Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausios makiažo tendencijos

Visai logiška, kad po priauginamų nagų ateina trumpi, o po priklijuojamų blakstienų - mažos. Nes visą laiką prisiaugindamos nagus ar blakstienas, mados ikonos po kurio laiko lieka be jų biggrin.gif O visi kiti arba mėgdžioja, arba yra toj pačioj situacijoj biggrin.gif

Ateina į madą katės žvilgsnis. Katės, kaip žinia, neturi blakstienų išvis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 04, 16:02)
Katės, kaip žinia, neturi blakstienų išvis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Turi ir katės ir katinai. Prie akies išorinio kampučio būna ilgesnis kailiukas.
user posted image

Cat Lagerfeld advertise false eyelashes
user posted image

Dar 2015 pavasario katinų ir kitų gyvūnų
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
visos foto iš interneto
Atsakyti
"minimalistinį makiažą pagyvinti spalvinga akių kontūro linija ar šiemet itin madingais rožiniais ar uogų spalvos lūpų dažais."

http://www.cosmopoli...4#ixzz3TQjRIqjg

o man atrodo kad seniai tas madoje buvo, bet ne taip seniai kad ratu grįžtu, nes dar "vaikšto" po neta variantai kaip dažytis akis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 03 04, 17:24)
Turi ir katės ir katinai. Prie akies išorinio kampučio būna ilgesnis kailiukas.

Šūds ten, o ne turėjimas biggrin.gif Jei katinas be kailio, tai ir blakstienų nėr - nors ūsai ar antakiai yr biggrin.gif Va šunys tau tikrai turi, tikras, kaip žmonių:
user posted image
Bet kodėl niekada niekas nereklamuoja "su šiuo tušu jūsų blakstienos bus kaip tikros kalės" lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2015 03 04, 18:16)
"minimalistinį makiažą pagyvinti spalvinga akių kontūro linija ar šiemet itin madingais rožiniais ar uogų spalvos lūpų dažais."

http://www.cosmopoli...4#ixzz3TQjRIqjg

o man atrodo kad seniai tas madoje buvo, bet ne taip seniai kad ratu grįžtu, nes dar "vaikšto" po neta variantai kaip dažytis akis g.gif

Tai kad Dioras jau pernai vasarai siūlė riūžavas provodkes, kiek pamenu, tai pernai ir nustebo visi, nes buvo naujiena. Atsilikęs tas Cosmopolitan nuo gyvenimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 04, 19:11)
Tai kad Dioras jau pernai vasarai siūlė riūžavas provodkes, kiek pamenu, tai pernai ir nustebo visi, nes buvo naujiena. Atsilikęs tas Cosmopolitan nuo gyvenimo schmoll.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif ir ne tik cosmo, paskaitai delfi ar ka panasaus, gali apsiverkti is juoko... naujienos vadinasi... lotuliukas.gif copy paste is praeitu metu straipsniu...
Atsakyti
QUOTE(stirnike @ 2015 03 04, 20:48)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif ir ne tik cosmo, paskaitai delfi ar ka panasaus, gali apsiverkti is juoko... naujienos vadinasi... lotuliukas.gif copy paste is praeitu metu straipsniu...

Dar kad ne užpereitų, garbės žodis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stirnike @ 2015 03 04, 19:48)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif ir ne tik cosmo, paskaitai delfi ar ka panasaus, gali apsiverkti is juoko... naujienos vadinasi... lotuliukas.gif copy paste is praeitu metu straipsniu...

QUOTE(Noa @ 2015 03 04, 21:35)

+2 doh.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oriole: 05 kovo 2015 - 01:24
QUOTE(Malena @ 2015 03 03, 23:22)
Collistar mačiau graži kolekcija, gaivi ir žaismiga smile.gif

Parodyk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 03 04, 22:35)

Tai ieškot man pieštuko pravedimui ar jau nebe? O tai vat kažkaip... vis sergu sergu, reik pasveikimui nusipirkt kažką... vat galvoju pieštukas labai padėtų pasveikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 03 05, 10:22)
Tai ieškot man pieštuko pravedimui ar jau nebe? O tai vat kažkaip... vis sergu sergu, reik pasveikimui nusipirkt kažką... vat galvoju pieštukas labai padėtų pasveikt g.gif

Rūžavas? Tai kad krienas žino. Pirk pasveikimui tą Clarins lūpų aliejų, kiek mačiau, visos blogerės ir celebritės jį į wishlistus deda. Geltoną kažkodėl biggrin.gif

Collistar tai gal šita:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ai manęs kažkaip neužvežė, nebent gal natūroj gražiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 kovo 2015 - 09:33
QUOTE(Noa @ 2015 03 05, 10:32)
Rūžavas? Tai kad krienas žino. Pirk pasveikimui tą Clarins lūpų aliejų, kiek mačiau, visos blogerės ir celebritės jį į wishlistus deda. Geltoną kažkodėl biggrin.gif

tos pastelinės tai klijuojamos:
Christian Dior Spring 2015 - Laser cut fabric eye strips
user posted image

Aš galvoju apatinei vidinei linijai baltą arba žydrą imt g.gif Dėl aliejaus dvejoju, kažkaip baisiai nemėgstu nieko ant lūpų tept... Nu gal šitas malonus, jai deda į wishlistus g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2015 03 05, 11:26)
tos pastelinės tai klijuojamos:
Aš galvoju apatinei vidinei linijai baltą arba žydrą imt g.gif Dėl aliejaus dvejoju, kažkaip baisiai nemėgstu nieko ant lūpų tept... Nu gal šitas malonus, jai deda į wishlistus g.gif

Ai kad čia jau ne makijažas, o žaidimai biggrin.gif

Apatinei vidinei linijai? Tai aš įsivaizduoju, priklauso nuo to, ką daryt nori. Jei nori didint akis, tada baltą (Krygina aplamai rausvą rekomenduoja, bet tokį vos vos). Jei nori akcentuot apatinį voką ir tept ne tik ant waterlinijos arba išvis ne ant jos, tada galima žydrą, tiktai ryškiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 05 kovo 2015 - 10:43