QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 11:42)
Ai kad čia jau ne makijažas, o žaidimai
Apatinei vidinei linijai? Tai aš įsivaizduoju, priklauso nuo to, ką daryt nori. Jei nori didint akis, tada baltą (Krygina aplamai rausvą rekomenduoja, bet tokį vos vos). Jei nori akcentuot apatinį voką ir tept ne tik ant waterlinijos arba išvis ne ant jos, tada galima žydrą, tiktai ryškiau
Apatinei vidinei linijai? Tai aš įsivaizduoju, priklauso nuo to, ką daryt nori. Jei nori didint akis, tada baltą (Krygina aplamai rausvą rekomenduoja, bet tokį vos vos). Jei nori akcentuot apatinį voką ir tept ne tik ant waterlinijos arba išvis ne ant jos, tada galima žydrą, tiktai ryškiau
Nenustebsiu jai po penkių metų pilni pigios kosmetikos lariokai bus tų dirbtinų klijuojamų pravedimų, gi koks vargas paauglei prasivest tiesiai, o čia užsiklijavai ir eini. Žiūrėk bus dar madingesnės nei dirbtiniai nagai .
Tai neapsiprendžiu... va galvoju baltas ir prie grafiškų juodų pravedimų viršuje gerai, akis didinant... ir prie smokey gerai, kad akys tokios "į viršų užverstos" atrodytų. O žydras labai spalviškai gerai akis paryškina, mėgau aš taip paauglystėj... tik va kaip ten su tendensijom ? Ar nebūsiu aš kaip kokia be tendencijų tiesiog baba nukvakus