Aciu mergaites uz grazius zodzius
QUOTE(Graze @ 2008 09 11, 13:13)
Visos nuotakos tiesiog nuostabios Ar gi kitaip gali buti
Ypatingai patiko Sirdutes nuotraukos
Kazkada buvau idejus savo vestuviu nuotraukas, kurios ivyko praeita vasara. Idedu dar karta. Labai smagu vartyti kataloga ir prisiminti ta grazia diena
Didzioji diena!
Slaptazodis: vestuves
Ypatingai patiko Sirdutes nuotraukos
Kazkada buvau idejus savo vestuviu nuotraukas, kurios ivyko praeita vasara. Idedu dar karta. Labai smagu vartyti kataloga ir prisiminti ta grazia diena
Didzioji diena!
Slaptazodis: vestuves
va jė, kaip gražu...
ir taip su žmonės tinkamtys vienas kitam...
ech, kad ir mano vestuves pakartot..... norėčiau dar kartelį tokios pačios gražios dienos...
Papildyta:
QUOTE(vvylle @ 2008 09 10, 13:19)
jau senai vartau sia skilti ir vis mastydavau kokios grazios visos nuotakos, kokios laimingos, svytincios...ir galvodavau kokios bus manosios stai praejo ir musu svente, tad jusu teismui atiduodu sios sventes nuotraukytes
http://s337.photobuc...389/viovar/mes/
http://s337.photobuc...389/viovar/mes/
gražios fotkės, tik norėjau paklaust, kas fotkino?
QUOTE(Graze @ 2008 09 12, 09:22)
Aciu mergaites uz grazius zodzius
nu ir as negaliu neprisideti prie pagyrimu tikrai labai grazios nuotraukos,jus patys kaip pora labai grazus liux
gražios fotkės, tik norėjau paklaust, kas fotkino?
[/quote]
fotografavo Valdas Filiponis is Kauno na mes jo nuotraukom tikrai labai patenkinti
QUOTE(Maluna @ 2008 09 12, 16:13)
Graze, grazios nuotraukytes, idomios.Puiku, kad vis prisimeni savo didziaja svente
Dekui labai Nu kur cia neprisiminsi. Mes kada cia su vyru kalbejom, kaip butu faina dar karta susituokt
Taip pat dekui Drakosai ir Kukuruze7
QUOTE(Nervita @ 2008 09 13, 00:36)
nuostabios nuotraukytes!!!
labai graziai atrodet!!!
sveikinu sukurus seima, bukit laiminigi!!!
QUOTE(Nervita @ 2008 09 13, 00:36)
labai gražios nuotraukėlės
Nervita, kas jus fotografavo?
QUOTE(ciiikiii @ 2008 09 13, 11:55)
Nervita, kas jus fotografavo?
Vietinis fotografas...jis senas fotografas, mano uosvio draugas....man svarbu buvo kad butu viskas iamzinta....neesu fotogeniska ir isvis nelabai megstu fotografuotis...tad nebuvau labai jau isranki rinkdamasi fotografa