Tas tai gerai, bet kažkaip viskas lyg ir matyta... Atrodo, kad jie ilgai mąstė apie chanel summer 2011 ir 2013, ir jau ką atsiminė, tą pakartojo Va, tik violetinę įsriegė, ir jau patenkinti
O kita vertus, ką čia naujo besugalvosi, visi koralines vasarai siūlo, o kada jas siūlyt, negi žiemą, kai visi blizgučių reikalauja
Ką jie čia su tuo geltonu laku dabar sugalvojo, kai pasaulis 2011 rėkė, kad nesąmonė, 2012tais visi kas gyvas geltonus lakus išleido, 2013tais net atsilikę nuo mados taip lakavosi, o paskui jau visi užmiršo
Bet kiek pamenu, visi geltoni lakai buvo tragiško dengimo. Gal šitie laukė, kol formulę ištobulins
QUOTE(Noa @ 2015 03 02, 11:41)
Tas tai gerai, bet kažkaip viskas lyg ir matyta... Atrodo, kad jie ilgai mąstė apie chanel summer 2011 ir 2013, ir jau ką atsiminė, tą pakartojo Va, tik violetinę įsriegė, ir jau patenkinti
O kita vertus, ką čia naujo besugalvosi, visi koralines vasarai siūlo, o kada jas siūlyt, negi žiemą, kai visi blizgučių reikalauja
Tai jau taip, kartojasi jie laikas nuo laiko... bet, siaip ar taip vasarine klasika. Is esmes si kolekcija man patinka.
Clarins Garden Escape Makeup Collection, Spring 2015
6 Colour Eye Palette
Crayon Khol Eye Pencil
09 Intense Green
Blush Prodige, 08 Sweet Rose
Instant Light Lip Comfort Oil
01 Honey
02 Raspberry (Limited Edition)
Joli Rouge, Brilliant Sheer Shine Lipstick
22 Coral Dahlia
23 Rose Petal
Instant Light Lip Balm Perfector
01 Rose, 02 Coral, 03 My Pink, 04 Orange, 05 Red, 06 Rosewood.
6 Colour Eye Palette
Crayon Khol Eye Pencil
09 Intense Green
Blush Prodige, 08 Sweet Rose
Instant Light Lip Comfort Oil
01 Honey
02 Raspberry (Limited Edition)
Joli Rouge, Brilliant Sheer Shine Lipstick
22 Coral Dahlia
23 Rose Petal
Instant Light Lip Balm Perfector
01 Rose, 02 Coral, 03 My Pink, 04 Orange, 05 Red, 06 Rosewood.
Seseliai grozis koks, kaip tik pavasariui
Kas ten įdomu per tie lūpų aliejai? Dar tokio neregėjau!
Yves Saint Laurent Desir de Jour, Spring 2015
Palette Lumiere de Jour (limited edition, case decorated with white and pink crystals)
YSL Blush Volupte
4 Baby Doll
6 Passionee
Ombres de Jours Couture Palette Collector
Rouge Volupte Shine
28 Rose Intime
29 Ambre Indecent
La Laque Couture
58 Nuit Blanche
59 Nuit Noire
YSL Volupte Tint-in-Oil
No.1 Drive Me Copper
No.2 Oh My Gold
No.3 Undress Me
No.4 I Rose You
No.5 Cherry My Cherie
No.6 Peach Me Love
No.7 Crush me Orange
No.8 Pink About Me
Papildyta:
Aha, apskritai visa kolekcija tokia svelni, gaivi...
Jo, ne tik kunui, plaukams bet dabar ir lupoms matyt aliejai i mada ateina. Va gi ir YSL kazkoki aliejini tinta isleido.
Palette Lumiere de Jour (limited edition, case decorated with white and pink crystals)
YSL Blush Volupte
4 Baby Doll
6 Passionee
Ombres de Jours Couture Palette Collector
Rouge Volupte Shine
28 Rose Intime
29 Ambre Indecent
La Laque Couture
58 Nuit Blanche
59 Nuit Noire
YSL Volupte Tint-in-Oil
No.1 Drive Me Copper
No.2 Oh My Gold
No.3 Undress Me
No.4 I Rose You
No.5 Cherry My Cherie
No.6 Peach Me Love
No.7 Crush me Orange
No.8 Pink About Me
Papildyta:
QUOTE(oriole @ 2015 03 03, 22:43)
Seseliai grozis koks, kaip tik pavasariui
QUOTE(Noa @ 2015 03 03, 22:52)
Kas ten įdomu per tie lūpų aliejai? Dar tokio neregėjau!
Jo, ne tik kunui, plaukams bet dabar ir lupoms matyt aliejai i mada ateina. Va gi ir YSL kazkoki aliejini tinta isleido.
Collistar mačiau graži kolekcija, gaivi ir žaismiga
QUOTE(Hiver @ 2015 03 04, 00:18)
Ir dar šiemet aiškiai mada dėžutes puošti visokiais pričindalais. Dar dekupažintą kas paleistų
Aš maniau, tie blizgesiai blizga, kad tai tiesiog riebus blizgesys, o čia mat kaip, aliejus?
Čia va tie YSL nagų lakai pratestuoti. Nededu, nes foto labai didelės. Ai nežinau, į norų sąrašą netrauksiu...
http://www.colormelo...it-blanche.html
Clarins niekad į dekoratyvinę rimtai nežiūrėjau - kremai tai man jų labai patinka - bet dabar gal reiks susidomėt? Vieninteliai, kur ne taip, kaip pas visus.
Papildyta:
Manau, sau, kad dar gal Armanio kas nematė
Mano asmenine nuomone, nieko ypatingo. Nagų laką skaičiau peikiant. Šiaip vaizdas nieko, jis amžinai minimalistas, tas gal ir gerai
QUOTE(Noa @ 2015 03 04, 07:42)
Čia va tie YSL nagų lakai pratestuoti. Nededu, nes foto labai didelės. Ai nežinau, į norų sąrašą netrauksiu...
Clarins niekad į dekoratyvinę rimtai nežiūrėjau - kremai tai man jų labai patinka - bet dabar gal reiks susidomėt? Vieninteliai, kur ne taip, kaip pas visus.
Papildyta:
Papildyta:
YSL lakai, nezinau, man labiau zieminiai jie sakyciau. Dar ta balta ant juodo galima det, kaip cia:
http://i1.wp.com/omm...oire-swatch.jpg
Clarins labai populiarus tie Eclat minute:
Anksciau buvo tokiuose ipakavimuose, kaip blizgiai tubelese
Dabar padare tokiuose (jeigu as gerai supratau, vietoj tu anu), mano galva zymiai patogiau:
Jie daugiau kaip puoselejamoji lupu priemone, bet labai juos giria, nei vieno neigiamo komentaro nemaciau.
Ir Joli Rouge lupdaziai giriami. Skaistalai silkines teksturos palietus, labai smulkaus malimo, tik nezinau kaip del issilaikymo, kazkaip negirdet komentaru apie tai.
Is Armani man tas komplektas su seseliais visai mielas kompaktiskas atrodo, ten kas virsuj, pudra?
Papildyta:
Lancome pavasario kolekcija, French Innocence spring 2015
Seseliu palete, Lancome My French Palette Eyeshadow
Akiu piestukai, Lancome Khol Hypnose Waterproof
08 Vert Tuileries
09 Gris Rivoli
Blizgiai, Lancome Lip Lover
400 Rose Monceau
401 Rose Victoire
402 Rose Bagatelle
Nagu lakai, Vernis in Love
242M Rose Bagatelle
347B Rose Monceau
383M Vert Tuileries
559M Gris Rivoli
QUOTE(Hiver @ 2015 03 04, 10:43)
Clarins labai populiarus tie Eclat minute:
Dabar padare tokiuose (jeigu as gerai supratau, vietoj tu anu), mano galva zymiai patogiau:
Jie daugiau kaip puoselejamoji lupu priemone, bet labai juos giria, nei vieno neigiamo komentaro nemaciau.
šitie išspaudžiami tikrai populiarūs, ir pati esu vieną sunaudojusi, puikus, ir niekur jie nedingo, kiek žinau.
Labai domintų atsiliepimai apie clarins aliejus lūpoms ir išsukamus lip balm. Mačiau, kad douglas jau yra
Makiazo gudrybes, kurias teks pamirsti 2015-aisiais
"Dangų remiančios blakstienos dar pernai buvo itin madingos. Tiesa, drauge su naujaisiais metais grožio ekspertai dirbtines klijuojamas blakstienas ragina atidėti į šalį, o vietoje jų rinktis kokybišką blakstienų tušą."
Panasu kad priauginamu blakstienu laukia tai, kas nutiko ir su priauginamais nagais - po ju seke pabreztinai trumpu nagu mada, o priauginimas ir dabar islikes, bet ji darosi tos kurioms tikrai reikia, o ne visos is eiles, kaip tada, kai mados reikalas buvo prisiaugint nagus, ir kuo ilgesnius, kad matytusi jog jie priauginti.
Kitas straipsns, dar is praeito pavasario: Blesta ilgu dirbtiniu blakstienu mada