Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai - 5-oji tema

Nu tikrai labai daug idomiu ir labai graziu nuotraukyciu.
Tik nesupykit mergaites, bet nu laaaaaaaaabai knieti suzinot - KODEL beveik visada yra bent pora nuotrauku PRIE APDRASKYTU, APGRIUVUSIU SIENU blink.gif blink.gif g.gif ??? Kazkokia nesuprantama mada... doh.gif
Tik prasau nepykti, ir cia tikrai ne pries kazka asmeniskai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O prie kokiu?katik nudazytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2008 10 02, 23:04)
Tik nesupykit mergaites, bet nu laaaaaaaaabai knieti suzinot - KODEL beveik visada yra bent pora nuotrauku PRIE APDRASKYTU, APGRIUVUSIU SIENU  blink.gif  blink.gif g.gif ??? Kazkokia nesuprantama mada... doh.gif
Tik prasau nepykti, ir cia tikrai ne pries kazka asmeniskai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as pasikartosiu, bet man asmeniskai tas labai grazu - apgriuvusios sienos kontrastuoja su pasipuosusiais naujam gyvenimui pasiruosusiais jaunavedziais smile.gif
Atsakyti
Tik nesupykit mergaites, bet nu laaaaaaaaabai knieti suzinot - KODEL beveik visada yra bent pora nuotrauku PRIE APDRASKYTU, APGRIUVUSIU SIENU  blink.gif  blink.gif g.gif ??? Kazkokia nesuprantama mada... doh.gif
Tik prasau nepykti, ir cia tikrai ne pries kazka asmeniskai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

cia gi menas cool.gif cool.gif na, jei viskas suderinta (atitinkama siena, atitinkami jaunieji, atitinkama poza, jei dar nuotraukyte nespalvota ala senobiska) - man net labai grazu wub.gif
o galu gale fotografuojant senamiesty (pvz., Vln) tokiu sienu neisvengsi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleks@ndra: 03 spalio 2008 - 07:11
aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif

o man asmeniskai nuotraukos prie tokiu sienu labai patinka ir jos idomesnes nei prie berzo ar pievutej (cia tik mano nuomone), nors ir tokiu nuotrauku reikia drinks_cheers.gif ir is vis kuo daugiau ir ivairesniu nuotrauku, tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti

Tai yra labai grazu seip! smile.gif nes senove, apdraskyta ir grazus balti pasipuse jaunieji... yra akcentas is karto smile.gif
Man tai labai liuks atrodo! =))
Atsakyti
http://public.fotki.com/dominikute/
nezinau ar pamatysit.Stai mano vestuves,paskatino viena mama idet,sake,kad isskirtine nuotaka smile.gif na siaip manau,kad gali nepatikt suknele.bet ji atitinka mane smile.gif paziurekite visas,gale grazesnes foto,o ju nera daug smile.gif
laukiu Jusu ivertinimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga222: 03 spalio 2008 - 08:32
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 03, 00:08)
O prie kokiu?katik nudazytu lotuliukas.gif

SMILGA, biggrin.gif ANT SMŪGIO biggrin.gif SAVO FOTO ĮDEDI, KIEK GALIMA LAUKT ???? biggrin.gif

Oi jau įdėjai, liuks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lars: 03 spalio 2008 - 08:33
LARS tavo prasymu idejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 10 03, 09:37)
LARS tavo prasymu idejau smile.gif

Nu žinok man tai labai labai thumbup.gif Ta suknelė tikrai geriau ant tavęs atrodo, nei toj foto kur monekene nufotkinta. Tu šiaip labai graži pana, o vyras... blush2.gif o vaikas bigsmile.gif Na žodžiu faina, man labai patiko.
Atsakyti
aciu 4u.gif jo vyra tai visos pakomentuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chiquitka @ 2008 10 03, 00:04)

nieko nepykstam,bet mano nuomone,toks klausimas gali kilti zmogui,kuriam neimponuoja istorija blush2.gif o man kadangi patinka arcitektura,o istorija isvis liga tai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti