Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausios makiažo tendencijos

QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 09, 22:41)
amen smile.gif akcentas dabar ant visokių mandrų pakuočių, kotų, vingrybių ir pan. Dažniausiai fignia.

O jei ir ne fignia, tai kiek jų gali reikėt tos pat paskirties...
Atsakyti
As dar prisimenu kad pas Chanel buvo lakas pavadinimu Jade, irgi kultinis buvo, man jis grazus, galetu pakartot smile.gif

user posted image

Jo pedomis Catrice sukure laka "Sold Out For Ever", biggrin.gif jo irgi nebera jau. Catrice apskritai pastebejau megejai kopijuot sugalvodami gana tiesmukus pavadinimus su nuoroda i tai. Pvz. kai Chanel isejo lakas pavadinimu "Black Pearl" tai Catrice sukure analogiska spalva, pavadine ja "Captain Sparrow's Boat". biggrin.gif

O beja Dioras sios vasaros kolekcijoj geltona laka isleido, matet? bigsmile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 24 birželio 2015 - 11:00
Kodėl tik dabar pamačiau tą "captains Sparrow's boat"? Sėdžiu dabar, žvengiu biggrin.gif

Nu jo, Dioras išleido, bet realiai nemačiau nieko lakuojant, kažin, jis populiarus? Gal Peteris Philipsas pasiėmė iš Chanel savo "mimozą" biggrin.gif Bet kad jau nebe naujena, galas žino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 08 04, 21:49)
Dioras išleido, bet realiai nemačiau nieko lakuojant, kažin, jis populiarus?

Nu jo, nera daug nuotrauku internete, gal isties nera populiarus.
O tave kas nors uzkabino is Dior sios vasaros kosmetikos? smile.gif Dorai nepaziurejau kas ten gero buvo? blush2.gif
Papildyta:

Va, radau si bei ta - seseliai ir skaistalai:

user posted image

Atsakyti
Aš žiūrėjau, bet neužkabino. Pateikimas gražus tikrai, spalvytė tų skaistalų abiejų variantų tikriausiai labai gera, bet kiek skaistalų gali žmogus turėt? biggrin.gif Šešėliai vėlgi. Kas neturi, gal nieko, bet kas tokių neturi? biggrin.gif

Čia štai Dioras 2015-16 ruduo/žiema, sukurta Peterio Philipso madų šou, bet jaučiu, bus pardavime.

user posted image

user posted image

Man atrodo, kas panašių spalvų neturi, tai turėtų būt labai neprastas variantas žaliaakėms (violetiniai) arba mėlynakėms (rudi). Turėtų būti labai pigmentuoti, sprendžiant pagal foto. Aišku, Philipsas interviu sakė, kad jis juos šlapius dėjo, į gatvę taip niekas neis, bet vis tiek turbūt nebliedni biggrin.gif

Ir lakai įdomūs - man nekurie primena kultinius Chanel (raudonas - Elixir, mėlynas - Bel Argus), bet turėtų gal neprastai atrodyt - įdomu, o galima Dior laką naudoti be Dior pagrindo, su kokiu kitokiu?
user posted image

Dar bus skysti šešėliai... Įdomu iš tiesų. Čia va rusų kalba smulkiau, bet galima pažiūrėt paveiksliukus biggrin.gif
http://true-lady.ru/news/1840

O čia apie visą pristatymą, ir rūbų, ir kosmetikos:
http://www.dior.com/...ar-fashion-show

Ir matėt, jis dažė modelių abi rankas skirtingom spalvom - viena ranka chaki, kita bordo, viena mėlyna, kita juoda... Kažin, gatvėj tai prigis?

Man tas juodas lakas patink smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 12 rugpjūčio 2015 - 21:47
QUOTE(Noa @ 2015 08 12, 22:23)
Čia štai Dioras 2015-16 ruduo/žiema

Man atrodo, kas panašių spalvų neturi, tai turėtų būt labai neprastas variantas žaliaakėms (violetiniai) arba mėlynakėms (rudi). Turėtų būti labai pigmentuoti, sprendžiant pagal foto. Aišku, Philipsas interviu sakė, kad jis juos šlapius dėjo, į gatvę taip niekas neis, bet vis tiek turbūt nebliedni biggrin.gif

Ir lakai įdomūs - man nekurie primena kultinius Chanel (raudonas - Elixir, mėlynas - Bel Argus), bet turėtų gal neprastai atrodyt - įdomu, o galima Dior laką naudoti be Dior pagrindo, su kokiu kitokiu?

Dar bus skysti šešėliai...

O čia apie visą pristatymą, ir rūbų, ir kosmetikos:
http://www.dior.com/...ar-fashion-show

Ir matėt, jis dažė modelių abi rankas skirtingom spalvom - viena ranka chaki, kita bordo, viena mėlyna, kita juoda... Kažin, gatvėj tai prigis?

Man tas juodas lakas patink smile.gif

O jau ruduo! I tuos kur sakei melynakems as atkreipiau demesi, bet man tos melynos spalvos galetu nedet, nes neturesiu kur jos tokios ryskios naudot blush2.gif Nu gal nebent kaip pravedimas prie virsutiniu blakstienu linijos sueitu prie mano dabar megstamo tamsiai melyno tuso, bet vistiek ryskoka, galetu tada but tamsesne. Ir siaip, apskritai as galvoju kodel tokias ryskias melynas deda i melynakiu paletes, juk jos rizikuoja savo akiu spalva padaryti apsiblaususia ir pilka, vienetams melynakiu tokie tinkami mano galva, ir toms pacioms kur su linzem. Jau geriau tada zalia. unsure.gif O zaliakems kaip tik gerai gali but, ju akys dar zalesnes prie tokios melynos pasidarytu. As sukeisciau vietomis abieju paleciu zalia ir melyna spalvas. tongue.gif
Nu bet ir pridazytos tos manekenes. biggrin.gif As tik kelinta karta stebiuosi, kodel jie per tuos pristatymus dazo ne su profesionaliais sepeteliais o su kempinelem kur dezutej, skirtom paprastam vartotojui? Musiskes perkasi specialius sepetelius kad dazytusi kaip profesionales, o profesionalai su kempinelem dazo? biggrin.gif Ar ten ne visazistas daze?
Rubu pristatyma veliau reiks paziuret.
Mane sudomino antakiu piestukai, patinka tokie kur turi ta galiuka pasukavimui, idomu kaip atspalviai.
Lakai idomus. ax.gif Galima laisvai ir be Dior pagrindo naudot. Skirtingos rankos, nu sunku pasakyt, gal labiau prigytu, jei pvz. bevardzius lakuotu su kitos rankos spalva, bent as taip sau daryciau. smile.gif
Tas lakas man atrodo ne juodas o tamsiai tamsiai melynas yra. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 13 rugpjūčio 2015 - 11:30
Dėl lako - velnias žino, jo pavadinimas Black out, aš irgi kažkokį mėlynumą įžiūriu, dėl to jis man ir patinka. Jei būtų juodas grynai, tai ką aš žinau, yra gi tokių nagų lakų jau sočiai, kiekvienas gotas turi po 10, tai kas čia būtų naujo? biggrin.gif

Nors va čia jis man atrodo visai juodas. tai tada nežinau, ar noriu... http://www.escentual.../diormakeup280/

Dėl spalvų... O galas žino. Gi ne visada mėlyna mėlyną užgožia. Sykiais būna, kai tą vos vos melsvą greta esanti ryškesnė mėlyna "ištraukia", ir abi pasidaro mėlynesnės, kaip jūroj kokioj, kur realiai spalvų daug, o bendras vaizdas - mėlyna? Na Viduržemio kokia, ne Baltijos biggrin.gif Gal čia tas ir turėta omeny? Ypač jei ji naudojama detalėms, kokiam viršutiniam ar apatiniam vokui pravesti, o kiti šešėliai - tokie šilti rudi?

Man atrodo, kad kai jie dažo 100 manekenių, tai nieko ten tokio labai kažko nesiekia, tik kad gerai atrodytų iš toli. Jei daro makijažą kokiai vienai babcei, gal tada dažo kruopščiau. O šiaip gi jie ten kažkaip labai paprastai sukasi, ir priemonių naudoja nedaug... Tai ir nepersistengia?

Ai man tie Dior rūbai kažkaip paskutiniu metu neužveža. Dioro dvasia gal kažkiek išlaikoma, ir tiek... Chanel madų pristatymai mano suvokimu daug geresni, diedukas Lagerfeldas jaunam Rafui Simonsui krauna į kailį taip, kad žiūrėt graudu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 08 12, 22:23)

O ko gi ne? Dar spalvos sąlyginai prislopintos. aš prieš kelis metus taip vasarą puošiausi: viena ranka lakuota tokia fuksija ryškia, kita ryškiai žydra spalva, nes kažkaip prikolna buvo. atsiorado tokių, kurie 4 dieną tik pastebėjo, kad nagai skirtingai lakuoti. Žodžiu, galima žaist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2015 09 09, 15:21)
O ko gi ne? Dar spalvos sąlyginai prislopintos. aš prieš kelis metus taip vasarą puošiausi: viena ranka lakuota tokia fuksija ryškia, kita ryškiai žydra spalva, nes kažkaip prikolna buvo. atsiorado tokių, kurie 4 dieną tik pastebėjo, kad nagai skirtingai lakuoti. Žodžiu, galima žaist biggrin.gif

Man irgi kuo toliau, tuo gražiau atrodo biggrin.gif

O ir tuos konkrečius lakus būtų malonu natūroj pažiūrėt, bet pas mus jų nėr. Kažkaip LT naujas kolekcijas veža kažkokie glušiai - visas pasaulis gauna rugpjūčio pradžioj, o pas mus dar kad rugsėjo vidury būtų... Niekaip šito nesuvokiu, ar jie mano, kad jei rudens kolekciją atveši spalį, tai vis tiek dar bus gerai, nes ruduo gi? O nė fig, jau seniai visi bus tokias spalvas iš kitų gamintojų susipirkę... Juk nėra jos egzotiškos, taip pažiūrėjus. Ir Chanel šiemet mėlynos, ir net tokie nagų lakų gamintojai kaip Opi, Essie mėlynas rudeniui paleido. Ir anksčiau yra buvę... Ko jau mes čia nematėm, juodos nematėm ar mėlynos perlamutrinės?

Rugpjūtį tikrai būčiau pirkus, vien iš pagarbos Filipso žilam, tai yra, kažkokiam tamsiai rudam plaukui biggrin.gif Mane buvo pagavęs įkvėpimas. O dabar ką? Dabar jau praėjo. Sėdžiu mėlynais nagais biggrin.gif Gal būtų geriau Dioro, bet kad jo nėr, tai ir bala nematė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 09 rugsėjo 2015 - 15:45
QUOTE(Noa @ 2015 09 09, 16:42)
Man irgi kuo toliau, tuo gražiau atrodo biggrin.gif

O ir tuos konkrečius lakus būtų malonu natūroj pažiūrėt, bet pas mus jų nėr. Kažkaip LT naujas  kolekcijas veža kažkokie glušiai - visas pasaulis gauna rugpjūčio pradžioj, o pas mus dar kad rugsėjo vidury būtų... Niekaip šito nesuvokiu, ar jie mano, kad jei rudens kolekciją atveši spalį, tai vis tiek dar bus gerai, nes ruduo gi? O nė fig, jau seniai visi bus tokias spalvas iš kitų gamintojų susipirkę... Juk nėra jos egzotiškos, taip pažiūrėjus. Ir Chanel šiemet mėlynos, ir net tokie nagų lakų gamintojai kaip Opi, Essie mėlynas rudeniui paleido. Ir anksčiau yra buvę... Ko jau mes čia nematėm, juodos nematėm ar mėlynos perlamutrinės?

Rugpjūtį tikrai būčiau pirkus, vien iš pagarbos Filipso žilam, tai yra, kažkokiam tamsiai rudam plaukui biggrin.gif Mane buvo pagavęs įkvėpimas. O dabar ką? Dabar jau praėjo. Sėdžiu mėlynais nagais biggrin.gif Gal būtų geriau Dioro, bet kad jo nėr, tai ir bala nematė...

Su kosmetikom tai ne vien kolekcijas glušiai veža ir nebe pirmus metus, užtekdavo pasižiūrėt į krempudrų stenduose siūlomas spalvas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2015 09 09, 17:22)
Su kosmetikom tai ne vien kolekcijas glušiai veža ir nebe pirmus metus, užtekdavo pasižiūrėt į krempudrų stenduose siūlomas spalvas biggrin.gif

Nebe pirmus metus, bet aš vis tikiuosi, kad jie vieną kartą supras, kad gyvenam ES, ne Mongolijos stepėse, turim internetą, žinom, kada tos naujos kolekcijos išeina ir matom, kiek vėluoja!
Ir jeigu jie vėluoja, tai galim nusipirkt iš to paties escentual! Ir mieliau pirktume natūroj, pažiūrėję, bet kad jie nesuteikia galimybės! Užtai perkam escentual, mokam pigiau, ir paskui jie rauda, kad va, atvežė naują kolekciją, ir niekas neperka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O tai kaip pirkt, kad naujos kolekcijos nagų lakai iš Dioro rūpi tik maniakams, būtent šitiems, kurie seka kolekcijas. O visiems tiems, kurie neseka, tai visiškai pofigu, jie nueina ir nusiperka sau opi, orly arba aplamai flormar už eurą, ir lakuojasi sau patenkinti.
Atsakyti
Fall/ Winter 2015-2016 Makeup Trends

1: Barely There Makeup and Looking Totally Natural
user posted image

2: Swooping Cat Eyes
user posted image

3: The Twiggy Makeup Look of the 1960s
user posted image

4: Taking Sultry to New Heights with Smoky Eyes
user posted image
user posted image

5: Working that Liner
user posted image
user posted image

6: Extremely Red Lips
user posted image
user posted image
Papildyta:
7: Berry Colored Lips
user posted image

8: Lips in the Nude
user posted image

9: Ombre Lips
user posted image

10: Morning-After Makeup Look
user posted image

11: Exotic Rainbow Eye Makeup
user posted image

12: Artistic Brush Strokes
user posted image

13: Bold and Blue is the Eye Makeup
user posted image

14: Minimalist ‘90s Makeup Look
user posted image
Papildyta:
15: Simplest of Eye Shadows
user posted image

16: Lots of Sparkles
user posted image
user posted image

17: The Dewy Look
user posted image

18: Graphic Eye Makeup
user posted image

19: Keeping to the Waterline
user posted image

20: Smudges of Gray
user posted image

21: Fresh Skin
user posted image

22: Creating a Canvas out of Your Face
user posted image

Papildyta:
23: Black Magic Lips
user posted image
user posted image

24: Positively Pink Lips
user posted image

25: Touching Up the Lower Lids
user posted image

26: Extended Brows on the Set
user posted image

27: The Return of Lip Gloss
user posted image

28: Boyish or Shaded in Brows
user posted image

(Saltinis: http://www.fashionis...-makeup-trends/ )
user posted image
Atsakyti