Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotoalbumai - 5-oji tema

QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 10, 14:31)
gražios nuotraukytės  4u.gif  kazimiero koplyčia gražiai atrodo smile.gif o kodel jūs ją rinkotės? mes tai turėjom pačioje katedroje tuoktis, bet dabar žiūriu ten remontuoja altorių ir nelabai gražiai atrodo  g.gif  tai dėl to mes irgi galvojam kazimiero koplytėlę rinktis smile.gif o kilimą raudoną ten visada tiesia? ar paprašėt? o gėlės? nes mums sakė, kad reiktų į jų gėlininką kreiptis...

kazimieo koplycia rinkomes del 2 dalyku:pirma del turistu kad netrukdytu ceremonijos, nes per apeigas uzdare duris ir apart savu niekas negalejo ieiti, o antra tai mano vyras Kazimieras, mus sutuoke kunigas Kazimieras ir dar Kazimiero koplycioj biggrin.gif del kilimo ir geliu tai nzn nes kunigas buvo mano vyro kriksto tetis tai jis ten viska ir redagavo, mes nesikisem del tu dalyku smile.gif bet tikrai visiems galeciau patarti nes labai grazi ir jauki koplytele ir durys uzsidare tik reikia paprasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 09 10, 20:23)
kazimieo koplycia rinkomes del 2 dalyku:pirma del turistu kad netrukdytu ceremonijos, nes per apeigas uzdare duris ir apart savu niekas negalejo ieiti, o antra tai mano vyras Kazimieras, mus sutuoke kunigas Kazimieras ir dar Kazimiero koplycioj biggrin.gif del kilimo ir geliu tai nzn nes kunigas buvo mano vyro kriksto tetis tai jis ten viska ir redagavo, mes nesikisem del tu dalyku smile.gif bet tikrai visiems galeciau patarti nes labai grazi ir jauki koplytele ir durys uzsidare tik reikia paprasyti mirksiukas.gif

man ji irgi labai graži smile.gif pati ceremonija ten vyksta labai intymiai, nes tik savi visi smile.gif o duris ten visada uždaro smile.gif net per krikšyynas smile.gif mes tai joje norime dėl to, kad katedros altorius remontuojamas, tai ta žalia plėvelė labai negražiai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilyte5 @ 2008 09 10, 20:17)
man ji irgi labai graži smile.gif pati ceremonija ten vyksta labai intymiai, nes tik savi visi smile.gif o duris ten visada uždaro smile.gif net per krikšyynas smile.gif mes tai joje norime dėl to, kad katedros altorius remontuojamas, tai ta žalia plėvelė labai negražiai atrodo g.gif

kai pries vestuves nueisit i zakristija paprasykit kad uzdarytu duris nes norit tik tarp savu ir tikrai uzdarys mirksiukas.gif
Atsakyti
ok smile.gif tik vat man įdomu, ar ten visada būna gėlių g.gif nes kai buvau, man regis tikrai ji be gėlių buvo...
Atsakyti
Visos nuotakos tiesiog nuostabios thumbup.gif Ar gi kitaip gali buti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ypatingai patiko Sirdutes nuotraukos wub.gif wub.gif

Kazkada buvau idejus savo vestuviu nuotraukas, kurios ivyko praeita vasara. Idedu dar karta. Labai smagu vartyti kataloga ir prisiminti ta grazia diena ax.gif 4u.gif
Didzioji diena!
Slaptazodis: vestuves
Atsakyti
Dar kartą dėkoju Visoms už pagyrimus ax.gif

Graze, Jūsų nuotraukos labai įdomios, kartais ne Ričardas Jus fotografavo? smile.gif Graži nuotaka buvai, plaukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širdutė: 11 rugsėjo 2008 - 15:00
QUOTE(Graze @ 2008 09 11, 14:13)
Visos nuotakos tiesiog nuostabios thumbup.gif  Ar gi kitaip gali buti 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ypatingai patiko Sirdutes nuotraukos wub.gif  wub.gif

Kazkada buvau idejus savo vestuviu nuotraukas, kurios ivyko praeita vasara. Idedu dar karta. Labai smagu vartyti kataloga ir prisiminti ta grazia diena ax.gif  4u.gif
Didzioji diena!

Niu nerealios nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o jau poros meilumas!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(širdutė @ 2008 09 11, 16:59)
Dar kartą dėkoju Visoms už pagyrimus  ax.gif

Graze, Jūsų nuotraukos labai įdomios, kartais ne Ričardas Jus fotografavo?  smile.gif Graži nuotaka buvai, plaukai  thumbup.gif

Dekui ax.gif Pati buvai pritrenkianti nuotaka!! Suknele thumbup.gif
O fotografavo mus Dainius Stankus, atrodo tokia jo pavarde smile.gif

Dekui AboveStars 4u.gif Labai smagu girdeti gerus atsiliepimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Graze: 11 rugsėjo 2008 - 15:45
QUOTE(Graze @ 2008 09 11, 15:13)
Visos nuotakos tiesiog nuostabios thumbup.gif  Ar gi kitaip gali buti 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kazkada buvau idejus savo vestuviu nuotraukas, kurios ivyko praeita vasara. Idedu dar karta. Labai smagu vartyti kataloga ir prisiminti ta grazia diena ax.gif  4u.gif
Didzioji diena!

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif labai grazu
Atsakyti
Grazios visos tos nuotakos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 11 rugsėjo 2008 - 20:52
QUOTE(vvylle @ 2008 09 10, 12:19)
jau senai vartau sia skilti ir vis mastydavau kokios grazios visos nuotakos, kokios laimingos, svytincios...ir galvodavau kokios bus manosios wub.gif stai praejo ir musu svente, tad jusu teismui atiduodu sios sventes nuotraukytes blush2.gif  ax.gif
http://s337.photobuc...389/viovar/mes/

Labai grazios nuotraukos, ir patys labai graziai atrodete, wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2008 09 11, 14:13)

Didzioji diena!

labai gražios nuotraukytės 4u.gif
Atsakyti