QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 06, 20:48)
Grazios foto, jos panasios,bet super jaunieji grazi jaunosios sukuosena,geles taip pat.
Papildyta:
Nepyk,bet ir man tavo nuotraukos nelabai bet ne jus negrazus,o fotografas matyt prastai padirbejo...
Papildyta:
Nepyk,bet ir man tavo nuotraukos nelabai bet ne jus negrazus,o fotografas matyt prastai padirbejo...
Kas liecia fotografe tai cia skaudi tema man Visu pirma ne ta buvo, kuria nusamdem kazkokia vepla atsiunte vietoj saves. Nu zodziu, nenoriu kalbeti nes susinervinsiu
Papildyta:
QUOTE(laimita @ 2008 10 06, 19:19)
gaila kad labai mazai nuotraukeliu beje, jauciu kad suknute nuomojai is salono MJ, nes as ta pacia issirinkau, tik as kalnieruka busiu pasikelus
Taip is ten.... tik daugiau niekam neikada nerekomenduociau to salono...kazkoks kosmaras...pati savo suknele turejau lyginti, nes kai atidave jos tai atrode kaip is s... istraukta (atsiprasau bet kitaip negaliu )atseiti islyginta. Ir aplamai daug bedu mes su tuo salonu turejom, bet gal tau pasiseks
Papildyta:
QUOTE(laimita @ 2008 10 06, 19:19)
gaila kad labai mazai nuotraukeliu beje, jauciu kad suknute nuomojai is salono MJ, nes as ta pacia issirinkau, tik as kalnieruka busiu pasikelus
Beje, as kalnieriuka irgi turejau buti pasikelus, bet deja, jis nepakilo