QUOTE(Noa @ 2015 08 12, 22:23)
Čia štai Dioras 2015-16 ruduo/žiema
Man atrodo, kas panašių spalvų neturi, tai turėtų būt labai neprastas variantas žaliaakėms (violetiniai) arba mėlynakėms (rudi). Turėtų būti labai pigmentuoti, sprendžiant pagal foto. Aišku, Philipsas interviu sakė, kad jis juos šlapius dėjo, į gatvę taip niekas neis, bet vis tiek turbūt nebliedni
Ir lakai įdomūs - man nekurie primena kultinius Chanel (raudonas - Elixir, mėlynas - Bel Argus), bet turėtų gal neprastai atrodyt - įdomu, o galima Dior laką naudoti be Dior pagrindo, su kokiu kitokiu?
Dar bus skysti šešėliai...
O čia apie visą pristatymą, ir rūbų, ir kosmetikos:
http://www.dior.com/...ar-fashion-show
Ir matėt, jis dažė modelių abi rankas skirtingom spalvom - viena ranka chaki, kita bordo, viena mėlyna, kita juoda... Kažin, gatvėj tai prigis?
Man tas juodas lakas patink
O jau ruduo! I tuos kur sakei melynakems as atkreipiau demesi, bet man tos melynos spalvos galetu nedet, nes neturesiu kur jos tokios ryskios naudot
Nu gal nebent kaip pravedimas prie virsutiniu blakstienu linijos sueitu prie mano dabar megstamo tamsiai melyno tuso, bet vistiek ryskoka, galetu tada but tamsesne. Ir siaip, apskritai as galvoju kodel tokias ryskias melynas deda i melynakiu paletes, juk jos rizikuoja savo akiu spalva padaryti apsiblaususia ir pilka, vienetams melynakiu tokie tinkami mano galva, ir toms pacioms kur su linzem. Jau geriau tada zalia.
O zaliakems kaip tik gerai gali but, ju akys dar zalesnes prie tokios melynos pasidarytu. As sukeisciau vietomis abieju paleciu zalia ir melyna spalvas.
Nu bet ir pridazytos tos manekenes.
As tik kelinta karta stebiuosi, kodel jie per tuos pristatymus dazo ne su profesionaliais sepeteliais o su kempinelem kur dezutej, skirtom paprastam vartotojui? Musiskes perkasi specialius sepetelius kad dazytusi kaip profesionales, o profesionalai su kempinelem dazo?
Ar ten ne visazistas daze?
Rubu pristatyma veliau reiks paziuret.
Mane sudomino antakiu piestukai, patinka tokie kur turi ta galiuka pasukavimui, idomu kaip atspalviai.
Lakai idomus.
Galima laisvai ir be Dior pagrindo naudot. Skirtingos rankos, nu sunku pasakyt, gal labiau prigytu, jei pvz. bevardzius lakuotu su kitos rankos spalva, bent as taip sau daryciau.
Tas lakas man atrodo ne juodas o tamsiai tamsiai melynas yra.