Kažkaip labai jau užblizgino man šiemet tas Dioras Ką tas philipsas sau mano Ogi čia dar nekalėdinis variantas...
QUOTE(Noa @ 2014 11 17, 18:20)
Kažkaip labai jau užblizgino man šiemet tas Dioras Ką tas philipsas sau mano Ogi čia dar nekalėdinis variantas...
Jo, paletes blizgokos... ypac Verseilles.
Chanel Reverie Parisienne Makeup Collection for Spring 2015
Skaistalai Joues Contraste 106 Angelique ir kolekcijos produktas-zvaigzde su geles motyvu Jardin de Chanel Blush Camelia Rose
Seseliai Les 4 Ombres
236 Tisse Fantaisie
238 Tisse Paris
Issukamas waterproof akiu piestukas
912 Adroise
Lupu blizgesiai Levres Scintillantes
192 Fleur Deau (Limited Edition)
194 Crazy Fuchsia
Rouge double intensite - Ultra Wear Lip Colour
57 Darling Pink
58 Coral Dream
Lupu dazai Rouge Allure
152 Insaisissable
154 Badine
Lupu dazai Rouge Allure Velvet
49 La Petillante
50 La Romanesque
Lupu dazai Rouge Coco Shine
97 Desinvolte
98 Etourdie
Lupu piestukai
91 Rose Delicat
92 Capucine
Nagu lakai
641 Tenderly
643 Desirio
645 Paradisio
Skaistalai Joues Contraste 106 Angelique ir kolekcijos produktas-zvaigzde su geles motyvu Jardin de Chanel Blush Camelia Rose
Seseliai Les 4 Ombres
236 Tisse Fantaisie
238 Tisse Paris
Issukamas waterproof akiu piestukas
912 Adroise
Lupu blizgesiai Levres Scintillantes
192 Fleur Deau (Limited Edition)
194 Crazy Fuchsia
Rouge double intensite - Ultra Wear Lip Colour
57 Darling Pink
58 Coral Dream
Lupu dazai Rouge Allure
152 Insaisissable
154 Badine
Lupu dazai Rouge Allure Velvet
49 La Petillante
50 La Romanesque
Lupu dazai Rouge Coco Shine
97 Desinvolte
98 Etourdie
Lupu piestukai
91 Rose Delicat
92 Capucine
Nagu lakai
641 Tenderly
643 Desirio
645 Paradisio
nuotraukos gyvai:
Laukiu nesulaukiu kol į Kristę pristatys. Labai norėčiau išbandyti Coco Shine - Desinvolte spalvytę. Gal kuri esat naudojusi Coco shine? Ar nesausina lūpų?
Rašo - drėkinantis, tai gal nesausina. Nors šiaip aš Chanel nei lūpdažiais, nei šešėliais nesužavėta. Turiu matinį lūpdažį - tragiškai sausina (nors atrodo nerealiai), mėginau Kristėj kažkokį kitą - kol nuvažiavau iki namų (15 min), tas visas nusiterliojo...
Nors atrodo kolekcija tai neblogai
Va video pristatymas: https://www.youtube....h?v=E06BD7ckKKE
QUOTE(dewofsoul @ 2015 02 04, 13:33)
Laukiu nesulaukiu kol į Kristę pristatys. Labai norėčiau išbandyti Coco Shine - Desinvolte spalvytę. Gal kuri esat naudojusi Coco shine? Ar nesausina lūpų?
Radau ant rankos abu:
Panasu kad bus lengvutis, skaidriai besidengiantis, neilgai isliekantis.
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2015 02 04, 14:57)
Makiazai tai super Antakiai pagal paskutine mada.
Aha, ir aš žiūrėjau žiūrėjau į tuos antakius, ir galvojau - o čia jau viskas su antakiais, ar dar ką nors galima išgalvoti, ko nebuvo?
QUOTE(Noa @ 2015 02 04, 13:48)
Rašo - drėkinantis, tai gal nesausina. Nors šiaip aš Chanel nei lūpdažiais, nei šešėliais nesužavėta. Turiu matinį lūpdažį - tragiškai sausina (nors atrodo nerealiai), mėginau Kristėj kažkokį kitą - kol nuvažiavau iki namų (15 min), tas visas nusiterliojo...
Nesausina Coco Shine, bet nesilaiko. Vis rašote apie sausinantį lūpdažį, bet pavadinimo tai niekur. Kuris konkrečiai?
Šešėliai sako nauji gerėja kokybe.
O kolekcija tai šaltam tipui, man tai nieko nesukūrė
QUOTE(Noa @ 2015 02 04, 16:00)
Aha, ir aš žiūrėjau žiūrėjau į tuos antakius, ir galvojau - o čia jau viskas su antakiais, ar dar ką nors galima išgalvoti, ko nebuvo?
O ką dar norisi išgalvoti?
QUOTE(Malena @ 2015 02 04, 17:32)
*Nesausina Coco Shine, bet nesilaiko. Vis rašote apie sausinantį lūpdažį, bet pavadinimo tai niekur. Kuris konkrečiai?
**Šešėliai sako nauji gerėja kokybe.
***O kolekcija tai šaltam tipui, man tai nieko nesukūrė
****O ką dar norisi išgalvoti?
**Šešėliai sako nauji gerėja kokybe.
***O kolekcija tai šaltam tipui, man tai nieko nesukūrė
****O ką dar norisi išgalvoti?
*Taigi lietuviškai sakau, matinis. Matinis Chanel yra vienintelis, Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Colour. Jei visiškai tiksliai, tai spalva La Favorite. Jis laikosi, bet sausina. Kiti nesausina, bet nesilaiko Regis, visus išmėginau, labai norėjau, kad nors vienas būtų normalus, bet finale spjoviau ir išėjau pas Diorą
http://www.chanel.co...3646?sku=123651
**Konsultantai sako, o bandžiusieji taip nesako Sako - tas pats š Va apie tuos amerikietiško pavyzdžio tai taip, sako, kad tie geri. Bet kaip taip gali būti, nesuvokiu. Kame čia prasmė? Jei spalvos tos pačios, o kokybė skiriasi, tai gamintų visiems vienus, geresnius, ir viskas?
***Man atrodo, kad kolekcija nėra šalta. Koralinės spalvos yra ant ribos tarp šilto ir šalto, neutralios greičiau. O šešėlių gi dvi paletės, viena, ta su pilku, šaltesnė, o ta su žalia ir terakotine - visai šilti. Lūpdažių, blizgių yra ir šiltų, ir šaltų, skaistalai per viduriuką. Tik jau nagų lakai tai daugiau šalti.
****Man tai nieko nesinori - kas man, kokių reiks, tokie bus Tiesiog paskutiniu metu antakių mados keičiasi kas pusmetis, kai anksčiau keitėsi kas 10 metų ar dar rečiau - tuoj nebeliks ką išgalvot Vargšai tie, kas išsitatuiravę
* ir **, aš iš youtube kiek girdėjau, kad jie gerina formules. Su konsultantėm nelabai kalbu, šiemet pardėse dar nebuvau
***man tik teracotinė šešėlių paletė prie šiltesnių, bet norėtųsi visai šiltų. Bet tokios rečiau leidžiamos.
O jei suprasti kaip tendencijas, tai išeitų būti šilto tipo ne madoj
**** Man rodos dar vis tęsiasi Cara Delevingne era. O tatuiruotiems išbluks gal?
***man tik teracotinė šešėlių paletė prie šiltesnių, bet norėtųsi visai šiltų. Bet tokios rečiau leidžiamos.
O jei suprasti kaip tendencijas, tai išeitų būti šilto tipo ne madoj
**** Man rodos dar vis tęsiasi Cara Delevingne era. O tatuiruotiems išbluks gal?