Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai - 5-oji tema

kas liecia nuotraukas pasisakysiu ir as......nugi kaip idomu ziureti i meniskas nuotraukas wub.gif wub.gif wub.gif siaip as svetimu nuotrauku nemegstu ziuret ty kai nepazystu zmoniu....bet i grazias meniskas negaliu atitraukt akiu....kuo idomesnes kuo idomiau pozuotos kuo ivairesne aplinka tuo smagiau akiai....tikrai nuobodu ziuret i tokias nuotraukas kur sustato prie kokio berzelio ir pyskina visus is eiles,arba prie stalo.....fantazijos reikia....oj gero fotografo tokiam dalykui reikia.....tokias nuotraukyts gali ziuret ir ziuret ir kitiem rodyt....ir aisku nepatinka kai daug fotosopo buna...jau nebenaturalu....tai tiek norejau pasakyt....o siaip cia dauguma mergaiciu labai grazios nuotakos.....nors nuotraukytes ne visu.....bet cia jau kartais fotografais ir nusiviliama.....
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 03, 09:00)
na laukiu dar nuomoniu smile.gif

cia kaip nurodymas koks lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(karolinalu @ 2008 09 28, 21:42)
Tikrai labai nuostabios nuotraukytes. wub.gif Visom linkiu buti tokiom laimingom, kokios buvot savo santuokos diena. smile.gif

Na atiduodu savo nuostabiausia diena i Jusu rankas: blush2.gif

http://picasaweb.google.com/karolinalu

viskas labai grazu wub.gif
laimingo seimyninio gyvenimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(truth @ 2008 09 30, 13:04)
Kitu ziurejau, grozejaus, dziaugiausi ax.gif atejo laikas ideti savasias  smile.gif 
Akims paganyti: http://public.fotki.com/sruth/

laabai patiko nuotraukytes! thumbup.gif jaunoji wub.gif
Atsakyti
[quote=meskytia,2008 10 03, 16:15]
viskas labai grazu  wub.gif
laimingo seimyninio gyvenimo 4u.gif

l

Aciu uz palinkejima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karolinalu: 03 spalio 2008 - 14:28
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 03, 10:00)
na laukiu dar nuomoniu smile.gif

Grazus jaunieji ir nuotraukeles thumbup.gif O kas jus fotografavo? Toks jausmas, kad fotografas jums anektodus pasakojo - tokie linksmi issisiepe visur biggrin.gif Be to pirma karta matau tiek daug foto kur atskirai jaunoji ir jaunikis prifokintas (ypac jaunikis) blink.gif smile.gif
Atsakyti
nuotaukos labai labai patiko smile.gif
nepyk, bet suknele man negrazi blush2.gif
bet matos, akd tu su ja jauteis puikiai, sypsena jau toookia nuosirdi bigsmile.gif laimingi labau atrodot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ihana @ 2008 10 03, 16:08)
nuotaukos labai labai patiko smile.gif
nepyk, bet suknele man negrazi blush2.gif
bet matos, akd tu su ja jauteis puikiai, sypsena jau toookia nuosirdi bigsmile.gif laimingi labau atrodot smile.gif

nuotraukeles tikrai is tu kur galima sakyti "WAU" wub.gif suknute esu maciusi ant kitos jaunosios, bet man asmeniskai ji ant taves LABAI graziai atrode, ir man patiko 4u.gif o jau beibikas koks ciotkas- sirdziu dauzytojas wub.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Smilga222, tikrai netradicine nuotaka ax.gif .Man patiko, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Cia reply visoms:aciu smile.gif
Fitografas Tomas Seikalis,nieko jis nepasakojo smile.gif as visad sypsaus,o keliuose foto prigauti lotuliukas.gif na vienoj tai is jo zvengem,nusigrybavo beplepedamas smile.gif
nuotrauku is viso apie 1000 gal ir daugiau.o jaunikio tuoj paskaiciuosiu ....25 kur jis vienas,na o kur as tai nesuskaiciuosiu.Jis man sako :zinau Dominika,kad megsti maivytis lotuliukas.gif na kaip pradejau taip ir nesustojau lotuliukas.gif
geras buvo fotografas ir sakyciau nebrangus.Gavom 3cd,viena dideli liux albuma ir viena maza.atveze kita ryta smile.gif
mano vienos foto mazdaug tregzdalis visu smile.gif
o suknele taip suplyso nieko nedarant,kad kaip kaliause buvau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga222: 03 spalio 2008 - 21:38
[quote=Smilga222,2008 10 03, 21:37]
Fitografas Tomas Seikalis,nieko jis nepasakojo smile.gif as visad sypsaus,o keliuose foto prigauti lotuliukas.gif na vienoj tai is jo zvengem,nusigrybavo beplepedamas smile.gif
nuotrauku is viso apie 1000 gal ir daugiau.o jaunikio tuoj paskaiciuosiu ....25 kur jis vienas,na o kur as tai nesuskaiciuosiu.Jis man sako :zinau Dominika,kad megsti maivytis lotuliukas.gif na kaip pradejau taip ir nesustojau lotuliukas.gif
geras buvo fotografas ir sakyciau nebrangus.Gavom 3cd,viena dideli liux albuma ir viena maza.atveze kita ryta smile.gif
[/quot
zinau, kad cia tema ne apie fotografus, bet kiek tu mokejai uz si fotografa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(- Ryški™ - @ 2008 08 22, 10:12)
Dar pridedu vieną aplanką su nuotraukomis iš fotostudijos, tik vakar gavome.  rolleyes.gif

Iš fotostudijos

Ryski, esi labai labai grazi moteris ! Suknele labai grazi! Sauni seimynele thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=pupa*uoga,2008 10 04, 12:02]
[quote=Smilga222,2008 10 03, 21:37]
[/quot
zinau, kad cia tema ne apie fotografus, bet kiek tu mokejai uz si fotografa? smile.gif
[/quote]
du smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 03, 09:30)
http://public.fotki.com/dominikute/
nezinau ar pamatysit.Stai mano vestuves,paskatino viena mama idet,sake,kad isskirtine nuotaka smile.gif na siaip manau,kad gali nepatikt suknele.bet ji atitinka mane smile.gif paziurekite visas,gale grazesnes foto,o ju nera daug smile.gif
laukiu Jusu ivertinimu 4u.gif

Wow, cia tai grozis thumbup.gif Labai grazus jaunieji superine porele wub.gif Suknele labai grazi, netradiciska, bet labai grazi! O mazylis koks fainas! wub.gif
Atsakyti