Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai - 5-oji tema

QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 06, 20:48)
Grazios foto, jos panasios,bet super jaunieji smile.gif grazi jaunosios sukuosena,geles taip pat. smile.gif
Papildyta:

Nepyk,bet ir man tavo nuotraukos nelabai blush2.gif bet ne jus negrazus,o fotografas matyt prastai padirbejo...

Kas liecia fotografe tai cia skaudi tema man verysad.gif Visu pirma ne ta buvo, kuria nusamdem kazkokia vepla atsiunte vietoj saves. Nu zodziu, nenoriu kalbeti nes susinervinsiu aggressive.gif
Papildyta:
QUOTE(laimita @ 2008 10 06, 19:19)
gaila kad labai mazai nuotraukeliu verysad.gif  beje, jauciu kad suknute nuomojai is  salono MJ, nes as ta pacia issirinkau, tik as kalnieruka busiu pasikelus blush2.gif

Taip is ten.... tik daugiau niekam neikada nerekomenduociau to salono...kazkoks kosmaras...pati savo suknele turejau lyginti, nes kai atidave jos tai atrode kaip is s... istraukta (atsiprasau bet kitaip negaliu )atseiti islyginta. Ir aplamai daug bedu mes su tuo salonu turejom, bet gal tau pasiseks smile.gif

Papildyta:
QUOTE(laimita @ 2008 10 06, 19:19)
gaila kad labai mazai nuotraukeliu verysad.gif  beje, jauciu kad suknute nuomojai is  salono MJ, nes as ta pacia issirinkau, tik as kalnieruka busiu pasikelus blush2.gif

Beje, as kalnieriuka irgi turejau buti pasikelus, bet deja, jis nepakilo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miga* @ 2008 10 07, 09:02)
Kas liecia fotografe tai cia skaudi tema man  verysad.gif Visu pirma ne ta buvo, kuria nusamdem kazkokia vepla atsiunte vietoj saves. Nu zodziu, nenoriu kalbeti nes susinervinsiu  aggressive.gif
Papildyta:

Taip is ten.... tik daugiau niekam neikada nerekomenduociau to salono...kazkoks kosmaras...pati savo suknele turejau lyginti, nes kai atidave jos tai atrode kaip is s... istraukta (atsiprasau bet kitaip negaliu )atseiti islyginta. Ir aplamai daug bedu mes su tuo salonu turejom, bet gal tau pasiseks  smile.gif

Papildyta:

Beje, as kalnieriuka irgi turejau buti pasikelus, bet deja, jis nepakilo  biggrin.gif

Nelabai supratau kodėl blogos nuotraukos, man tai jos normalios, tikrai ne prastenės už bet kurios forumietės. Aišku yra išskirtinių fotografų, bet stilius visų maždaug vienodas. Man tai viskas čia normaliai.
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 10 07, 07:46)
Kokia graži šukuosena  thumbup.gif Tikiuosi nepyks, kad išsisaugojau  blush2.gif

Nea nepyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 10 07, 08:23)
Nelabai supratau kodėl blogos nuotraukos, man tai jos normalios, tikrai ne prastenės už bet kurios forumietės. Aišku yra išskirtinių fotografų, bet stilius visų maždaug vienodas. Man tai viskas čia normaliai.

Blogos tuom, kad fotografei reikejo sakyti kaip fotografuoti kada fotografuoi, nes pati jokios nuomones neturi. Net zmoniu nemokejo sustatyti bendrai nuotaikai. Ir kaip rinkomes fotografe ji rode mums savo darbus, kurie ne is tolo nepanasus i tai ka mes gavom. Nu zodziu, siek tiek apsigavom
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2008 10 06, 14:27)
Na sios nuotraukytes ne mano vestuviu, o draugu kurie dave sutikima visiems pasigrozeti ju svente  wub.gif

mergina labai grazi, na, bet jau sukuosena tai tikrai ne pagal veida padaryta - visiskai neproporcinga, atrodo, kaip su milziniska galva...
Atsakyti
QUOTE(tesa20 @ 2008 10 06, 15:27)
Na sios nuotraukytes ne mano vestuviu, o draugu kurie dave sutikima visiems pasigrozeti ju svente  wub.gif

grazu , svveikinimai tavo draugei sukurus seima, bet toki bateliai prie sukneles man nlb, aisku gali but isimciu jei kokia trauma ar pan. bet .... cia tik mano pastebejimai ir nuomone, bet svarbu paciai nuotakai tinka ir patinka smile.gif ....
Atsakyti
QUOTE(*Miga* @ 2008 10 06, 17:41)
Gal kas galit pasakyti kaip ideti nuoroda blush2.gif
Papildyta:
Na bandau pati  smile.gif Nors ir nesu patenkinta savo nuotraukomis, bet keleta idejau  blush2.gif
http://public.fotki.com/Miglieska/

bigsmile.gif Geras bigsmile.gif Atpazinau jusu pirsliene. Ta ryta as buvau MJ salone savo vestuvines sukneles primatavimui ir ibego jusu pirsliene, visa tokia skubanti, susijaudinus, uzsidejo ta geltona suknele, darbuotojos dar bande ja ikalbet truputeli pritrumpint suknele, o ji tik apsivilko pasake nera laiko ir isbego pro duris. Man kazkodel labai istrigo, nes ji ten greit visus ant koju pastate thumbup.gif O paskui mes ta diena su vyru vaziavom iki Rotuses pasizvalgyti (buvo like savaite iki musu vestuviu) ir tada kaip tik pamatem jusu vestuves ir ta pacia skubancia pirsliene su geltona suknele bigsmile.gif Dabar kai pamaciau jusu nuotraukas net aiktelejau bigsmile.gif Man ta diena jusu pulkelis, puokstes viskas atrode graziausiai. O del nuotrauku nesikrimsk, svarbiausia ne kokios jos, o kas jose iamzinta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miga* @ 2008 10 07, 10:17)
Blogos tuom, kad fotografei reikejo sakyti kaip fotografuoti kada fotografuoi, nes pati jokios nuomones neturi. Net zmoniu nemokejo sustatyti bendrai nuotaikai. Ir kaip rinkomes fotografe ji rode mums savo darbus, kurie ne is tolo nepanasus i tai ka mes gavom. Nu zodziu, siek tiek apsigavom

tave kuo puikiaisiai suprantu as ir isirinkau fotografa, jo darbai padare ziauriai dideli ispudi, tik va paskambinus 2 sav likus iki vestuviu, jis atsisake, tipo man skambino bet neprisiskambino, kad jam su sveikata blogai (nors dirbo ir sav pries ir po ir per ta vestuviu diena) gal pasiule kazkas daugiau, bet butu pasakes as jam buciau sumokejus, nu vienu zodziu.... nervas ima net dabar. tai jis pasiule parekomendavo savo kolega, bet man jo darbas tai nlb patiko nors tipo jis labai didelis senas vestuviu fotografas. apie trecdali nuotrauku jei butu galimybe buciau tikrai neemus bet kai nebuvvo kitokiu tai viska pasiemem juk nesugrazinsi laiko... unsure.gif
Atsakyti
Ir as prisiziurejau visokiu grozybiu.
Nusprendziau savo vestuviu nuotraukeles parodyti 4u.gif
http://public.fotki.com/wildpoppy/
Atsakyti
QUOTE(wildpoppy @ 2008 10 07, 12:16)
Ir as prisiziurejau visokiu grozybiu.
Nusprendziau savo vestuviu nuotraukeles parodyti  4u.gif
http://public.fotki.com/wildpoppy/

Visu neperziurejau,bet grazios smile.gif ypac antra foto su peda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Miga* @ 2008 10 07, 09:17)

gal gali parasyti fotografes varda pavarde?
Atsakyti
tesa20, o man jaunosios sukuosena nepakartojama 4u.gif wub.gif nelabai siame forume maciau daugiau tokiu graziu smile.gif
sekmes jauniesiems 4u.gif mirksiukas.gif

Atsakyti