Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausios makiažo tendencijos

QUOTE(bytte @ 2015 10 29, 20:24)
Man tai lyginant su senesniais makiažo ten tais "trendais" visos manekenės labiau nusibaigusios atrodo, tokios papilkėjusios, lyg narkomanės užkietėjusios. Prieš tai vis vien spalvos turėjo kažkokio gaivumo, kad ir blyškios, bet bent ne pilkos tos manekenės. Dabar daug didesniais plotais naudojama pilka, dominuoja šalti atspalviai, sukuriamas kažkoks nuovargio vaizdas. O jau kaip ten tą dvesenčios panelės vaizdą išgaut - kiekvieno dizainerio fantazijos reikalas.

biggrin.gif Tikrai, pilkos daug siemet. Gal kad butu kaip atsvara shimeriui ant veido.

Papildyta:

Tiesa, Dior nustojo gaminti Addict Extreme lupu dazus, perleido visas spalvas is naujo dabar vien tik sviesiuose futliaruose, tarp ju bus ir spalvu is Extreme linijos, tik ko tai mano liudna nuojauta sako kad ju formule nebebus tokia, verysad.gif o bus kazkas panasaus i paprastu Addict. unsure.gif Gal kas jau isbandet ir galit papasakot?

Dior Addict Lipstick Fall 2015
user posted image

user posted image
Papildyta:
Atsiliepimai nedziuginantys. verysad.gif
Atsakyti
Hm. Apie naujus žinojau, bet kad jie senus pakeis, tai nežinojau. taip mėgau Dioro lūpdažius. Bet tik ne baltus, tie tikrai kažkokie sausi biggrin.gif

Nu bet ant foto jie atrodo visai nieko. Nes tas blizgesys kažkoks toks "limpantis", gal visai ir nieko natūroj?

Nemėginau, bet baisingai užsimaniau pamėgint biggrin.gif nes aš, priešingai negu ta blogerė, Philipsą mėgstu biggrin.gif Ot velnias, dar patiks ir prisipirksiu, ogi tiek turiu senų lūpdažių, kad naujų lyg ir nereiktų dar kokius 5 metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 11 04, 15:24)
Hm. Apie naujus žinojau, bet kad jie senus pakeis, tai nežinojau. taip mėgau Dioro lūpdažius. Bet tik ne baltus, tie tikrai kažkokie sausi biggrin.gif

Nu bet ant foto jie atrodo visai nieko. Nes tas blizgesys kažkoks toks "limpantis", gal visai ir nieko natūroj?

Nemėginau, bet baisingai užsimaniau pamėgint biggrin.gif nes aš, priešingai negu ta blogerė, Philipsą mėgstu biggrin.gif Ot velnias, dar patiks ir prisipirksiu, ogi tiek turiu senų lūpdažių, kad naujų lyg ir nereiktų dar kokius 5 metus biggrin.gif

Tai va, ir man Extreme patiko, o tu paprastu Addict irgi ne uz ka nenoriu, bijau kad ir tie naujieji nebutu toks pat skystalas. schmoll.gif
Nu jeigu pabandysi bus idomu kaip tau jie.

Beje, o kaip tau Rouge Dior lupdaziai? As nusprendziu kad man Extreme visgi ir uz juos labiau patinka, nes jie tokie pusiau geliniai, turi lipnumo bet kartu ir ilgiau islieka, o Rouge pasirode tiesiog kreminiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 04 lapkričio 2015 - 15:04
Man Rouge patiko, ir aš nežinau, kas labiau, ar Extreme, ar Rouge. Na taip, tie Rouge kreminiai, ir tegu sau būna, tokių irgi reikia, ypač kai kokia žiema būna!

Man blizgesiai Dioro nelabai, šiaip tai jie nieko, bet tepk ir tepk. Tiek, kad visada taip - arba tepk ir tepk, arba limpa visi plaukai prie lūpų biggrin.gif Nėr pusiausvyros gyvenime biggrin.gif

Kas man dar labai patiko iš Dioro - tie, kaip jie ten, kur kalėdų proga išleidžia, tokie auksinėse vibratoriaus formos pakuotėse biggrin.gif Jie tokie sausesni, bet labai gerai laikosi, ir dar ne tokie pratyvni, kad patys lūpas sausintų...
Atsakyti
Ziuriu kazkaip siemet liko neaptartos dauguma rudens kolekciju, tai as kai ka ikelsiu, kol dar ruduo nepraejo biggrin.gif

Chanel Les Automnales Fall 2015 Collection

user posted image

Seseliai, Entrelacs Palette
user posted image

Seseliai, 254 Tisse d’Automne
user posted image

Skaistalai, 260 Alezane
user posted image

Kreminiai seseliai
116 Rouge-George
106 Fleur de Pierre
user posted image

Vandeniui atsparus akiu piestukai
914 Feuilles
918 Ardent
919 Erable
921 Pomme De Pin

user posted image

Tusas, rudos spalvos, 80 Coffee
user posted image

Lupu dazai,
Rouge Allure: 162, 51
Rouge Coco Shine: 99, 112
Lupu blizgis, Levres Scintillantes 212
user posted image

Nagu lakai:
669 Chataigne
671 Ecorce Sanguine
679 Vert Obscur
user posted image
Atsakyti
Labai graži kolekcija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Gisana @ 2015 11 04, 16:42)
Labai graži kolekcija  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Ir man, labai grazi Chanel kolekcija siemet. Toks ruduo, ruduo... smile.gif
Atsakyti

Guerlain Bloom Of Rose Fall 2015 Collection

user posted image

KissKiss Lip Shaping Cream
345 Orange Fizz
270 Lady Pink
user posted image

Lip Liner 46 Orange Hibiscus
user posted image

Nauja Guerlain lupu dazu linija, KissKiss Roselip Hydrating & Plumping Tinted Lip Balm
user posted image
371 Morning Rose
372 Chic Pink
346 Peach Party
329 Crazy Bouquet
373 Pink Me Up
374 Wonder Violette
user posted image

Gloss D'Enfer 442 Nahema Smack, 472 Candy Hop
user posted image

Nauja skaistalu linija Guerlain Rose Aux Joues
1 Morning Rose
2 Chic Pink
3 Peach Party
4 Crazy Bouquet
5 Wonder Violette
6 Pink Me Up
user posted image

Guerlain Ecrin 6 Couleurs, Beaugrenelle
user posted image

Ecrin 4 Couleurs, 19 Les Cendres
user posted image

Guerlain Nailift La Base
user posted image

Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti

Clarins Pretty Day & Night Fall 2015 Makeup Collection

user posted image

Clarins Pretty Day&Night Eyeshadow Pallette
user posted image

Pretty Day Palette
user posted image

Pretty Night Palette
user posted image

Clarins Ombre Matte Eyeshadow
07 Carbon
08 Heather
user posted image

Clarins Crayon Kohl
01 Carbon black
10 True violet
Eyebrow Pencil
01 Dark Brown
02 Light Brown
03 Soft Blond
Clarins Be Long Mascara
01 Intense Black
Instant Light Eye Perfecting Base
user posted image

Clarins Rouge Eclat
21 Tawny pink
22 Red paprika
user posted image

Instant Smooth Perfecting Touch
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tu, Hiver, mane įvedei į sumaištį. Nemačiau ir nenorėjau, buvo ramu o dabar biggrin.gif Įdomu, kas Kalėdoms nusimato biggrin.gif

Papildyta:
O taigi va:
user posted image

Čia daugiau: http://1beautynews.r...iday-2015-2016/

Čia tiksliau biggrin.gif http://www.dior.com/...aylook2015.html

Guerlain tai nežinau, nieko aš čia neįžiūriu gero:
user posted image
Daugiau čia: http://1beautynews.r...iday-2015-2016/

Angliškai: http://www.temptalia...or-holiday-2015

Lietuviškai: http://lithuaniabeau...liday.html#more

Nagų lakas gal įdomus... Bet tai prie ko Kalėdoms tokia spalva?
user posted image

Chanel:
user posted image

Daugiau: http://1beautynews.r...iday-2015-2016/

Tiksliau: http://www.chanel.co...LLECTION-140159
Bordinis blakstienų tušas. Hm. Apsieisiu biggrin.gif
Papildyta:
Žo, Kalėdoms kaip visada, visi siūlo auksą, raudoną ir bordo, tik kaip čia tas Guerlain su ta violetine, tai nežinau. Gal jiems kas neišėjo? biggrin.gif Tipo, planavo auksą, sumaišė formulę.... Tai apsimetė, kad taip ir turi būt biggrin.gif Chanel gi vasarą kažka tokio turėjo, tik neperlamutrinį biggrin.gif

Juolab, jie patys jau panašų siūlė 2012 vasarai. Nepastebėjau visuotinio susižavėjimo tada...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 lapkričio 2015 - 18:50
QUOTE(Noa @ 2015 11 04, 19:47)
Žo, Kalėdoms kaip visada, visi siūlo auksą, raudoną ir bordo, tik kaip čia tas Guerlain su ta violetine, tai nežinau. Gal jiems kas neišėjo? biggrin.gif Tipo, planavo auksą, sumaišė formulę.... Tai apsimetė, kad taip ir turi būt biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif As po stalu biggrin.gif

Dioro seseliai idomus. ax.gif Chanel kreminiai seseliai Rouge Noir, nu drasi spalva, noreciau pamatyt makiaza su ja ant kokios blogeres, ne ant kinietes. ax.gif O blizgis Etincelle mane visai sudomino, jeigu pas mus atves reikes apziuret.

As dar kol kas mazai ziurinejau, tik Guerlain irgi atkreipiau demesi i meteoritus, kitokia pakuote ir su zvaigzdutem jie, yra labai besizavinciu, yra ir abejingu:
user posted image
user posted image

O kita grazi pudra Kaledoms maciau bus Shiseido, sitos gal man ir reiktu... blush2.gif
user posted image
Nors jie lyg raso kad rudeniui sukurta bet man ji grynai ziemine.

Tu sita laka is Guerlain violetini omeny turejai?
user posted image

Man tai jis kazkaip tinka prie Kaledu ir ziemos, va tos siltos violetines tai man rudeniskos, su slyvom ir baklazanais kur asocijuojasi, o tokia kaip sitas lakas, nezinau, man tinka, nu va o ko ne? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 04 lapkričio 2015 - 19:51