Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai - 5-oji tema

QUOTE(Ryto rasa @ 2008 10 07, 21:08)
Sveikos,
na va ir as idedu kelis linkus su savo vestuviu foto smile.gif :
Vestuves_1
Vestuves_2
Vestuves_3
Vestuves_4
Vestuves_5
Vestuves_6
Vestuves_7
Vestuves_8
Vestuves_9
Jei netingesit spaudyt kiekviena  ax.gif

wub.gif gražu....labai elegantiska pora mirksiukas.gif
Atsakyti
Ryto rasa laabi grazios nuotraukos wub.gif wub.gif wub.gif mano sukneles virsus buvo toks pat smile.gif matavausi sia sukne, bet ji man pasirode per sunki, ir nelabai tiko, o ant taves ji atrode nuostabiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2008 10 08, 11:52)
As ir atsiprasau, bet nuotrauku apipavidalinimas man nelabai  blush2.gif

sutinku,tie remeliai tai sivis.idomu,ar patys juos uzdejo ar fotografas doh.gif Ir siaip ...nepyk,bet matosi,kad fotografas nelabai gerai padirbejo,bent jau sitose foto.
Atsakyti
Arasa, labi patiko foto, ypac ta , kur jaunikio kojos is po sijono biggrin.gif .Aplamai nuotraukos labai gyvios, idomios, daug su gamta.super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maluna @ 2008 10 08, 14:55)
Arasa, labi patiko foto, ypac ta , kur jaunikio kojos is po sijono biggrin.gif .Aplamai nuotraukos labai gyvios, idomios, daug su gamta.super ax.gif

NE TAM ZMOGUI MATYT,ARASOS TIK 5FOTKES
Atsakyti
Ryto rasa atrodei nuostabiai wub.gif
nuotrauku koks grozis... wub.gif
Atsakyti
Ryto rasa, labai gražios nuotraukos thumbup.gif 4u.gif kas fotografavo?

rallaa, labai gražios nuotraukytės, jaunieji labai gražūs ir suknelė labai graži rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dekui Jums, merginos, uz grazius komentarus 4u.gif
Tikrai buvo smagi svente!!!
Tokia, kokios mums ir norejosi ...
O fotografavo mus vilniete fotografe Evelina Tamkvaitiene. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arasa @ 2008 10 08, 00:29)
Sveikutes. Stai ir musu grazios sventes kelios nuotraukytes  4u.gif
http://public.fotki....edas/vestuves-/

Aciu uz tokia kritika unsure.gif
Siaip fotografas buvo neblogas, tik su oru labai nepasiseke, lyjo kaip is kibiro...
Tikrai yra pas kitas grazesniu nuotrauku, ir as norejau nevisai tokio styliaus nuotrauku, kurias turiu, bet laiko atgal negrazinsi ir man yra brangu tai ka turiu...
P.S. pakeiciau kelias nuotraukas, tikiuos sitos ne taip gasdins rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif ziurejau ir
Ryto rasa negaliu nepakomentuoti blush2.gif
nuotraukeles labai jau stilingos wub.gif
thumbup.gif
Atsakyti
Arasa, buvai labai grazi nuotaka wub.gif

Visiems negali patikti vienodas foto stilius, vienoms reik elegancijos, kitoms zaisminumo, kitu dar kiti reikalavimai. Uz tai ir renkames skirtingus fotografus. Manau Ryto Rasa tikrai nesirinko fotografo kuris jos foto papuos gelytemis, o tu turbut nesirinkai fotografo kuris jus "italpintu" i juodai balta subtiliai elegantiska fona.

Labai patiko tavo komentaras, juk kaip bebutu tai jusu pasakiskos dienos foto, o jusu sypsenos ir sklindanti siluma manau atperka kitus minuselius. wub.gif

Ryto Rasa wub.gif tikrai verta visu pagyru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anileve: 09 spalio 2008 - 08:41
QUOTE(anileve @ 2008 10 07, 17:53)
cia ji  apgavo ar ji fotografavo?

Ji turejo fotografuoti, bet atsiunte vietoj saves kita mergaite
Papildyta:
QUOTE(Linele179 @ 2008 10 07, 18:36)
Labai graži pora wub.gif Tik jaunikio gėlytė labai didelė pasirodė ax.gif Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif Linkiu tavo draugams didelės šeimyninės laimės 4u.gif
Papildyta:

O man gražios jūsų foto 4u.gif  ir nuotaka nuostabiai graži wub.gif  ir išvis pora graži. Daug jums laimės 4u.gif

Aciu labai smile.gif
Atsakyti