Įkraunama...
Įkraunama...

Naujausios makiažo tendencijos

Kažkaip labai jau užblizgino man šiemet tas Dioras mastau.gif Ką tas philipsas sau mano biggrin.gif Ogi čia dar nekalėdinis variantas...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2014 11 17, 18:20)
Kažkaip labai jau užblizgino man šiemet tas Dioras mastau.gif Ką tas philipsas sau mano biggrin.gif Ogi čia dar nekalėdinis variantas...

Jo, paletes blizgokos... smile.gif ypac Verseilles.
Atsakyti
Chanel Reverie Parisienne Makeup Collection for Spring 2015

user posted image

Skaistalai Joues Contraste 106 Angelique ir kolekcijos produktas-zvaigzde su geles motyvu Jardin de Chanel Blush Camelia Rose

user posted image

Seseliai Les 4 Ombres
236 Tisse Fantaisie
238 Tisse Paris

Issukamas waterproof akiu piestukas
912 Adroise

user posted image

Lupu blizgesiai Levres Scintillantes
192 Fleur D’eau (Limited Edition)
194 Crazy Fuchsia

Rouge double intensite - Ultra Wear Lip Colour
57 Darling Pink
58 Coral Dream

user posted image

Lupu dazai Rouge Allure
152 Insaisissable
154 Badine

Lupu dazai Rouge Allure Velvet
49 La Petillante
50 La Romanesque

Lupu dazai Rouge Coco Shine
97 Desinvolte
98 Etourdie

user posted image

Lupu piestukai
91 Rose Delicat
92 Capucine

Nagu lakai
641 Tenderly
643 Desirio
645 Paradisio

user posted image
Atsakyti
nuotraukos gyvai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hiver: 04 vasario 2015 - 13:09
Laukiu nesulaukiu kol į Kristę pristatys. Labai norėčiau išbandyti Coco Shine - Desinvolte spalvytę. Gal kuri esat naudojusi Coco shine? Ar nesausina lūpų? smile.gif
Atsakyti
Rašo - drėkinantis, tai gal nesausina. Nors šiaip aš Chanel nei lūpdažiais, nei šešėliais nesužavėta. Turiu matinį lūpdažį - tragiškai sausina (nors atrodo nerealiai), mėginau Kristėj kažkokį kitą - kol nuvažiavau iki namų (15 min), tas visas nusiterliojo...

Nors atrodo kolekcija tai neblogai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 vasario 2015 - 13:49
Va video pristatymas: https://www.youtube....h?v=E06BD7ckKKE
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 02 04, 13:33)
Laukiu nesulaukiu kol į Kristę pristatys. Labai norėčiau išbandyti Coco Shine - Desinvolte spalvytę. Gal kuri esat naudojusi Coco shine? Ar nesausina lūpų? smile.gif

Radau ant rankos abu:

user posted image

Panasu kad bus lengvutis, skaidriai besidengiantis, neilgai isliekantis.

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 02 04, 14:57)

Makiazai tai super wub.gif Antakiai pagal paskutine mada. ax.gif
Atsakyti
Aha, ir aš žiūrėjau žiūrėjau į tuos antakius, ir galvojau - o čia jau viskas su antakiais, ar dar ką nors galima išgalvoti, ko nebuvo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2015 02 04, 13:48)
Rašo - drėkinantis, tai gal nesausina. Nors šiaip aš Chanel nei lūpdažiais, nei šešėliais nesužavėta. Turiu matinį lūpdažį - tragiškai sausina (nors atrodo nerealiai), mėginau Kristėj kažkokį kitą - kol nuvažiavau iki namų (15 min), tas visas nusiterliojo...

Nors atrodo kolekcija tai neblogai smile.gif

Nesausina Coco Shine, bet nesilaiko. Vis rašote apie sausinantį lūpdažį, bet pavadinimo tai niekur. Kuris konkrečiai?
Šešėliai sako nauji gerėja kokybe.
O kolekcija tai šaltam tipui, man tai nieko nesukūrė verysad.gif biggrin.gif

QUOTE(Noa @ 2015 02 04, 16:00)
Aha, ir aš žiūrėjau žiūrėjau į tuos antakius, ir galvojau - o čia jau viskas su antakiais, ar dar ką nors galima išgalvoti, ko nebuvo? biggrin.gif

O ką dar norisi išgalvoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2015 02 04, 17:32)
*Nesausina Coco Shine, bet nesilaiko. Vis rašote apie sausinantį lūpdažį, bet pavadinimo tai niekur. Kuris konkrečiai?
**Šešėliai sako nauji gerėja kokybe.
***O kolekcija tai šaltam tipui, man tai nieko nesukūrė verysad.gif  biggrin.gif
****O ką dar norisi išgalvoti? g.gif

*Taigi lietuviškai sakau, matinis. Matinis Chanel yra vienintelis, Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Colour. Jei visiškai tiksliai, tai spalva La Favorite. Jis laikosi, bet sausina. Kiti nesausina, bet nesilaiko biggrin.gif Regis, visus išmėginau, labai norėjau, kad nors vienas būtų normalus, bet finale spjoviau ir išėjau pas Diorą biggrin.gif
http://www.chanel.co...3646?sku=123651

**Konsultantai sako, o bandžiusieji taip nesako biggrin.gif Sako - tas pats š biggrin.gif Va apie tuos amerikietiško pavyzdžio tai taip, sako, kad tie geri. Bet kaip taip gali būti, nesuvokiu. Kame čia prasmė? Jei spalvos tos pačios, o kokybė skiriasi, tai gamintų visiems vienus, geresnius, ir viskas?

***Man atrodo, kad kolekcija nėra šalta. Koralinės spalvos yra ant ribos tarp šilto ir šalto, neutralios greičiau. O šešėlių gi dvi paletės, viena, ta su pilku, šaltesnė, o ta su žalia ir terakotine - visai šilti. Lūpdažių, blizgių yra ir šiltų, ir šaltų, skaistalai per viduriuką. Tik jau nagų lakai tai daugiau šalti.

****Man tai nieko nesinori - kas man, kokių reiks, tokie bus biggrin.gif Tiesiog paskutiniu metu antakių mados keičiasi kas pusmetis, kai anksčiau keitėsi kas 10 metų ar dar rečiau - tuoj nebeliks ką išgalvot biggrin.gif Vargšai tie, kas išsitatuiravę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 04 vasario 2015 - 18:03
* ir **, aš iš youtube kiek girdėjau, kad jie gerina formules. Su konsultantėm nelabai kalbu, šiemet pardėse dar nebuvau blush2.gif
***man tik teracotinė šešėlių paletė prie šiltesnių, bet norėtųsi visai šiltų. Bet tokios rečiau leidžiamos.
O jei suprasti kaip tendencijas, tai išeitų būti šilto tipo ne madoj biggrin.gif
**** Man rodos dar vis tęsiasi Cara Delevingne era. O tatuiruotiems išbluks gal? g.gif

Atsakyti