Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai - 5-oji tema

na laukiu dar nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 03, 09:30)
http://public.fotki.com/dominikute/
nezinau ar pamatysit.Stai mano vestuves,paskatino viena mama idet,sake,kad isskirtine nuotaka smile.gif na siaip manau,kad gali nepatikt suknele.bet ji atitinka mane smile.gif paziurekite visas,gale grazesnes foto,o ju nera daug smile.gif
laukiu Jusu ivertinimu 4u.gif

4u.gif Labai grazi suknele ,tokiai padykusiai nuotakai 4u.gif grazios nuotraukytes ,o berniukas saldainiukas 4u.gif Sveikinu sukurus sima wub.gif
Atsakyti
o gal ir ALEKSANDRA pasisakys,kuri man tikino,kad man geda bus ziuret isavo suknele po keliu metu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dowilee @ 2008 10 03, 11:19)
4u.gif Labai grazi suknele ,tokiai padykusiai nuotakai  4u.gif  grazios nuotraukytes ,o berniukas saldainiukas  4u.gif  Sveikinu sukurus sima wub.gif

Aciu smile.gif tik gal kaikuriuose foto nekaip atrodo,nes jis man lb krito doh.gif o ir puokste padare tokia,kokios prasiau siukstu nedaryt
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 03, 10:21)
o gal ir ALEKSANDRA pasisakys,kuri man tikino,kad man geda bus ziuret isavo suknele po keliu metu lotuliukas.gif
Papildyta:

Aciu smile.gif tik gal kaikuriuose foto nekaip atrodo,nes jis man lb krito doh.gif o ir puokste padare tokia,kokios prasiau siukstu nedaryt

pasisakysiu, kodel gi ne: viskas labai grazu, ISSKYRUS SUKNELE tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Esate labai grazi pora! thumbup.gif

O suknele - kiekvienos nuotakos asmeninis reikalas tongue.gif O Smilgai ji nuostabiai tinka!
Atsakyti
Aciu Sandra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2008 10 02, 23:04)
??? Kazkokia nesuprantama mada... doh.gif

nesupranti tu meno visai irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 03, 11:55)
nesupranti tu meno visai irnesakyk.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif "menas" hihihi.gif
O nuotraukos gražios.O suknelė tai kaip suknelė.
Net nereikėjo ir tikėtis kad visoms patiks cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Sugarlee @ 2008 10 03, 12:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  "menas"  hihihi.gif
O nuotraukos gražios.O suknelė tai kaip suknelė.
Net nereikėjo ir tikėtis kad visoms patiks  cool.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Sory sory sory, galvojau apie suknelę kalbat kaip apie meną blush2.gif blush2.gif blush2.gif .Atsiverčiau tik paskutinį puslapį blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Man ir gražu kaip puošnūs jaunieji dera prie to "meno" 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
smilga, nuotraukos labai grazios thumbup.gif o jau vaikiuko grazumas wub.gif wub.gif

suknele grazi, kodel negrazi turetu but, todel kad trumpa? smile.gif
vienoms tinka ilgos, kitoms trumpos, svarbu kad nuotaka gerai jauciasi.. assa.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 03, 10:30)
http://public.fotki.com/dominikute/
nezinau ar pamatysit.Stai mano vestuves,paskatino viena mama idet,sake,kad isskirtine nuotaka smile.gif na siaip manau,kad gali nepatikt suknele.bet ji atitinka mane smile.gif paziurekite visas,gale grazesnes foto,o ju nera daug smile.gif
laukiu Jusu ivertinimu 4u.gif

Labai grazi ir suknele ir pati nuotaka ir jaunikis. Super atrodet thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sugarlee @ 2008 08 29, 13:36)
Prisižiūrėjau grožybių ,įmesiu ir aš savo kuklios šventės nuotraukytes 2008-08-08. Labai ačiū supermamoms, nes labai padejo ,kad musu šventė būtų tokia, kokios norėjom  rolleyes.gif 
Kadangi tai mudviem antra santuoka -nepamatysit baltos suknelės  blush2.gif
Jei prašytų slaptažodžio- julija http://public.fotki....lmaut/vestuves/

nepriema slaptazodzio kazkodel sad.gif
Atsakyti
aciu,aciu smile.gif
Atsakyti