestuvinės romantikos, nežinau, ar pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 25, 18:01)
Ačiū smile.gif O kuria prasme persistengtos? Jeigu "pervaidintos", tai čia mūsų toks stilius "prie meno", nesiginčysiu smile.gif Ir dar labai norėjosi išvengti tipiškai saldžios vestuvinės romantikos, nežinau, ar pavyko smile.gif

Labai grazios originalios nuotraukos, niekas nepersistengta 4u.gif Kaip tik grazu, kad nera "tradiciniu" banaliu kadru mirksiukas.gif
Atsakyti
Suomi, labai grazios tavo nuotraukytes..super..gaila, kad man neiseina ikelti savo vestuviu nuotraukyciu..nors buvo jau pernai rugsejo menesi...sekmes jums...
Atsakyti
QUOTE(kvalaseviit @ 2008 08 21, 16:31)
rimti labai jaunieji ax.gif , bet gražu  wub.gif
Papildyta:
nemanau, kad reikia po kelis kartus dėti tas pačias nuotraukėles schmoll.gif
kas norės pagris atgal ir pasižiūrės  g.gif

pritariu,kad po kelis kartus nereikia deti nuotraukyciu wink.gif kas bus jie visos vel pradesim rodyti antra,trecia karta tas pacias ? g.gif g.gif
Atsakyti
man suomi vestuviu nuotraukos irgi labai grazios ,labai idomus ju siuzetas
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 25, 18:01)

Turėjau omeny fotografo darbo ypatumus - sulietus vaizdus ir pan. Žinau, yra žmonių, kuriems tai patinka, bet aš labiausiai vertinu ne pozuotas nuotraukas, o gerai opagautus natūralius kadrus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilva @ 2008 08 26, 13:53)
bet aš labiausiai vertinu ne pozuotas nuotraukas, o gerai opagautus natūralius kadrus  smile.gif

ir aš labai vertinus tokias nuotraukas.Pati labai daug fotografuoju ir beveik visada tada kai žmogus to nemato ar nespėja pozuoti 4u.gif
Atsakyti
As is esmes pritariu Ilvai smile.gif Pati nemegstu visu tu isplaukimu ir pan. (bet kad pas mus ju gal kokios dvi nuotraukos, ar ne?..) Bet kai kur, kur to "praso" meninis kadras - kodel gi ne. Beje, cia fotografo nuopelnu ta prasme nedaug:) Kaip jau rasiau, su juo buvo ziaurus konfliktas, tad visas nuotraukas redagavo mano vyras ax.gif

O del pozavimo - velgi, is esmes dazniausiai mano nuomone irgi tokia, bet kaip darant vestuvine fotosesija gali nezinoti, kad tave fotografuoja? lotuliukas.gif Be to, pozavimas pozavimui nelygu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 26, 14:12)
lotuliukas.gif Be to, pozavimas pozavimui nelygu mirksiukas.gif

teisybė 4u.gif
Atsakyti