Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai - 5-oji tema

QUOTE(braziute @ 2008 09 23, 21:21)
varciau varciau visas nuotraukytes,grozejausi jumis,nutariau pasirodyti ir as  ax.gif  4u.gif
musu svente cia prisijungimas januskiene,slaptazodis kite

kazkodel man neiseina ideti tiesiai nuorodos  g.gif

nuotaka grazute wub.gif o jau vaikiukas koks fainutis! bigsmile.gif kaip graudziai jis verke iki baznycios rolleyes.gif
Atsakyti
Braziute, labiausiai tai tas berniukas patiko biggrin.gif ir mama aisku smile.gif
Atsakyti
aciu uz komplimentus 4u.gif o berniukas,tai musu sunelis,jis tikrai graudziai verke ir kai pamate po kirpyklos tempe veliuma zemen,ir iki baznycios,zodziu mamos gailejo lotuliukas.gif juokauju aisku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 09 24, 11:30)
prasau ziureti  4u.gif cia toli grazu ne visos nuotraukytes,bet visuma matosi  mirksiukas.gif  4u.gif

Ziurejau ziurejau ir viskas dingo blink.gif Tu vel isimei nuotraukytes? g.gif
Man koks tavo zirniukas grazus. O jau kaip mamytes verke ir gailejo, nenorejo atiduot taves uz tevelio biggrin.gif wub.gif Grazi seimyna esat. O tos saulegrazos tau taip tiko, pati ta diena kaip saulute svytejai. Gera tokias siltas akimirkas ziureti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 09 24, 15:46)
aciu uz komplimentus 4u.gif o berniukas,tai musu sunelis,jis tikrai graudziai verke ir kai pamate po kirpyklos tempe veliuma zemen,ir iki baznycios,zodziu mamos gailejo  lotuliukas.gif juokauju aisku lotuliukas.gif

o prisijungimo vardai tie patys? g.gif nes rodo kad neteisingai suvedu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2008 09 24, 15:23)
o prisijungimo vardai tie patys? g.gif nes rodo kad neteisingai suvedu verysad.gif

Turbut jau pakeistas slaptazodis verysad.gif man ta pati raso.
Atsakyti
QUOTE(Rendi @ 2008 09 24, 15:23)

man irgi tą patį rodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 09 24, 13:17)
Ziurejau ziurejau ir viskas dingo  blink.gif  Tu vel isimei nuotraukytes?  g.gif
Man koks tavo zirniukas grazus. O jau kaip mamytes verke ir gailejo, nenorejo atiduot taves uz tevelio  biggrin.gif  wub.gif  Grazi seimyna esat. O tos saulegrazos tau taip tiko, pati ta diena kaip saulute svytejai. Gera tokias siltas akimirkas ziureti  wub.gif  4u.gif

aciu,Pukiau,uz grazius zodzius 4u.gif

QUOTE(Rendi @ 2008 09 24, 13:23)

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 09 24, 13:40)
Turbut jau pakeistas slaptazodis  verysad.gif  man ta pati raso.

QUOTE(tshh @ 2008 09 24, 13:44)
man irgi tą patį rodo  verysad.gif

kazkam vel nagucius uzniestejo,jau tikrai pikta darosi grrr.As pati ju neisimu,antra karta jau dedu ir istrina kazkas,dabar pakeiciau jau prisijungima,ikelsiu dar karteli,bet jei vel isstrins,jau daugiau neberodysiu,toks vaizdas,kad kazkas piktybiskai tai daro g.gif
Atsakyti
http://picasaweb.goo...ey=RYr__EVFlbU#
Čia mes smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodoji_nasle: 24 rugsėjo 2008 - 15:07
QUOTE(braziute @ 2008 09 24, 16:00)
kazkam  vel nagucius uzniestejo,jau tikrai pikta darosi grrr.As pati ju neisimu,antra karta jau dedu ir istrina kazkas,dabar pakeiciau jau prisijungima,ikelsiu dar karteli,bet jei vel isstrins,jau daugiau neberodysiu,toks vaizdas,kad kazkas piktybiskai tai daro  g.gif

Labai laukiam nuotraukyciu, nes niekaip nespeju ju paziuret, o taip noriu verysad.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(juodoji_nasle @ 2008 09 24, 16:06)

Labai siltos nuotraukytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 09 24, 14:00)
kazkam  vel nagucius uzniestejo,jau tikrai pikta darosi grrr.As pati ju neisimu,antra karta jau dedu ir istrina kazkas,dabar pakeiciau jau prisijungima,ikelsiu dar karteli,bet jei vel isstrins,jau daugiau neberodysiu,toks vaizdas,kad kazkas piktybiskai tai daro  g.gif

As tik puse foto spejau paziuret ir dingo is albumo, galvojau gal pati isemei unsure.gif Nu nesuprantu tokiu zmoniu, kurie taip piktybiskai daro, negi jiems pavydas ima, kad kiti tavo vestuviu foto pamatys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 09 24, 17:00)

Si karta slaptasodis neatitinka, net negaliu prisijungti blush2.gif
Atsakyti