Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausios makiažo tendencijos

QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 11:42)
Ai kad čia jau ne makijažas, o žaidimai biggrin.gif
Apatinei vidinei linijai? Tai aš įsivaizduoju, priklauso nuo to, ką daryt nori. Jei nori didint akis, tada baltą (Krygina aplamai rausvą rekomenduoja, bet tokį vos vos). Jei nori akcentuot apatinį voką ir tept ne tik ant waterlinijos arba išvis ne ant jos, tada galima žydrą, tiktai ryškiau biggrin.gif

Nenustebsiu jai po penkių metų pilni pigios kosmetikos lariokai bus tų dirbtinų klijuojamų pravedimų, gi koks vargas paauglei prasivest tiesiai, o čia užsiklijavai ir eini. Žiūrėk bus dar madingesnės nei dirbtiniai nagai smile.gif .
Tai neapsiprendžiu... va galvoju baltas ir prie grafiškų juodų pravedimų viršuje gerai, akis didinant... ir prie smokey gerai, kad akys tokios "į viršų užverstos" atrodytų. O žydras labai spalviškai gerai akis paryškina, mėgau aš taip paauglystėj... tik va kaip ten su tendensijom g.gif ? Ar nebūsiu aš kaip kokia be tendencijų tiesiog baba nukvakus blush2.gif
Atsakyti
Kad man atrodo, ir tas, ir anas variantas kaip ir klasika, sakyčiau. Žydras - vasarai klasika. Šiemet aš išvis nepastebėjau makijažuose kažkokio tokio mados žvygsmo, apart tų klijuojamų juostelių ir antakių. Kaip tik, sakyčiau, špakliaus sumažėjo biggrin.gif O taip tai ant podiumų ėjo arba labai natūralūs variantai, arba jau visiškos praktiškai nepritaikomos šizovastys...

Nors kažkas ir su tuo turkiu dažėsi. Tikrai mačiau. Aha, taip, Elie Saab visos manekenės buvo tokios smile.gif https://www.google.l...p...52F;386;580

Iš arčiau:
http://makeupforlife...pring-2015.html

Žėk, ką vogute kaip makijažo trendus rodo:
http://www.vogue.co....alk-hair-makeup

O čia harpers bazaar: http://www.harpersba...-2015/?slide=45

O, čia ir tas Saab iš arčiau yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 kovo 2015 - 11:30
QUOTE(Noa @ 2015 03 04, 18:11)
Šūds ten, o ne turėjimas biggrin.gif Jei katinas be kailio, tai ir blakstienų nėr - nors ūsai ar antakiai yr 

Noa nesupranti esmės. Čia svarbu išorinio kampučio akcentavimas, forma. Linzės kuriamos primenančios katės akis.

Mano manymu, tai nebe tendencija. Tai klasika.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 12:28)
Kad man atrodo, ir tas, ir anas variantas kaip ir klasika, sakyčiau. Žydras - vasarai klasika. Šiemet aš išvis nepastebėjau makijažuose kažkokio tokio mados žvygsmo, apart tų klijuojamų juostelių ir antakių. Kaip tik, sakyčiau, špakliaus sumažėjo biggrin.gif O taip tai ant podiumų ėjo arba labai natūralūs variantai, arba jau visiškos praktiškai nepritaikomos šizovastys...

Tai tuose puslapiuose ir perisižiūrėjau. Galvoju jo... kasdien esu labai madinga, nes nesidažau, aišku geriau jai pasidažyčiau, kaip nedažyta, bet nemoku. Dar va pravesiu akis - ir psio, pati madingiausia jau biggrin.gif . Paskui kažkaip dašuto, kad man jau ... seniai ne aštuoniolika, ir kad gal nepadoru. Man atrodo tos tendencijos 40-ties nelabai tinka
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 03 05, 14:50)
Noa nesupranti esmės. Čia svarbu išorinio kampučio akcentavimas, forma. Linzės kuriamos primenančios katės akis.

Va linzes kaip katės akis tai aš suprantu biggrin.gif Bet blakstienų tušo - niekaip lotuliukas.gif

Kačių akys nepasižymi kažkokiais ypatingais išoriniais ar vidiniais kampučiais. Jos pasižymi tik naglumu ir prisistatymu į vietą, kai namie kas atkimšinėja tuno skarbonkę biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2015 03 05, 15:05)
Tai tuose puslapiuose ir perisižiūrėjau. Galvoju jo... kasdien esu labai madinga, nes nesidažau, aišku geriau jai pasidažyčiau, kaip nedažyta, bet nemoku. Dar va pravesiu akis - ir psio, pati madingiausia jau biggrin.gif . Paskui kažkaip dašuto, kad man jau ... seniai ne aštuoniolika, ir kad gal nepadoru. Man atrodo tos tendencijos 40-ties nelabai tinka

g.gif O tai kas tada tinka po 40, perpešioti antakiai ir baltas lūpdažis? biggrin.gif Juolab, keturiasdešimtmetė keturiasdešimtmetei nelygu. Nepastebėjai, kad gatvėje baisiai mažai keturiasdešimtmečių? Nes gerai prisižiūrėję jos atrodo kaip 30ties, o neprisižiūrėję - kaip 50ties lotuliukas.gif

Taigi ten nieko tokio labai kažko, tiesiog dėmesiukas į antakius ir nepersūdom su bronzeriais... Tai kas čia gali netikt. Ai, nu va, dar tipo baisiai madoj ta "marsala" spalva, nors Zaroj jau tos spalvos šmutkes išparduoda, tai gal ne nuo vakar ji madoj biggrin.gif Bet visi rėkia, kad metų spalva. Tai gal čia bus tavo norima tendencija, štai, makijažas:

http://www.escentual...-the-year-look/

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 kovo 2015 - 14:25
QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 15:22)
g.gif O tai kas tada tinka po 40, perpešioti antakiai ir baltas lūpdažis? biggrin.gif Juolab, keturiasdešimtmetė keturiasdešimtmetei nelygu. Nepastebėjai, kad gatvėje baisiai mažai keturiasdešimtmečių? Nes gerai prisižiūrėję jos atrodo kaip 30ties, o neprisižiūrėję - kaip 50ties lotuliukas.gif

Taigi ten nieko tokio labai kažko, tiesiog dėmesiukas į antakius ir nepersūdom su bronzeriais... Tai kas čia gali netikt. Ai, nu va, dar tipo baisiai madoj ta "marsala" spalva, nors Zaroj jau tos spalvos šmutkes išparduoda, tai gal ne nuo vakar ji madoj biggrin.gif Bet visi rėkia, kad metų spalva. Tai gal čia bus tavo norima tendencija, štai, makijažas:

tendencija virš 40 - maskuojam laiko ženklus. Tai gaunas nudinis makiažas... daug vargo ir jokios improvizacijos. Žiauriai nuobodu, ir mada net nereik domėtis, tik kuris šešėlis geriau laiko.

Ta prasme dėmesiukas į antakius - kiek pasišukuojam lotuliukas.gif

Škias dėkui, ji prie man labiausiai netinkančių spalvų ne tik makiaže, bet ir garderobe.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 03 05, 16:00)
tendencija virš 40 - maskuojam laiko ženklus. Tai gaunas nudinis makiažas... daug vargo ir jokios improvizacijos. Žiauriai nuobodu, ir mada net nereik domėtis, tik kuris šešėlis geriau laiko.

Ta prasme dėmesiukas į antakius - kiek pasišukuojam lotuliukas.gif

Škias dėkui, ji prie man labiausiai netinkančių spalvų ne tik makiaže, bet ir garderobe.

Į sveikatukę lotuliukas.gif
Nors visumoj ji, kaip suvokiu, nėr tokia "nepastumiama" spalva, kad vat tokia ir basta, ir ne kitokia. Jinai tokia varijuojama, manau, pilvą prapjovus, natūraliai tokių spalvų rastum. O jei yra organizme, tai ar gali labai netikt?

Tai ko tu, motin, ant galo nori? Čia yra didelė tendencija - atsiaugint antakius, juos pasitvarkyt taip, kad apačioj būtų lygu, o viršus - kaip prapešiotas, nusivalyt špakliaus perteklių, plius marsala spalva.
user posted image
Kad tau tos tendencijos nepatinka, tai ką dabar daryt? biggrin.gif

Tada reikėjo klaust pernai. Būčiau tau parodžius šitai. Peter Philips, ne koks bobausis jas dažė:
http://www.vogue.co..../gallery/973791
O 2013 jis pats netgi taip darė, ir čia ne kažkas iš šou, o vasaros kolekcija, Kristianoj nusipirkt buvo galima biggrin.gif
http://www.vogue.co..../gallery/980368
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 kovo 2015 - 21:56
QUOTE(bytte @ 2015 03 05, 09:26)
tos pastelinės tai klijuojamos:
Christian Dior Spring 2015 - Laser cut fabric eye strips

Aš galvoju apatinei vidinei linijai baltą arba žydrą imt g.gif Dėl aliejaus dvejoju, kažkaip baisiai nemėgstu nieko ant lūpų tept... Nu gal šitas malonus, jai deda į wishlistus g.gif

man tai i akis krito, kad Jusu duotoj nuotraukoj, ant abieju modelių kairių akių matyt kad tu lipdukų kampai atšokę, neprilipę, tai as jau isivaizduoju kad jie ir nukrist gali jei riebesnis vokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 22:50)
Tai ko tu, motin, ant galo nori? Čia yra didelė tendencija - atsiaugint antakius, juos pasitvarkyt taip, kad apačioj būtų lygu, o viršus - kaip prapešiotas, nusivalyt špakliaus perteklių, plius marsala spalva.
Kad tau tos tendencijos nepatinka, tai ką dabar daryt? biggrin.gif

tai antakius jau senokai atsiauginau, ale jie pas mane viršuje lygus, o apačioje kampas toks tik kaip prapešiotas... ir per ploni. Dukra apšvietė, kad reik klijuot, sakė, kažkokius plaušelius, bet gal apseisiu.
Nu kokis perteklius, kad aš natural kasdienai propoguoju, tendencijos man patinka, ale pasirodo netinka... išsipiešiau su žydra (panaudojau turimus skystus šešėlius eksperimentui) nu prie tokio va nudinio varianto, MB klausiu kaip tau mano naujas įvaizdis... sako, velniams išsidažei kaip niolikinė, iškart matos kad sena lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 03 06, 15:03)
tai antakius jau senokai atsiauginau, ale jie pas mane viršuje lygus, o apačioje kampas toks tik kaip prapešiotas... ir per ploni. Dukra apšvietė, kad reik klijuot, sakė, kažkokius plaušelius, bet gal apseisiu.

Šiaip per ploni antakiai gerai pataisomi juos elementariai nudažant, kaip kad kirpyklose seniau dažydavo, o ir dabar gal babytės eina - nes aplinkui antakius paprastai yra visokių baltų plaukelių, tai juos dažai irgi ima. Nusivalai - o ten plaukų daugiau smile.gif
Arba pieštukai visokie dar yra, šešėliai tam reikalui. O vat klijuojamų plaušelių neregėjau, kas tai? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 15:22)
Kačių akys nepasižymi kažkokiais ypatingais išoriniais ar vidiniais kampučiais. Jos pasižymi tik naglumu ir prisistatymu į vietą, kai namie kas atkimšinėja tuno skarbonkę biggrin.gif 

teisingiausia mintis visoje temoje lotuliukas.gif ačiū, mokate ūpą pakelti 4u.gif
Atsakyti
Chanel kolekcijos (net trys) 2015 vasarai:

Collection Mediterranee

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Lumiere d’Ete Bronzing Powder (Limited Edition)

Soleil Tan de Chanel Sheer Illuminating Fluid
user posted image

Stylo Eyeshadow Fresh Effect Eyeshadow (Limited Edition)
107 Campanule
117 Azulejo
127 Laurier Rose
137 Olivine
147 Caroube

Stylo Yeux Waterproof Longlasting Eyeliner
997 Orchidee

user posted image

Le Volume de Chanel Waterproof Mascara
Noir / Black
Brun / Brown
user posted image

Rouge Coco Baume Hydrating Conditioning Lip Balm
user posted image

Glossimer Levres Scintillantes
447 Rose Paradis
457 Allegria (limited edition)

Rouge Coco Shine
477 Reveuse
487 Amorosa (limited edition)
497 Intrepide
507 Insoumise

user posted image

Papildyta:

Le Vernis
697 Terrana – chocolate brown with pink shimmers (Limited Edition)
707 Méditerranée – pure, deep ocean blue
717 Coquelicot – luminous vermilion red
727 Lavanda – intense vivid violet
user posted image

Lakai ant nagu: http://www.alllacque...hes-review.html

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image