Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai - 5-oji tema

wildpoppy, viskas labai grazu thumbup.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wildpoppy @ 2008 10 07, 12:16)
Ir as prisiziurejau visokiu grozybiu.
Nusprendziau savo vestuviu nuotraukeles parodyti  4u.gif
http://public.fotki.com/wildpoppy/

man labai grazi tavo figura blush2.gif ne per kuda, ir ne per stora mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ciiikiii @ 2008 10 07, 10:14)
tave kuo puikiaisiai suprantu as ir isirinkau fotografa, jo darbai padare ziauriai dideli ispudi, tik va paskambinus  2 sav likus iki vestuviu, jis atsisake, tipo man skambino bet neprisiskambino, kad jam su sveikata blogai (nors dirbo ir sav pries ir po ir per ta vestuviu diena) gal pasiule kazkas daugiau, bet butu pasakes as jam buciau sumokejus, nu vienu zodziu.... nervas ima net dabar. tai jis pasiule parekomendavo savo kolega, bet man jo darbas tai nlb patiko nors tipo jis labai didelis senas vestuviu fotografas.  apie trecdali nuotrauku jei butu galimybe buciau tikrai neemus bet kai nebuvvo kitokiu tai viska pasiemem juk nesugrazinsi laiko... unsure.gif

As tai kiek ziuriu visu kitu vestuvines nuotraukas, tai man visos atrodo tokios grazios, bet tik ne mano. Skaudu kai tikiesi visai vieno, o gauni kita unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pukita999 @ 2008 10 07, 10:03)
bigsmile.gif  Geras  bigsmile.gif  Atpazinau jusu pirsliene. Ta ryta as buvau MJ salone savo vestuvines sukneles primatavimui ir ibego jusu pirsliene, visa tokia skubanti, susijaudinus, uzsidejo ta geltona suknele, darbuotojos dar bande ja ikalbet truputeli pritrumpint suknele, o ji tik apsivilko pasake nera laiko ir isbego pro duris. Man kazkodel labai istrigo, nes ji ten greit visus ant koju pastate  thumbup.gif  O paskui mes ta diena su vyru vaziavom iki Rotuses pasizvalgyti (buvo like savaite iki musu vestuviu) ir tada kaip tik pamatem jusu vestuves ir ta pacia skubancia pirsliene su geltona suknele  bigsmile.gif  Dabar kai pamaciau jusu nuotraukas net aiktelejau  bigsmile.gif  Man ta diena jusu pulkelis, puokstes viskas atrode graziausiai. O del nuotrauku nesikrimsk, svarbiausia ne kokios jos, o kas jose iamzinta  4u.gif  4u.gif  4u.gif

O cia tai geras biggrin.gif Aciu uz pagyrimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vvylle @ 2008 10 07, 12:38)
gal gali parasyti fotografes varda pavarde?

Tikrai parasysiu ,bet kazkur isikisau jos vizitine...tai kai surasiu butinai parasysiu, kad kitu taip neisdurtu schmoll.gif
Atsakyti
idedu ir as savo svente 4u.gif http://public.fotki.com/rallaaa/v2/
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2008 10 06, 15:27)
Na sios nuotraukytes ne mano vestuviu, o draugu kurie dave sutikima visiems pasigrozeti ju svente  wub.gif

4u.gif MATYTI VEIDAI...LABAI GRAZU wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rallaa @ 2008 10 07, 16:39)

thumbup.gif SUPER VISKAS NATURALU...LINKSMA PORA....MANAU JUSU GYVENIME BUS DAR DAUG GRAZIU IR LINKSMU AKIMIRKU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 10 07, 12:38)
gal gali parasyti fotografes varda pavarde?

Fotografe Dzineta Krupaviciene
Atsakyti
cia ji apgavo ar ji fotografavo?
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2008 10 06, 15:27)
Na sios nuotraukytes ne mano vestuviu, o draugu kurie dave sutikima visiems pasigrozeti ju svente  wub.gif

Labai graži pora wub.gif Tik jaunikio gėlytė labai didelė pasirodė ax.gif Bet čia tik mano nuomonė blush2.gif Linkiu tavo draugams didelės šeimyninės laimės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Miga* @ 2008 10 06, 19:41)
Gal kas galit pasakyti kaip ideti nuoroda blush2.gif
Papildyta:
Na bandau pati  smile.gif Nors ir nesu patenkinta savo nuotraukomis, bet keleta idejau  blush2.gif
http://public.fotki.com/Miglieska/

O man gražios jūsų foto 4u.gif ir nuotaka nuostabiai graži wub.gif ir išvis pora graži. Daug jums laimės 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,as cia pas jus naujokes..bet perziurejau pora nuotraukyciu..taigi SMILGA TAVO SUKNYTE SUPERRR thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rallaa @ 2008 10 07, 15:39)

SUPERINES NUOTRAUKOS thumbup.gif pagarba fotografui, pagauti kadrainerealus, o ir jaunieji su tokia puikia nuotaika , abu svytintis... wub.gif laimingo ir grazaus jums gyvenimo toliau, mylekit ir gerbkit vienas kita mirksiukas.gif
p.s.gal galima suzinoti kas jusu svente iamzino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvylle: 07 spalio 2008 - 19:31
QUOTE(Nervita @ 2008 10 07, 16:49)
4u.gif  MATYTI VEIDAI...LABAI GRAZU wub.gif
Papildyta:

thumbup.gif  SUPER VISKAS NATURALU...LINKSMA PORA....MANAU JUSU GYVENIME BUS DAR DAUG GRAZIU IR LINKSMU AKIMIRKU ax.gif

tongue.gif aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(vvylle @ 2008 10 07, 20:28)
SUPERINES NUOTRAUKOS thumbup.gif pagarba fotografui, pagauti kadrainerealus, o ir jaunieji su tokia puikia nuotaika , abu svytintis... wub.gif laimingo ir grazaus jums gyvenimo toliau, mylekit ir gerbkit vienas kita mirksiukas.gif
p.s.gal galima suzinoti kas jusu svente iamzino?

ax.gif aciu tongue.gif mums padejo fotografas H. Kudirka labai liuks vyruks smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
na va ir as idedu kelis linkus su savo vestuviu foto smile.gif :
Vestuves_1
Vestuves_2
Vestuves_3
Vestuves_4
Vestuves_5
Vestuves_6
Vestuves_7
Vestuves_8
Vestuves_9