Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai - 5-oji tema

QUOTE(Suomi @ 2008 08 24, 16:23)
Pagaliau ir aš galiu įdėti mūsų vestuvių nuotraukyčių. Daug bėdų turėjome su fotografu, nemaža dalis nuotraukų (visas rytas ir dalis fotosesijos) ištrinta negrįžtamai verysad.gif Na, bet tikrai nemažai dar liko smile.gif Ačiū visoms jau kitose temose (kur dėjau po kelias nuotraukytes) komentavusioms ir šiaip visoms supermamoms už vestuvines ir kitokias konsultacijas smile.gif 4u.gif
http://picasaweb.goo...977939548280962

labai idomios nuotraukos smile.gif bet labai gražiai viskas atrodo smile.gif suknele ir papuošalai thumbup.gif taip pat gėlės labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 24, 15:23)
Pagaliau ir aš galiu įdėti mūsų vestuvių nuotraukyčių. Daug bėdų turėjome su fotografu, nemaža dalis nuotraukų (visas rytas ir dalis fotosesijos) ištrinta negrįžtamai verysad.gif Na, bet tikrai nemažai dar liko smile.gif Ačiū visoms jau kitose temose (kur dėjau po kelias nuotraukytes) komentavusioms ir šiaip visoms supermamoms už vestuvines ir kitokias konsultacijas smile.gif 4u.gif

man suknele nepatiko blush2.gif ,labai grazi pati nuotaka ir jos puokste wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 08 24, 19:58)
man suknele nepatiko  blush2.gif

Man irgi iš pradžių nelabai patiko lotuliukas.gif Vestuves darėme temines - septintojo dešimtmečio, tad suknelė autentiška iš tų laikų. Iš pradžių abejojau, bet paskui taip įsimylėjau, kad dabar kai žiūriu nuotraukas, į nieką jos nebekeisčiau mirksiukas.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 24, 19:56)
Man irgi iš pradžių nelabai patiko lotuliukas.gif Vestuves darėme temines - septintojo dešimtmečio, tad suknelė autentiška iš tų laikų. Iš pradžių abejojau, bet paskui taip įsimylėjau, kad dabar kai žiūriu nuotraukas, į nieką jos nebekeisčiau mirksiukas.gif
4u.gif

man tai jus labai grazi rolleyes.gif o vyras tai atrodo daug vyresnis uz jus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 08 24, 19:58)
man suknele nepatiko  blush2.gif ,labai grazi pati nuotaka ir jos puokste  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif kad nuotaka labai grazi wub.gif dabar jau labai grazi zmona biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 24 rugpjūčio 2008 - 20:18
QUOTE(dute_a @ 2008 08 24, 20:18)
drinks_cheers.gif kad nuotaka labai grazi  wub.gif dabar jau labai grazi zmona biggrin.gif

teisybė biggrin.gif o bus ir graži mama biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 08 24, 21:31)
teisybė  biggrin.gif  o bus ir graži mama  biggrin.gif  biggrin.gif

o kazkada ir mociute bigsmile.gif o gal ir uosviene lotuliukas.gif
Atsakyti

Labai gražu ir originalu, šaunuoliai 4u.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū, ot šmaikštuolės lotuliukas.gif
Beje, vyras (ojei kaip dar neįprasta jį taip vadinti...) - tik keturiais metais vyresnis. Tai gal aš čia taip nerealiai jaunai atrodau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 24, 22:17)
Tai gal aš čia taip nerealiai jaunai atrodau? biggrin.gif

arba vyras atrodo senesnis biggrin.gif
Atsakyti

Nuostabiai gražu viskas, net nėra ką išskirti ir atskirai pagirti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 24, 21:17)
Ačiū ačiū, ot šmaikštuolės lotuliukas.gif
Beje, vyras (ojei kaip dar neįprasta jį taip vadinti...) - tik keturiais metais vyresnis. Tai gal aš čia taip nerealiai jaunai atrodau? biggrin.gif

pamiršau parašyti,kad paskutinėj nuotraukoj jūsu suknele wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir ta raudona ilga graži blush2.gif
Tiesa komplimentas ir jusu vyrui......šypsena graži ax.gif
Atsakyti