Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai - 5-oji tema

QUOTE(laimita @ 2008 09 23, 19:25)
praso prisijungimo vardo  verysad.gif

jau parasiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 09 23, 19:31)
jau parasiau  4u.gif

na jau paziurejau jusu sventes nuotraukytes smile.gif nuotrauku stilius labai man artimas, labai patiko 4u.gif mano manymu labai skoningai ir graziai abudu atrodete- nieko neperkrauta, pats tas 4u.gif nium, vienu zodziu pasakius- pasaka wub.gif
Atsakyti
radau dar toki neispopuliarinta kolkas fotografa (ir kaina nesikandzioja), aisku nuotrauku jo puslapyje nedaug.

http://www.aurika.pu...lt/flavijus.htm

gal kas turi atsiliepimu apie ji?
Papildyta:
QUOTE(-Anna- @ 2008 09 23, 22:41)
radau dar toki neispopuliarinta kolkas fotografa (ir kaina nesikandzioja), aisku nuotrauku jo puslapyje nedaug.

http://www.aurika.pu...lt/flavijus.htm

gal kas turi atsiliepimu apie ji?

blin ne i ta tema irasiau, sorry. rolleyes.gif trinkite drasiai
Atsakyti
QUOTE(Nestea @ 2008 09 20, 17:03)

geras tortas kus ale lovoj biggrin.gif šiaip linksmos nuotraukos, gražu..
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 09 23, 21:21)
varciau varciau visas nuotraukytes,grozejausi jumis,nutariau pasirodyti ir as  ax.gif  4u.gif
musu svente cia prisijungimas januskiene,slaptazodis kite

kazkodel man neiseina ideti tiesiai nuorodos  g.gif

nerodo nuotraukyciu- raso, kad tuscias albumas sad.gif
Atsakyti

prsau aleksandra, parodyk ir man nuotraukytes, labai prasau.. blush2.gif as ir noriu ta grozi pasiziureti.. blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(colliuke_ @ 2008 09 24, 10:04)

man irgi tas pats verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2008 09 23, 13:51)
ir as jau atshokau  ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

lotuliukas.gif

Kaip grazu wub.gif Tu su mano suknele lotuliukas.gif As ja planuoju siutis. Kai pamaciau dabar ne ant manekenes isvis isimylejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laumitta @ 2008 09 24, 09:34)
prsau aleksandra, parodyk ir man nuotraukytes, labai prasau..  blush2.gif  as ir noriu ta grozi pasiziureti..  blush2.gif  mirksiukas.gif

QUOTE(braziute @ 2008 09 23, 13:20)
buk gerute,aleks@andra,pasirodyk dar,lb jau smalsu,visos tiek isgyre jus,ir as noriu ta grozi pamatyti  ax.gif   netinka slaptazodis sitas 4u.gif

QUOTE(Supo @ 2008 09 22, 23:55)
neuzteks..  blush2.gif  nespiejau pamatyt.. gal galima dar zvilgtert..  rolleyes.gif nors keleta foto..  unsure.gif

Mergaites, gal as jau tu savo nuotrauku neberodysiu, juk norisi nauju nuotraukyciu, be to vyras is namu isvarys, nes ji patikinau, kad nuotraukas jau isemiau is SM bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aleks@ndra: 24 rugsėjo 2008 - 09:27
QUOTE(colliuke_ @ 2008 09 24, 07:04)

QUOTE(Rendi @ 2008 09 24, 07:37)
man irgi tas pats verysad.gif

kazkas jau spejo pasidarbuoti blink.gif vakar dar ziurejau visas albumiukas buvo,oj negrazu negrazu,net noras deti praejo unsure.gif

QUOTE(aleks@ndra @ 2008 09 24, 08:23)
Mergaites, gal as jau tu savo nuotrauku neberodysiu, juk norisi nauju nuotraukyciu, be to vyras is namu isvarys, nes ji patikinau, kad nuotraukas jau isemiau is SM bigsmile.gif  biggrin.gif

bent trumpam mestelk arba cia bent pora nuotraukyciu idek,niu zinok lb smalsu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Braziute parodyk savo nuotraukytes blush2.gif 4u.gif Jau kelias esu macius, bet norisi dar pamatyti. Labai jau siltos ir grazios jusu vestuves atrodo nuotraukose wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 09 24, 10:54)
Braziute parodyk savo nuotraukytes  blush2.gif  4u.gif  Jau kelias esu macius, bet norisi dar pamatyti. Labai jau siltos ir grazios jusu vestuves atrodo nuotraukose  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

prasau ziureti 4u.gif cia toli grazu ne visos nuotraukytes,bet visuma matosi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti